Centrul de afaceri VMD

Centrul de afaceri VMD

Zagreb, Croația

Interiorul VMD

Având peste 96 m și cu 25 de etaje, VMD Tower B este cea mai înaltă clădire de birouri din Croația și una dintre cele mai eficiente, câștigând certificatul de energie A pentru practicile de clădire verde implementate. Având un spațiu util de 19 800 m2, incluzând birouri, coridoare și o sală de sport la parter, sistemul VRV IV asigură climatizarea perfectă pentru întreaga locație.

O soluție completă de climatizare

Pentru a obține cel mai bun nivel al climatizării și eficienței energetice, am instalat 57 de unități exterioare pe acoperișul clădirii, care deservesc cele 685 de unități tip casetă. Utilizând tehnologia VRT, VRV IV poate regla continuu temperatura agentului frigorific în funcție de solicitările de încălzire și răcire ale clădirii, reducând în același timp consumul total de energie. Prin integrarea încălzirii, răcirii și ventilării într-un singur sistem, am îmbunătățit semnificativ eficiența energetică a clădirii, am redus emisiile de carbon și am economisit mai multă energie.

De asemenea, sistemul VRV este ideal pentru clădirile similare VMD Tower B, care trebuie să gestioneze mai mulți locatari. Prin acest sistem, locatarii își pot gestiona propria zonă de climatizare și pot primi factura numai pentru propriul consum de energie.

Unități exterioare VMD

Prezentarea soluției

Casetă cu jet circular
  • 57 de pompe de căldură VRV IV
  • 685 de casete cu jet circular
  • 2 unități Intelligent Touch Manager pentru control centralizat și facturare

Află mai multe

Alte cazuri

crystal_tower_header1645px1080px.jpg

Crystal Tower

Pentru a ajuta Crystal Tower să își maximizeze eficiența energetică, am proiectat o combinație din VRV cu condensator răcit cu aer, VRV răcit cu apă și agregate de răcire pentru a furniza o soluție de climatizare multifuncțională.

header-bloomsbury-hotel-1645px1080px.jpg

The Bloomsbury Hotel

A fost ales sistemul cu recuperare a căldurii Daikin VRV III, pentru consumul de energie extrem de redus al acestuia și pentru capacitatea sa de a oferi economii considerabile în comparație cu alte sisteme similare.

vmd-header-1645px1080px.jpg

Centrul de afaceri VMD

Un sistem VRV IV furnizează încălzirea și răcirea necesară pentru VMD Tower B, o clădire de birouri cu 25 de etaje din Zagreb, ajutând la atingerea celor mai ridicate niveluri ale eficienței și reducând consumul de energie.

velocity-header-1645px1080px.jpg

Clădirea de birouri Velocity

Sustenabilitatea este cuvântul cheie la designul Velocity. Fiecare element al acestui proiect a fost analizat cu atenție pentru a obține un certificat de performanță energetică clasa „B” și un rating BREEAM „Excellent”.

header-leon-restaurant-1645px1080px.jpg

Restaurantul Leon's

Compania de instalații Synecore, a instalat primul sistem invizibil, Daikin, seria VRV IV-i în cadrul restaurantului Leon din centrul Londrei, pentru a elimina restricțiile de spațiu și a obține o eficiență maximă a climatizării.

c-and-a.jpg

C&A

Dorin să modernizeze întregul sistem HVAC. magazinul C&A a dorit să obțină confort pe parcursul întregului an, în cel mai rentabil și economic mod.

coral-header-1645px1080px.jpg

Birourile Coral Betting

Descoperiți modul în care casetele cu jet circular și autocurățare au realizat economii de energie de peste 50% pentru birourile Coral Betting.

k-way-header.jpg

K-Way

Când retailerul exclusivist K-Way a deschis un nou magazin în Covet Garden, Londra, am colaborat cu Royale, contractantul D1 la nivel național pentru a proiecta și instala soluția perfectă și eficientă energetic pentru acel spațiu.

sportisimo-header.jpg

Sportisimo

Pentru acest proiect, am ales să instalăm un sistem exterior la care se pot conecta o varietate de unități interioare și de ventilare, amplasate strategic în magazin.

thePosthotel-ghent-header.jpg

Hotelul The Post

În calitate de specialiști în domeniul climatizării, am ales sistemul nostru VRV pentru hotelul The Post din Gent, pentru combinația de tehnologie cu eficiență energetică și abilitatea de a furniza un nivel mai ridicat de confort.

van-der-valk-hotel-header.jpg

Hotelul Van der Valk

Din lobby până la camere destinate oaspeților și la bucătărie, fiecare spațiu al hotelului Van der Valk are propriile nevoi unice de climatizare. Scopul nostru a fost de a dezvolta un sistem integrat, care să satisfacă nevoile fiecărei locații și să reducă impactul asupra mediului al sistemului.

header_agricole.jpg

Crédit Agricole

Cunoscută sub numele de „banca verde” din cauza istoricului agricol, Crédit Agricole căuta o soluție de aer condiționat eficientă energetic și cu întreținere ușoară pentru una din filialele sale.