Skip to main content

BUNĂ, SUNT DAIKIN EMURA_

Daikin Emura este un sistem de aer condiționat de ultimă generație care redefinește confortul la domiciliu. Conceput cu o atenție meticuloasă asupra detaliilor, acest aparat îmbină tehnologia de top cu un design contemporan pentru a oferi utilizatorilor o experiență cu adevărat placută. Daikin Emura nu este doar un aer condiționat obișnuit, ci un sistem de climatizare care își propune să încânte prin performanță și estetică.

bg-image

TE VOI
RĂCORI
VARA
ȘI TE VOI ÎNCĂLZI
IARNA_

Daikin Emura, creată pentru a performa în orice sezon.

Pompa de căldură aer-aer Daikin Emura pentru răcire și încălzire include o unitate interioară montată pe perete, o telecomandă și o unitate exterioară. Descoperă ce implică procesul de montare a pompei de căldură! Fiecare element respectă filozofia de design Daikin. 

Această a treia generație Daikin Emura are un design remarcabil cu linii de umbră fine, funcții inteligente suplimentare și o experiență de utilizare îmbunătățită - ceea ce o face și mai relevantă pentru estetica arhitecturală europeană, standardele tehnice și cerințele utilizatorilor.

Pompa de căldură aer-aer Daikin Emura pentru răcire și încălzire include o unitate interioară montată pe perete, o telecomandă și o unitate exterioară. Fiecare element respectă filozofia de design Daikin.

Această a treia generație Daikin Emura are un design remarcabil cu linii de umbră fine, funcții inteligente suplimentare și o experiență de utilizare îmbunătățită - ceea ce o face și mai relevantă pentru estetica arhitecturală europeană, standardele tehnice și cerințele utilizatorilor.

Design remarcabil

Liniile curate și finisajele elegante atrag instantaneu privirea, transformând acest aparat de aer condiționat într-un element de decor care se integrează cu ușurință în orice spațiu interior. Descoperă și pompele de căldură Daikin Stylish, unde inovația întâlnește creativitatea!

Confort optim

Daikin Emura este pompa de căldură aer-aer potrivită pentru orice stil de viață. De la sistemul inovator de răcire și încălzire, care reglează temperatura în funcție de necesitățile utilizatorului, până la funcțiile sale de purificare a aerului, Daikin Emura este un partener de nădejde pentru un confort interior de neegalat.

Control inteligent

Controlează climatul din orice locație, în orice moment! Cu o experiență de peste un secol în domeniul soluțiilor de climatizare și control al climatizării, pompele de căldură Daikin includ cele mai bune soluții de design și tehnologie pentru a te ajuta să obții climatul interior perfect.

Eficiență energetică

Pompa de căldură Emura reduce impactul și economisește la factura de energie, atingând valori de eficiență sezonieră de până la A+++ pentru răcire și încălzire.

bg-image

SUNT CONCEPUTĂ
PENTRU A ÎNCÂNTA
PRIVIREA

Ești în căutarea unui sistem de aer condiționat ce să îmbine cu succes performanța excepțională și designul atrăgător? Daikin Emura reprezintă soluția ideală în domeniul climatizării, echilibrând armonios forma și funcționalitatea. Acest sistem este creat și proiectat integral în cadrul companiei, beneficiind de un design remarcabil și inteligent care se integrează perfect în interiorul modern. Cu o estetică de ultimă generație, dar în același timp accesibil, Daikin Emura atrage atenția prin aspectul său atrăgător. Este o alegere care îți poate satisface nevoile de climatizare, completând în același timp cu eleganță orice spațiu contemporan.

Linii curbe

În mod normal, aparatele de aer condiționat au linii drepte. Daikin Emura este mândră să fie diferită. Datorită panoului său frontal și posterior curbat, unitatea interioară are o formă 3D unică. Liniile curbe fac referire la fluxul de aer armonizat, creând în același timp un efect vizual plăcut în interior.

 

Emoția mișcării

 

Mișcarea panoului este unică pentru unitățile de design Daikin.  Ce este special în ceea ce privește mișcarea panoului unui aparat de aer condiționat Daikin Emura? Acesta vine în față, ușor înclinat, creând o nouă dinamică și linii de umbră diferite în modul de funcționare. Apropierea înclinată adaugă o emoție reală la mișcarea panoului.

 

Joc subtil de umbre

Panourile curbe ale unității interioare creează umbre care fac ca Daikin Emura să prindă viață, în timp ce pompa de căldură exterioară folosește umbre pentru a ascunde ventilatorul rotativ.

Forma urmează funcția

Pe lângă liniile curbe și efectul vizual atractiv, mișcarea panoului aparatului de aer condiționat Daikin Emura îmbunătățește distribuția aerului în întreaga încăpere. Așadar, renumita afirmație de design „forma urmează funcția” se aplică în mod real în cazul Daikin Emura. Fiecare detaliu de design este bine gândit.

 

Design de mici dimensiuni

 

Vrei să profiți la maximum de spațiul din casa ta și nu vrei ca aparatul de aer condiționat să atragă toată atenția, nu-i așa? Daikin Emura are o lățime de numai 90 cm. Și datorită designului său curbat, unitatea arată și mai subțire decât este în realitate. Vezi și pompele de căldură Daikin Ururu Sarara, cu design inspirat de ventilatorul japonez Ogi!

 

Disponibil în 3 culori

DAIKIN EMURA FTXJ-AW ALB MAT
DAIKIN EMURA FTXJ-AS ARGINTIU
DAIKIN EMURA FTXJ-AB NEGRU MAT
bg-image

SUNT AICI PENTRU A ÎȚI
OFERI
CONFORT
TOT ANUL

Forma urmează funcția... acest lucru este valabil şi pentru Daikin Emura. Aparatul de aer condiționat este conceput pentru a crea un climat interior perfect și pentru a îți spori confortul acasă. Daikin Emura menține răcoare vara și căldură iarna, iar casa ta este sănătoasă prin purificarea aerului din interior. Pășește în zona de confort Daikin Emura...

Flux de aer inteligent

DISTRIBUȚIE OPTIMIZATĂ A AERULUI

În mod normal, aparatele de aer condiționat au linii drepte. Daikin Emura este mândru să fie diferit. Datorită panoului său frontal și posterior curbat, unitatea interioară are o formă 3D unică. Liniile curbe fac referire la fluxul de aer armonizat, creând în același timp un efect vizual plăcut în interior.

Confort acustic

Te bucuri de liniștea de acasă?
Daikin Emura funcționează atât de silențios încât aproape vei uita că e acolo. Un ventilator special conceput optimizează fluxul de aer pentru niveluri ridicate de performanță la niveluri sonore scăzute, ceea ce face ca Daikin Emura să fie practic inaudibil în modul de funcționare.

Purificarea aerului

Îți petreci 90% din timp în interior. Cu filtrele de purificare a aerului incorporate și tehnologia Flash Streamer, Daikin Emura absoarbe particulele de praf, descompune alergenii și elimină mirosurile neplăcute, oferindu-ți un aer mai bun și mai curat. Acesta este modul în care aparatul de aer condiționat Daikin Emura îți păstrează casa sănătoasă.

EU DEȚIN ÎNTOTDEAUNA
CONTROLUL,
DACĂ NU
MĂ INSTRUIEŞTI ALTFEL

Daikin Emura este setat pentru a oferi confort optim atunci când ești prin preajmă. Desigur, poți prelua cu ușurință controlul prin apăsarea unui buton sau prin atingerea ecranului: gestionează Daikin Emura cu ajutorul telecomenzii ușor de utilizat sau de oriunde și în orice moment, cu ajutorul aplicației intuitive Onecta de pe dispozitivul tău inteligent.

Design minimalist

Telecomanda Daikin Emura are un design minimalist cu linii curbe, ecran digital și indicatorul albastru Daikin Eye. Este compactă și perfect ergonomică. Poți atașa cu ușurință telecomanda de perete cu ajutorul magnetului.

Sistem de control ușor de utilizat

Controlează climatul interior cu ușurință: telecomanda se concentrează asupra funcționalităților cele mai importante. Toate celelalte funcții pot fi accesate cu ușurință prin intermediul meniului auto-explicativ sau al aplicației intuitive Onecta

Aplicația Onecta

Nu ești acasă? Cu ajutorul aplicației Onecta, acest lucru nu mai este o problemă. Aplicația îți oferă acces instant la toate funcțiile. Așadar, poți ajusta cu ușurință setările Daikin Emura folosind telefonul tău inteligent, de oriunde și în orice moment.

  • Controlează toate funcționalitățile aparatului tău de aer condiționat Daikin Emura
  • Creează diferite programe și moduri de operare
  • Monitorizează consumul tău de energie zilnic, lunar sau anual
  • Identifică camera din casa ta pentru a controla cu ușurință diferite unități

Doar conectează-te la WLAN și descarcă aplicația Onecta pentru a începe să creezi climatul perfect acasă.

bg-image

FOLOSESC ENERGIA
ÎN MOD EFICIENT

Indiferent dacă afară este extrem de cald sau extrem de frig, te aștepți ca aparatul tău de aer condiționat să funcționeze în același mod stabil pe tot parcursul anului. Daikin Emura este proiectat să funcționeze în fiecare anotimp și să ofere confort pe tot parcursul anului în cel mai eficient mod din punct de vedere energetic: tehnologia Bluevolution garantează cea mai bună performanță cu un impact scăzut asupra mediului și facturi de energie reduse

Unitate exterioară

Pompă de căldură aer-aer

Daikin Emura vine cu o unitate exterioară reproiectată care utilizează ceai mai avansată tehnologie pentru a reduce pe cât posibil atât impactul asupra mediului, cât și facturile tale de energie. Cea mai mare parte a energiei folosite vine din aerul exterior, o resursă gratuită și infinit regenerabilă.

Bluevolution

Datorită agentului frigorific de ultimă generație R-32, Daikin Emura este, de asemenea, capabil să își reducă impactul asupra planetei. Cu potențial de încălzire globală (GWP) mai scăzut, R-32 este echivalent ca putere cu agenții frigorifici standard, dar atinge o eficiență energetică mai ridicată și emisii de CO2 mai scăzute. Asta este ceea ce numim noi tehnologia Bluevolution.

Pereche sau multi?

Daikin Emura se conectează la o pereche compactă sau la o unitate exterioară multiplă. Care este cea mai bună soluție pentru tine? Un instalator Daikin acreditat te va ajuta să alegi unitatea exterioară care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.