Creaţi climatul perfect cu Daikin

Creează climatul perfect cu Daikin

Cu o experienţă de peste 60 ani în cercetare şi inovaţie în domeniul soluţiilor de climatizare, ştim că un climat perfect înseamnă mai mult decât încălzire şi răcire.

Confort maxim

Proiectează un climat conceput pentru stilul de viaţă al clienţilor tăi.

Calitate ridicată

Bucură-te de încrederea oferită de soluţiile fiabile

Eficienţă energetică

Obţine economii de energie cu soluţiile noastre regenerabile

Control inteligent

Oferă control utilizatorilor aplicaţiei Daikin şi programarea inteligentă


Daikin Business Portal

Portalul nostru online dedicat companiilor îţi oferă acces imediat la toate informaţiile şi instrumentele de care ai nevoie. De la diagrame BIM şi CAD, la instrumente care te ajută să obţii cele mai performante soluţii, poţi utiliza acest puternic motor de căutare pentru a găsi răspunsuri la întrebări şi sprijin pentru afacerea ta.

Modelare informațională a clădirilor

Noua bibliotecă de obiecte BIM a Daikin permite arhitecților, consultanților și instalatorilor să planifice instalarea unităților HVAC și să reducă problemele din timpul construcției prin reducerea erorilor de proiectare și instalații, economisind timp și bani.

De la locuinţe mici până la spaţii largi de birouri

Indiferent dacă construieşti o locuinţă, realizezi designul pentru un magazin sau renovezi un hotel, noi deţinem soluţiile de încălzire şi răcire, care îţi vor satisface cerinţele. Începe proiectul prin selectarea tipului de clădire.

 

Daikin vă ajută să vă realizaţi visul
 

Transformăm viziunea în realitate

Partenerii noştri care vând soluţii pentru clienţi sunt pregătiţi să îţi ofere asistenţă în fiecare etapă a proiectului. Oferim o gamă largă de instruiri şi seminarii pe tema programelor de selecţie şi avem experţi interni BREEAM, care te pot ajuta să proiectezi case verzi. Având o orientare spre produse eficiente energetic, creăm soluţii de climatizare în Europa pentru Europa.

Fii la curent cu noutăţile din industrie

Soluţii pentru fiecare nevoie de climatizare

La Daikin, oferim o largă selecţie de soluţii de încălzire şi răcire pentru a satisface toate mediile şi preferinţele personale. Află mai multe detalii despre opţiunile disponibile prin alegerea unei aplicaţii.