Pompă de căldură cu sursă subterană Daikin Altherma

Pompă de căldură cu sursă subterană Daikin Altherma

Încălzire fiabilă şi apă caldă, în orice mediu, utilizând tehnologia pompei de căldură cu Inverter sol-apă

Încălzire

Încălzire

Extragerea energiei regenerabile din sol reprezintă cea mai eficientă şi mai fiabilă sursă de energie în toate climatele.

Apă caldă

Apă caldă

Unitatea interioară integrată combină încălzirea şi furnizarea de apă caldă într-o singură unitate de pardoseală.

Pentru locuinţe noi sau renovări masive

Pompele de căldură cu sursă subterană sunt ideale pentru locuinţele noi sau pentru proiectele de renovare masivă, deoarece utilizează o buclă subterană sau senzori verticali, foraţi perpendicular în sol. Prin extragerea energiei de sub scoarţa terestră, pompele de căldură cu sursă subterană sunt extrem de fiabile, chiar şi în cele mai reci climate. Temperaturile din sol rămân stabile pe toată durata anului, fiind astfel o sursă de energie regenerabilă ideală.

Pentru locuinţe noi sau renovări masive

Climatizare fiabilă

Pompele de căldură cu sursă subterană extrag energia regenerabilă din căldura solului. Instalarea necesită o suprafaţă de teren, însă reduce amprenta de carbon, iar, pe termen lung, ajută la economisirea costurilor cu energia.

Climatizare fiabilă

1. Pompă de căldură

O unitate interioară cu pompă de căldură cu un rezervor integrat de apă caldă menajeră integrat se conectează la sistemul de apă caldă şi la emiţătoarele din locuinţă.

2. Apă caldă menajeră

Rezervorul de apă caldă menajeră, montat din fabrică, furnizează apă caldă fără întrerupere.

3. Încălzire a spaţiului

Posibilitatea de conectare la încălzirea prin pardoseală, radiatoare şi convectoare pentru pompă de căldură.

4. Colector subteran

Un senzor vertical sau un colector orizontal este inserat în subteran şi este conectat la unitatea cu pompă de căldură din interiorul locuinţei.

Funcţionează cu energie din surse regenerabile

Funcţionează cu energie din surse regenerabile

Funcţionând cu 80% energie regenerabilă extrasă din sol şi 20% energie electrică, pompa de căldură cu sursă subterană Daikin Altherma încălzeşte şi produce apă caldă cu o eficienţă din clasa energetică A++.

Echipare cu propria tehnologie Inverter 

Inverterul Daikin este o tehnologie de economisire a energiei care controlează în mod eficient turaţia motorului şi reduce consumul de energie cu până la 30%. Inverterul reglează turaţia motorului astfel încât  acesta să funcţioneze continuu şi mai eficient pe termen lung, fără să risipească energie la pornire şi oprire.

Tehnologia inverter