Skip to main content

Daikin Altherma 3 GEO

Descoperă noua pompă de căldură cu sursă geotermală: Daikin Altherma 3 GEO.

Potrivită pentru construcții noi sau proiecte de renovare

Pompele de căldură cu sursă geotermală sunt ideale pentru locuinţele noi sau pentru proiectele de renovare, deoarece utilizează o buclă subterană sau foraje verticale, dispuse perpendicular în sol. Prin extragerea energiei de sub scoarţa terestră, pompele de căldură cu sursă geotermală sunt extrem de fiabile, chiar şi în cele mai reci climate. Temperaturile din sol rămân stabile pe toată durata anului, fiind astfel o sursă de energie regenerabilă ideală.

Daikin Altherma 3 GEO

Confort sporit

Noua generație de pompe de căldură Daikin Altherma 3 GEO utilizează energia geotermală și tehnologia inverter pentru a furniza încălzire, prepararea apei calde menajere și răcire, indiferent de climatul exterior.

Electricity savings graphic

Economisirea energiei electrice

Proiectată de Daikin, noua Daikin Altherma 3 GEO este o soluție verde care se bazează pe energia prezentă în mod natural în sol. Funcționarea continuă cu inverter permite un domeniu ridicat de modulație de până la 0,85 kW, evitând astfel consumul de energie pentru opriri și porniri.

Daikin Altherma 3 GEO Silent operation

Funcționare extrem de silențioasă

Cu o presiune sonoră de numai 27 dBA, Daikin Altherma 3 GEO este una dintre cele mai silențioase unități de pe piață, asigurând confortul perfect pentru tine.

Daikin Altherma 3 GEO Silent operation

Climatizare fiabilă

Pompa de căldură cu sursă geotermală Daikin Altherma 3 GEO extrage energia regenerabilă din căldura solului. Instalarea necesită o suprafaţă de teren, însă reduce amprenta de carbon, iar, pe termen lung, ajută la economisirea costurilor cu energia. Funcționează cu 80% energie extrasă din sol și 20% energie electrică, având o eficiență energetică A++.

Climatizare fiabilă

Pompa de căldură cu sursă geotermală Daikin Altherma 3 GEO este o unitate interioară cu pompă de căldură cu un rezervor integrat de apă caldă menajeră integrat se conectează la sistemul de apă caldă şi la emiţătoarele din locuinţă, asigurând:

1. Încălzire și răcire a spațiului

Posibilitatea de conectare la încălzirea/răcire prin pardoseală, radiatoare și ventiloconvectoare pentru pompă de căldură

2. Apă caldă menajeră

Rezervorul de apă caldă menajeră de 180L, montat din fabrică, furnizează apă caldă fără întrerupere

3. Colector subteran

Un foraj vertical sau un colector orizontal este inserat în subteran şi este conectat la unitatea cu pompă de căldură din interiorul locuinţei.

bg-image

Mereu în control

Descarcă aplicația Daikin ONECTA, conectează unitatea ta la Wi-Fi și controlează climatul locuinței tale de oriunde. Este simplu și rapid.

Madoka - telecomandă modernă pentru Daikin Altherma

Interfață de utilizare de generație nouă, reproiectată și mai intuitivă

  • Control intuitiv cu un design premium
  • Trei culori pentru a se potrivi în orice interior: alb, argintiu și negru
  • Parametri de funcționare ușor de configurat

 

Obține soluția potrivită locuinței tale!

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe