Skip to main content

Soluţii de răcire pentru infrastructură şi centre de date

Soluţii de răcire de proces fiabile şi eficiente din punct de vedere energetic, care respectă cerinţele pentru incintele de telecomunicaţii de mici şi mari dimensiuni, camere de servere şi laboratoare.

Infografic răcire constantă

Răcire constantă

Răcirea tehnică nu este un proces cu program 9.00-17.00. Centrele de date şi camerele de servere au nevoie de climatizare 24/7, în toate condiţiile. Sistemele noastre au fost concepute să maximizeze durata de funcţionare în condiţii diverse, de la temperaturi scăzute de -15 °C până la temperaturi ridicate de 50 °C.

Maximizarea duratei de funcţionare a echipamentului

În cazul puţin probabil al unei defecţiuni în timpul funcţionării, unitatea de rezervă în aşteptare este pregătită să preia activitatea. Intervenţia se realizează automat şi se trimite imediat o alertă de reparaţie de urgenţă. Aşadar, oprirea sistemului nu trebuie să te preocupe niciodată.

Maximizarea duratei de funcţionare a echipamentului

Utilizarea surselor regenerabile de energie

Răcirea unui centru de date necesită niveluri mult mai ridicate de energie consumată decât răcirea oricărui alt tip de spaţiu. Soluţiile de răcire tehnologică au fost concepute pentru a furniza eficienţă pe durata întregului an şi a reduce costurile de operare anuale.

Mod de răcire gratuită

Modul Free-Cooling

Modul Free-Cooling reduce consumul de energie prin utilizarea aerului rece din exterior în timpul lunilor de iarnă. Acest lucru permite compresoarelor de răcire cu agent frigorific să se oprească sau să funcţioneze la o capacitate semnificativ mai scăzută, ceea ce duce la economii de energie.

Tehnologia unică a recuperării căldurii

Tehnologia unică a recuperării căldurii reutilizează căldura generată în timpul răcirii de proces pentru a furniza încălzire sau apă caldă pentru birouri, băi şi alte zone ale clădirii.

Funcţionare prin rotaţie

Funcţionarea prin rotaţie

Funcţionarea prin rotaţie este o funcţie standard pentru soluţiile Sky Air cu sisteme de control de la distanţă. După perioade prestabilite de timp, unitatea funcţională intră în modul de aşteptare, iar unitatea aflată în stand-by până în acel moment, preia activitatea. Această funcţie maximizează durata de utilizare a fiecărui sistem şi măreşte eficienţa.

Răcirea tehnologică pentru fiecare tip de clădire şi de nevoie

Centru de date cu Sky Air

Sky Air

 • Sistem de răcire rentabil şi cu performanţă ridicată
 • Ideal pentru centre de date de mici dimensiuni sau incinte de telecomunicaţii
 • Funcţionare prin rotaţie şi de rezervă inclusă în sistemul standard de control
 • Comenzi separate pentru fiecare unitate
 • Capacitate unică mărită a unităţilor interioare
 • Tehnologie pe bază de agent frigorific
Centru de date cu agregate de răcire

Agregate de răcire

 • Satisface toate nevoile de climatizare
 • Ideal pentru centre de date de dimensiuni medii spre mari
 • Sistem gestionat de la nivel central pentru controlul precis al umidităţii şi temperaturii
 • Mod Free-Cooling
 • Funcţie unică de repornire rapidă
 • Tehnologie pe bază de apă

Control centralizat

Integrează unitatea de răcire de proces în cadrul sistemului propriu de management al clădirii (BMS). Noi îți oferim integrări prin diverse interfețe pentru primele patru protocoale BMS, pentru a-ți permite să gestionezi întreaga clădire printr-un sistem centralizat de control.

Interfaţă Modbus

Interfaţă Modbus

Integrează toate unităţile Daikin în cadrul sistemului propriu de management al clădirii prin protocolul Modbus.

Interfaţă knx

Interfaţă KNX

Integrezi unităţi Split, Sky Air şi VRV în cadrul sistemului de automatizare rezidenţială sau de management al clădirii prin protocolul KNX.

Interfaţă BACnet

Integrezi unităţi VRV, agregate de răcire şi centrale de tratare a aerului în cadrul sistemului propriu de management al clădirii propriu prin protocolul BACnet.

Interfaţă LonWorks

Integrezi unităţi VRV şi agregate de răcire în cadrul sistemului propriu de management al clădirii prin protocolul LonWorks.

bg-image

Suntem aici pentru tine!

Un sistem HVAC bine întreținut adaugă valoare și continuitate. Luarea de măsuri pentru prelungirea duratei de viață a instalației îţi garantează funcționarea optimă a climatizării 24/7.

Mai multe detalii

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe