Soluţii pentru fiecare nevoie de climatizare

La Daikin, oferim cea mai largă selecţie de soluţii de încălzire şi răcire pentru a satisface toate mediile şi preferinţele personale. Află mai multe despre opţiunile disponibile prin alegerea unei aplicaţii.

DA-21-370-Banner-No-Text-1269x315.png

Cauți un sistem de încălzire, răcire, ventilație sau apă caldă menajeră pentru locuința ta nouă sau proaspăt renovată?

Descoperă toate soluțiile Daikin pentru acasă și spații comerciale de mici dimensiuni cu ajutorul noului nostru Centru de Experiență Virtuală

Gama noastră de produse

LowTemperature_500x330.png

Pompe de căldură aer-apă de temperatură scăzută

Unităţile Daikin Altherma de temperatură scăzută utilizează tehnologia pompelor de căldură aer-apă pentru a încălzi, răci şi produce apă caldă cu eficienţă energetică ridicată.

HighTemperature_500x330.png

Pompe de căldură aer-apă de temperatură ridicată

Înlocuiţi cu uşurinţă sistemul vechi de încălzire şi apă caldă cu pompa de căldură aer-apă de temperatură ridicată Daikin Altherma cu eficienţă energetică.

Hybrid_500x330.png

Pompă de căldură hibridă

Combină sursele regenerabile şi tradiţionale de energie în mod eficient cu o pompă de căldură hibridă Daikin Altherma pentru încălzire, răcire şi apă caldă.

AirtoAir_500x330.png

Pompe de căldură aer-aer

Pompele de căldură aer-aer Daikin utilizează o sursă regenerabilă de energie, aerul exterior, pentru a încălzi şi răci locuinţa ta în mod eficient.

GroundSource_500x330.png

Pompe de căldură cu sursă subterană

Pompele de căldură cu sursă subterană Daikin extrag căldura din sol pentru a furniza încălzire, răcire şi apă caldă în mod eficient.

DomesticHotWaterHP_500x330.png

Pompe de căldură pentru apă caldă menajeră

Alege pompele de căldură pentru apă caldă menajeră, sistemul de producere de apă caldă menajeră cel mai eficient energetic de pe piaţă.

OilBoilers_500x330.png

Centrale termice pe motorină în condensare

Daikin furnizează cea mai eficientă centrală termică pe motorină, utilizând tehnologia de condensare inovatoare pentru a-ţi încălzi locuinţa şi a furniza apă caldă.

GasBoilers_500x330.png

Centrale termice pe gaz în condensare

Centralele termice pe gaz în condensare Daikin sunt eficiente energetic şi uşor de instalat, fiind ideale pentru renovări şi schimbarea centralelor termice pe gaz tradiţionale.

HPConvector_500x330.png

Convector cu pompa de căldură

Daikin Altherma HPC este un convector cu pompă de căldură care combină încălzirea şi răcirea într-un singur produs.

HotWaterTank_500x330.png

Rezervoare de apă caldă menajeră

Pompele de căldură şi centralele termice cu producere de apă caldă Daikin vă oferă apă caldă la cerere, în orice moment; şi vă optimizează eficienţa energetică cu ajutorul panourilor solare suplimentare.

SkyAir_500x330.png

Sky Air

Daikin Sky Air este un sistem de aer condiţionat complet, care furnizează încălzire, răcire, ventilaţie şi purificarea aerului pentru clădiri mici sau medii.

AHU_500x330.png

Centrale de tratarea aerului şi sisteme de ventilaţie

Daikin oferă centrale de tratare a aerului cu eficienţă ridicată, pentru aplicaţii de ventilaţie de capacitate mică şi mare, care recirculă aerul proaspăt prin clădiri.

ControlSystems_500x330.png

Sisteme de control

De la controlul centralizat online al climatului din locuinţă la sisteme de management pentru clădiri cu mai multe zone, Daikin îţi oferă controlul deplin în orice moment.

VRV_500x330.png

VRV

Sistemele Daikin VRV furnizează o soluţie de climatizare completă pentru orice clădire, de mici sau mari dimensiuni. Un produs Daikin original, inovator şi cu eficienţă energetică.

Chiller_500x330.png

Agregate de răcire şi echipamente de tratare a aerului

Daikin oferă agregate de răcire răcite cu apă sau cu condensator răcit cu apă eficiente şi fiabile, precum şi centrale de tratare a aerului şi ventiloconvectoare pentru orice tip de necesitate, de mici sau mari dimensiuni.

Refrigeration_500x330.png

Refrigerare

Sistemele de refrigerare au fost concepute pentru refrigerare industrială şi comercială fiabilă şi eficientă energetic

AirCurtains_500x330.png

Perdele de aer Biddle

Preveniţi pierderile de căldură şi menţineţi o atmosferă confortabilă în clădire cu perdelele de aer Biddle.

Icoon Rooftop 2_16x9.png

Rooftop

Unităţile Rooftop de la Daikin sunt soluţii compacte „plug-and-play” în care partea exterioară şi cea interioară sunt preconectate.