Skip to main content

Sky Air

Soluţia eficientă din punct de vedere energetic pentru spaţiile comerciale de dimensiuni mici şi mijlocii.

Eficiență sezonieră în încălzire și răcire

Eficienţă energetică

Cu o eficienţă sezonieră clasa A++ atât pentru încălzire, cât şi pentru răcire, gama de produse Daikin Sky Air reduce semnificativ consumul de energie cu ajutorul unor tehnologii inovatoare.

 • Tehnologia temperaturii variabile a agentului frigorific adaptează în mod automat temperatura agentului frigorific la sarcină, pentru un confort optim şi pentru creşterea eficienţei sezoniere. 
 • Unităţile de curăţare automată măresc economiile cu până la 50%, în comparaţie cu casetele standard şi unităţile necarcasate de plafon fals.
 • Pompa de căldură utilizează energie regenerabilă pentru a asigura încălzire în timpul iernii şi răcire în timpul verii.
Tehnologia Bluevolution pentru cea mai redusă amprentă de carbon

Tehnologia Bluevolution

Datorită tehnologiei Bluevolution, Sky Air are, de asemenea, cea mai mică amprentă de carbon. Descoperă întreaga gamă de produse Bluevolution şi află mai multe despre beneficiile utilizării agentului frigorific R-32.

Trei persoane la o ședință într-un birou
Trei persoane la o ședință într-un birou

Proiectat pentru a oferi confort

Senzorii de pardoseală şi de prezenţă direcţionează aerul departe de tine, pentru a crea flux perfect de aer, în timp ce tehnologia temperaturii variabile a agentului frigorific previne curenţii. Proiectată cu tehnologie inovatoare (whisper quiet tehnology), unitatea Sky Air are o funcţionare atât de silenţioasă, încât vei uita de existenţa sa.

Produse de calitate

Produse şi oameni de calitate

Politica noastră '''zero defecte" presupune testarea fiecărei unităţi în mod repetat în timpul producţiei, pentru a ne asigura că aceasta va funcţiona perfect în anii următori. De asemenea, avem cea mai mare reţea de asistenţă tehnică, astfel încât un dealer certificat Daikin este întotdeauna gata să te ajute.

Întotdeauna în control

Cu Daikin Cloud Service poţi controla cu uşurinţă sistemul şi poţi monitoriza consumul de energie oricând şi de oriunde.

O soluţie completă pentru controlul climatizării din magazine

 • Micşorează la minimum pierderile de aer cald sau rece de la nivelul intrărilor prin Perdelele de aer Biddle şi creşte economiile de energie cu până la 72% în comparaţie cu soluţiile pe bază de energie electrică.
 • Bucură-te de aer proaspăt cu sisteme de ventilaţie care utilizează recuperarea eficientă a căldurii.
 • Unităţile necarcasate de plafon fals se integrează perfect în orice interior şi eliberează spaţiu de perete pentru etajere şi zone de expunere.
 • Daikin Cloud Service îţi permite să gestionezi mai multe locaţii de oriunde te aflii.
Un magazin de haine

O soluţie flexibilă

Poate fi personalizată pentru orice aplicaţie comercială de dimensiuni mici sau mijlocii.

 • Boutique-uri şi magazine

  Creşte eficienţa energetică prin conectarea unităţii dvs. Sky Air cu caseta ce deţine jet circular şi panou cu autocurăţare Daikin.

 • Centre de date

  Sky Air este o soluţie fiabilă şi eficientă din punct de vedere energetic care corespunde nevoilor exigente ale containerelor pentru telecomunicaţii de dimensiuni mici sau mijlocii, ale camerelor de servere şi ale laboratoarelor.

 • Restaurante

  Experimentează o soluţie totală, care îţi va satisface diferite nevoi: de refrigerare, confort, răcire şi încălzire.

 • Birouri şi clădiri de mari dimensiuni

  Soluţia noastră Sky Air este ideală pentru spaţii mai mici, cu control separat pentru fiecare unitate.

Proiectată pentru spaţiile interioare

Cea mai variată gamă de unităţi interioare disponibile. Alege emiţătorul cel mai potrivit pentru spaţiul tău.

Temperatură variabilă a agentului frigorific

Echipată cu tehnologie inovatoare

Sky Air este echipat cu tehnologia temperaturii variabile a agentului frigorific, o tehnologie unică care reglează intuitiv temperaturile agentului frigorific în funcţie de condiţiile meteorologice şi cerinţele clădirii.

 

Pe lândă faptul că sistemul Sky Air funcţionează cu cea mai mare eficienţă posibilă, temperatura variabilă a agentului frigorific măreşte confortul prin crearea unei temperaturi mai mari a fluxului de aer, menţinând un mediu stabil şi lipsit de curenţi, care va atrage clienţii în magazin pentru mai mult timp.

Instalare flexibilă şi uşoară

Unităţile exterioare sunt compacte şi uşor de instalat pe perete, pe acoperiş sau pe o terasă. Sky Air este o soluţie potrivită pentru clădirile noi şi totodată, o soluţie de înlocuire ideală pentru sistemele mai vechi şi mai puţin eficiente, deoarece conductele şi cablajele existente sunt reutilizate şi astfel se elimină inconvenientele cauzate de forarea găurilor noi în pereţi.

Două persoane stau în picioare
imagee

Tehnologie unică de autocurăţare

Unităţile noastre cu jet circular şi unităţile necarcasate de plafon fals sunt prevăzute cu filtre cu autocurăţare opţionale, care măresc eficienţa, confortul şi fiabilitatea pentru clienţii sau oaspeţii tăi, maximizând satisfacţia acestora.

Descoperă toate categoriile de produse

Mai multe detalii

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe