Skip to main content

Cine suntem?

Daikin Central Europe. Ne pasă de un climat unic. În 16 țări din Europa Centrală și de Est.

Management Daikin Central Europe
Carl Lievens, Managing Director și Markus Haas, Deputy Managing Director Daikin Central Europe

Daikin Central Europe – fondată în 1999, cu sediul central în Viena, Austria. În calitate de filială a Daikin Europe N.V. suntem principalul furnizor de tehnologii de încălzire, răcire, ventilație, purificare a aerului și refrigerare.

Cu o forță de muncă care depășește 700 de profesioniști calificați, echipa noastră își asumă responsabilitatea pentru operațiunile de pre-vânzare, vânzare și service în 16 țări din Europa Centrală și de Est. De la case private la blocuri de apartamente, de la magazine la hoteluri, de la clădiri de birouri la retail, de la proiecte de infrastructură la facilități mari de producție - oferim soluții personalizate pentru nevoile clienților noștri. Motto-ul nostru: Să co-creăm un climat unic.

 

Privind spre viitor


Carl Lievens, Director General 
Markus Haas, Deputy Managing Director

Daikin Airconditioning Central Europe HandelsgmbH

Cauţi soluţia perfectă?

Daikin oferă soluţii premium pentru încălzire şi răcire

Alegeți din cea mai mare selecție de soluții premium de încălzire și răcire concepute pentru a se potrivi tuturor mediilor, oricăror dimensiuni ale camerei sau clădirii, cât și preferințelor personale. Fiind lider în domeniu, la nivel mondial, produsele și soluțiile noastre îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate. Astăzi, 85% dintre unitățile Daikin vândute în Europa sunt fabricate și proiectate în Europa.

Beneficiază de servicii complete

Bazează-te pe serviciile complete de asistenţă oferite de Daikin

De la punerea în funcțiune până la întreținere, monitorizare de la distanță, optimizări regulate, îmbunătăţiri și avantajele oferite prin „Stand by me” - te poţi baza pe asistență completă de service pentru ca echipamentul tău Daikin să funcționeze la cea mai înaltă performanță pe toată durata de viață a acestuia. Daca vrei sa inchiriezi un chiller sau o aplicatie temporară de răcire, te afli de asemenea în locul potrivit.

Să co-creăm

Contribuția Daikin în Lumea ta Daikin

Viziunea noastră este să devenim partenerul numărul 1 dorit în co-crearea unui climat unic. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim pe dumneavoastră, parteneri, cercetători, investitori, grupuri de interese și consumatori finali în Lumea Daikin, în magazinele noastre emblematice sau în oricare din showroom-urile și pop-up-urile partenerilor noștri.

Ești gata să te alături echipei noastre?

Centrul de training Your Daikin World din Viena

Pe măsură ce ne extindem și ne creștem rapid echipele, căutăm constant profesioniști și talente care să se alăture călătoriei noastre. În schimb, punem la dispoziție căi de carieră promițătoare și oportunități interesante de învățare, cum ar fi Curriculum-ul nostru de leadership, Academia de Vânzări & Servicii și programe de formare practică în cele 10 centre de formare ale noastre. Astfel, clienții noștri beneficiază de consultanță și servicii excepționale care se bazează pe cele mai recente tendințe tehnologice.

Ultimele noastre noutăţi

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe