Skip to main content

Despre Daikin

Misiunea noastră

Daikin promite să furnizeze produse de înaltă calitate şi soluţii de climatizare complexe pentru a crea medii interioare confortabile şi durabile pentru clienţii din toate colţurile lumii.

 

 • Brandul Daikin

  Folosim tehnologie proprie cu soluţii rentabile pentru a modela viitorul în domeniul sistemelor de încălzire, răcire, ventilaţie şi refrigerare şi pentru a te asigura că puteţi conta pe Daikin pentru un grad maxim de confort.

 • Inovaţie

  Ne propunem să livrăm produse de înaltă calitate în prezent, continuând, în acelaşi timp, să fim lideri în perfecţionarea tehnologiilor de economisire a energiei pentru viitor.

 • Responsabilitatea de mediu

  Suntem lideri în reducerea impactului asupra mediului. De aceea, fiecare proiect al nostru integrează practicile ecologice şi soluţiile durabile.

Valorile de bază ale Daikin Europe Group sunt:

 • Credibilitatea absolută - un angajament pentru construirea unor relaţii bazate pe încredere şi deschidere cu clienţii, colegii, partenerii de afaceri şi comunităţile.
 • Managementul întreprinzător - un angajament pentru dezvoltarea companiei prin încurajarea şi recompensarea iniţiativei şi excelenţei tuturor angajaţilor.
 • Relaţiile personale armonioase - un angajament pentru un loc de muncă în care toţi lucrează împreună cu dedicare pentru îndeplinirea obiectivelor şi provocărilor Daikin

Responsabilitatea socială corporativă (CSR)

Ca membru al grupului Daikin, Daikin Europe încearcă să devină lider mondial în fiecare domeniu de afaceri Daikin. Susţinem valorile fundamentale de credibilitate absolută, management anteprenorial şi relaţiile personale, ca părţi ale practicilor noastre de zi cu zi. Scopul nostru este să contribuim la o societate mai bună şi să facem faţă aşteptărilor ridicate venite din partea părţilor interesate, a clienţilor, acţionarilor, furnizorilor şi comunităţilor.

Filozofia Grupului

Filozofia noastră de grup este un mod de gândire pe care îl împărtăşeşte fiecare membru al Grupului Daikin. Principiile folozofiei noastre de grup creează o perspectivă pentru angajaţii noştri, astfel încât ei să fie mândri de organizaţia în care lucrează şi să întemeieze relaţii de încredere cu colegii, clienţii, furnizorii şi părţile interesate din întreaga lume.

Etica corporativă

Codul nostru de etică corporativă reprezintă totalitatea valorilor noastre fundamentale şi creează un cadru pentru toate deciziile pe care le luăm. Este responsabilitatea şi obligaţia personală a fiecărui membru al Grupului Daikin Europe să respecte şi să urmeze aceste standarde de conduită, etică şi legislaţie ridicate.

Calitatea organizației

De-a lungul anilor, Daikin Europe N.V. a fost recunoscută ca fiind o afacere bine gestionată și organizată, care respectă toate standardele europene de producție și căreia îi pasă de siguranța și bunăstarea angajaților săi. Urmărim să devansăm toate reglementările actuale privind sănătatea și siguranța și să garantăm instruirea și sprijinul angajaților la locul de muncă.

Pentru mai multe informaţii despre Daikin CSR, descarcă broşura Filoziofie de grup şi etică corporativă.

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?