Daikin Service. As an expert in climate systems, Daikin is happy to help you to operate your installations under optimal conditions.​

Daikin Service

Pentru a garanta eficienţa şi performanţa pe termen lung a unităţilor sale, Daikin oferă pornirea profesională a sistemelor Daikin cu ajutorul inginerilor calificaţi în domeniul echipamentelor originale, ca parte a serviciilor de punere în funcţiune.

installation_710x460.jpg

Daikin Service, te ajută să menţii funcţionarea unităţilor în mod eficient, prin punere în funcţiune şi pornire optimizate, întreţinere periodică şi preventivă, monitorizare la distanţă, îmbunătăţire a performanţei unităţilor, pentru a putea beneficia de plusul de eficienţă dat de cea mai recentă tehnologie pe care o dezvoltăm.

O instalare optimă la un cost minim

Ce îți oferim

Daikin | Furnizor de servicii

Furnizor de servicii

De la selectarea soluției de climatizare potrivite, până la punerea în funcțiune, monitorizarea și întreținerea ei: Daikin este pregătită să iți asigure suport în fiecare pas al procesului. Nu ai o instalație Daikin? Contactează-ne: totuși te poți baza pe serviciile Daikin oferite de biroul de asistență tehnică și de echipa noastră de ingineri de service.

Daikin | Furnizor de servicii

Furnizor de servicii

Fiecare punere în funcţiune este documentată în conformitate cu standardul Daikin, iar un raport detaliat prezintă toate activitățile efectuate şi înregistrarea funcţionării unităţii.