Skip to main content

Tehnologii inovatoare de vârf

La Daikin este pasiunea noastră să găsim soluţii legate de aerul care ne înconjoară. Descoperă tehnologiile pe care le folosim pentru a îmbunătăţi viaţa clienţilor noştri.

 • Calitatea aerului din interior

  Mai multe lucruri trebuie luate în considerare în momentul proiectării clădirilor rezidențiale, școlilor, birourilor sau clădirilor comerciale ușoare noi. Pe lângă factorii structurali, există și subiectele legate de încălzire, răcire și ceva adesea neglijat: calitatea aerului din interior.

 • Bluevolution

  Gama de produse de ultimă generaţie care utilizează agentul frigorific R-32 pentru a asigura eficiență energetică ridicată și impact redus asupra mediului.

 • Creste calitatea aerului din casa ta!

  Tehnologia de purificare a aerului folosită de aparatele de aer condiționat Daikin oferă un aer curat care reprezintă fundamentul unui confort perfect. Sistemul de filtrare elimină eficient alergenii, particulele de praf și mirosurile neplăcute și este soluția perfectă pentru persoanele care suferă de astm şi de alergii de la animale de companie.

 • Volum variabil al agentului frigorific

  Volumul variabil al agentului frigorific (Variable Refrigerant Volume - VRV) este primul sistem de climatizare multi-split din lume pentru clădirile comerciale.

 • Pompe de căldură Daikin

  Cu o experienţă de peste 55 ani în dezvoltarea tehnologiei pompelor de căldură, Daikin oferă o gamă variată pentru a reduce costurile de funcţionae şi a asigura o eficienţă energetică ridicată.

 • Eficienţă sezonieră

  O metodă modernă pentru dezvoltarea şi introducerea mai multor tehnologii eficiente energetic pentru ca produsele HVAC-R să respecte şi să depăşească normele legislaţiei.

 • Tehnologia inverter

  O tehnologie inovatoare care maximizează eficienţa energetică pentru a oferi temperaturi confortabile pe tot parcursul anului.

 • Centrul European de Dezvoltare (EDC)

  Cercetăm și dezvoltăm cele mai recente tehnologii pentru piaţa europeană legate de schimbările climatice.

 • Compresoare Daikin

  Daikin a fost întotdeauna în top în domeniul dezvoltării tehnologiei compresoarelor, oferind în prezent o gamă completă de compresoare swing, scroll și cu un singur șurub.

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?