Daikin | Tehnologii inovatoare şi de vârf

Tehnologii inovatoare de vârf

La Daikin este pasiunea noastră să găsim soluţii legate de aerul care ne înconjoară. Descoperă tehnologiile pe care le folosim pentru a îmbunătăţi viaţa clienţilor noştri.

header_bluevolution_710x460.jpg

Bluevolution

Gama de produse de ultimă generaţie care utilizează agentul frigorific R-32 pentru a asigura eficiență energetică ridicată și impact redus asupra mediului.

header-vrv-v2.png

Volum variabil al agentului frigorific

Volumul variabil al agentului frigorific (Variable Refrigerant Volume - VRV) este primul sistem de climatizare multi-split din lume pentru clădirile comerciale.

header-heating-domestic-hot-water.png

Pompe de căldură Daikin

Cu o experienţă de peste 55 ani în dezvoltarea tehnologiei pompelor de căldură, Daikin oferă o gamă variată pentru a reduce costurile de funcţionae şi a asigura o eficienţă energetică ridicată.

seasonal_efficiency.jpg

Eficienţă sezonieră

O metodă modernă pentru dezvoltarea şi introducerea mai multor tehnologii eficiente energetic pentru ca produsele HVAC-R să respecte şi să depăşească normele legislaţiei.

inverter_technology.jpg

Tehnologia inverter

O tehnologie inovatoare care maximizează eficienţa energetică pentru a oferi temperaturi confortabile pe tot parcursul anului.

EDC-header.png

Centrul European de Dezvoltare (EDC)

Cercetăm și dezvoltăm cele mai recente tehnologii pentru piaţa europeană legate de schimbările climatice.

compressor.jpg

Compresoare Daikin

Daikin a fost întotdeauna în top în domeniul dezvoltării tehnologiei compresoarelor, oferind în prezent o gamă completă de compresoare swing, scroll și cu un singur șurub.