Skip to main content

Clienţi Cheie Internaţionali (IKA)

Alături de afacerea ta, la fiecare pas

Pentru majoritatea companiilor, lumea afacerilor internaţionale tinde să devină foarte complexă. La Daikin, ne dorim ca aceste activităţi de afaceri de zi cu zi să fie un pic mai uşoare. De aceea, am creat echipa International Key Account Team (IKA): o echipă formată din experţi în domeniul afacerilor și al comerţului cu amănuntul, care sunt gata să vină în ajutorul firmei tale când navighezi în industria HVAC-R, dorind să oferi clienţilor tăi un confort sporit şi aer de calitate pe tot parcursul anului.

Partenerul tău internaţional în afaceri

Activând în sediul central european Daikin, echipa IKA este punctul principal de contact pentru toate oportunitățile de afaceri internaţionale. Bazându-se pe o reţea mondială formată din colegi și parteneri din diferite sectoare, echipa noastră poate te poate ajuta să câștigi un avantaj competitiv, oferind eficiență, transparenţă și flexibilitate strategiilor de afaceri.

Instalare eficientă
Instalare eficientă

 

Economisești timp și bani pentru a crește profitul operaţional.

 • Comunicare puţină și simplă pe tot parcursul proiectului
 • Oferim soluții HVAC-R foarte eficiente
Afacere transparentă
Afacere transparentă

 

Primești cele mai bune cunoştinţe pentru a putea lua decizii de afaceri inteligente, care să satisfacă nevoile companiei.

 • Primești suport pentru optimizarea costului ciclului de viaţă al instalaţiei HVAC
 • Primești consiliere cu privire la cele mai recente reglementări locale şi guvernamentale
Parteneriat flexibil
Parteneriat flexibil

 

Te bucuri de flexibilitatea pe care parteneriatul nostru o oferă sub forma strategiilor personalizate în funcție de nevoile afacerii tale.

 • De la proiectare la post-vânzare, afacerea ta va primi un sprijin cuprinzător pentru a-ți satisface toate nevoile la un nivel internaţional
 • Cele mai bune planuri de achiziţii, inclusiv recunoaşterea volumului
Afacere constantă
Afacere constantă

 

Armonizezi modul de lucru pe toate pieţele, prin standardizarea criteriilor de proiectare şi a fluxurilor de cumpărare ale sistemelor tale HVAC-R.

 • Acces la o reţea extinsă de dealeri certificați Daikin și parteneri de încredere
Afacere sustenabilă

Valoarea adăugată a durabilităţii

Crearea unei afaceri durabile înseamnă gândire pe termen lung. Nu numai clienții noştri gândesc din ce în ce mai mult pe termen lung – aşa gândim şi noi.

Echipa noastră IKA monitorizează în prezent peste 800 de locaţii din Europa. Acest lucru înseamnă o mulţime de date reale despre consumul de energie, costuri cu reparaţii și întreţinere pentru o mulțime de aplicaţii diferite. Cu aceste date suntem capabili să oferim o analiză realistă și cuprinzătoare a costului pe ciclul de viaţă al echipamentelor noastre, oferindu-le clienţilor noştri posibilitatea să compare costurile curente și să ia decizii de afaceri inteligente.

Studii de caz IKA

De la magazine de vânzare cu amănuntul la supermarketuri, staţii de carburanţi, restaurante și hoteluri, echipa noastră IKA este gata să ajute companiile dintr-o gamă largă de sectoare de afaceri. Descoperă studiile de caz ale clienţilor noştri principali pentru a vedea cum putem personaliza serviciile noastre astfel încât să contribuim la succesul companiei tale.

bg-image

Cazul ACTION

ACTION încheie un parteneriat cu Daikin pentru climatizarea şi ventilarea magazinelor sale din Europa.

  Magazine de vânzare cu amănuntul

  La Daikin, înţelegem impactul pozitiv pe care un climat confortabil îl are asupra clienţilor dintr-un magazin, indiferent de sezon. De aceea, oferim o combinaţie de produse și servicii care să consolideze performanţa operaţională și nivelul de confort al magazinului tău, reducând în același timp costurile de energie.

  Supermarketuri

  Supermarketurile și magazinele de produse alimentare au nevoi foarte specifice în ceea ce priveşte încălzirea, răcirea, ventilarea și refrigerarea. Să nu mai vorbim despre costurile de energie care joacă, de asemenea, un rol foarte important. IKA poate servi ca partener de afaceri pentru a supraveghea toate instalaţiile și pentru a urmări consumul total de energie al magazinului tău.

  Mai multe detalii

  Caz IKA - supermarketuri
  Caz IKA - staţii de service

  Staţii de carburanţi şi magazine de proximitate

  Spaţiile mici și mijlocii, cu flux mare de clienţi și program de lucru lung, necesită, de obicei, echipamente HVAC-R multiple. Cu cât spaţiul de vânzare este mai mic, cu atât cifra de afaceri este mai mică și astfel, costurile de operare devin mai importante. Află cum adaptăm produsele noastre de refrigerare și de recuperare a căldurii în funcţie de nevoile specifice ale staţiilor de carburanţi și ale magazinelor mici.

  Studiu de caz pentru staţii de service

  Studiu de caz pentru magazine de cartier

  Restaurante

  Apa caldă poate fi produsă în mai multe feluri, dar nu în orice caz putem spune că preparare ei este sustenabilă. O pompă de căldură, pe lângă faptul că produce apă caldă în mod sustenabil, se ocupă şi de sarcina de încălzire și de răcire. Descoperă modul în care am ajutat un lanţ de restaurante cu renume mondial să își optimizeze activitatea.

   

  Studiu de caz pentru restaurante

   

  Caz IKA - restaurante

  Hoteluri

  Daikin oferă soluții inovatoare, de calitate superioară, în domeniul managementului climatizării, încălzirii și răcirii pentru a răspunde nevoilor în schimbare ale profesioniştilor din sectorul hotelier, asigurând în același timp confortul maxim pentru oaspeţi.

  Studiu de caz pentru hoteluri

  Află mai multe

  Mai multe informaţii

  Pentru mai multe informaţii sau întrebări despre echipa IKA, vă rugăm să contactaţi:

  Daikin Europe N.V. - Biroul din Bruxelles

  Chaussée de Mons 1424
  1070 Anderlecht - Belgia

  Tel.: +32 2 529 61 24
  keyaccounts@daikineurope.com

  Află mai multe detalii

  Ai nevoie de suport?

  Vrei să iei legătura cu noi?

  Află mai multe detalii

  Ai nevoie de suport?

  Vrei să iei legătura cu noi?

  Află mai multe detalii

  Ai nevoie de suport?

  Vrei să iei legătura cu noi?

  Vrei să iei legătura cu noi?

  Citeşte blog-ul nostru

  Inspiră-te din referințe