Skip to main content

Daikin Ururu Sarara

Cel mai bun aparat de aer condiţionat disponibil pe piaţă, oferind aer condiţionat şi control al umidităţii din clasa energetică A+++.

Climatul tău perfect

Bucură-te de climatul tău perfect cu performanțele remarcabile și de funcționarea silențioasă a unității de perete Ururu Sarara.

Performanță optimă

Răcește sau încălzește orice cameră rapid și eficient.

Control inteligent al umidității

Sistemele de umidificare Ururu și de dezumidificare Sarara asigură nivelul potrivit de umiditate din aer.

Ventilare cu aer proaspăt

Datorită ventilării puternice a Ururu Sarara, te poți bucura de aer proaspăt în locuința ta - chiar și cu ferestrele închise.

Purificare inteligentă a aerului

Bucură-te de un aer mai curat, mai bun. Daikin Flash Streamer distruge alergenii, cum ar fi polenul și alergenii fungi, și elimină mirosurile neplăcute. În plus, funcția de curățare automată a sistemului păstrează performanța ridicată în timp ce asigură o durată mai mare de utilizare.

Despre Ururu Sarara

Impact redus asupra mediului în kg CO2 pe diagramă.

Eficiență energetică A+++

Ururu Sarara își extrage 80% din energie din aer și numai 20% din rețeaua electrică. În plus, unitatea își reduce și mai mult consumul de energie printr-o gamă de tehnologii inteligente și de setări de eficiență energetică.

Confort fără egal

Bucură-te de confort suplimentar, cu senzorul de detectare a mișcării în 3 zone al Ururu Sarara. Senzorul direcționează aerul la distanță de oameni și comută automat sistemul în modul de economisire a energiei când detectează o cameră în care nu se află persoane.

Ventilație pentru aer proaspat

Spre deosebire aparatele de aer condiționat convenționale, Ururu Sarara aduce un aport de aer proaspăt în cameră.

Ururu Sarara este primul sistem rezidențial cu pompă de caldură care, datorită capacității sale de ventilație puternice de 30 m3/h, poate umple cu aer proaspăt o camera de 26 m2 în mai puțin de două ore. Aerul care intră în locuință este introdus la temperatura dorită, fără pierderi termice.

Design inteligent

Cu filtrul său cu autocurățare și cu o funcționare extrem de silențioasă, Ururu Sarara se integrează perfect în spațiul interior și în stilul tău de viață. Designul premiat al unității a fost inspirat de ventilatorul japonez Ogi.

bg-image

Control inteligent al climatizării

Ururu Sarara oferă moduri diferite de control al climatului locuinței tale. Controlează unitatea de la telecomanda cu infraroșu, prin aplicația ONECTA de pe smartphone sau prin comenzi vocale cu Alexa sau Google Home, folosind adaptorul WiFi optional.

Obține soluția potrivită locuinței tale!

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe