Skip to main content

Home Comfort Expert

Un program exclusivist destinat partenerilor noştri.

bg-image

Business Portal

Partenerii noştri Home Comfort Expert pot găsi informaţii despre produse, training-uri, noutăţi şi multe altele pe Business Portal.

Ambiţie- Misiune şi obiectivele iniţiativei noastre

bg-image

Calitate şi pasiune

Acesta este motivul pentru care am început programul Home Comfort Expert (HCE) ce oferă un plus de valoare, venind în întâmpinarea clienţilor rezidenţiali cu produse de înaltă calitate şi servicii de încredere.

Misiunea noastră este să oferim cele mai bune servicii şi o calitate excelentă pentru clienţi rezidenţiali din Europa Centrală şi de Est. Avem convingerea că partenerii noştri contribuie în cea mai mare măsură la punerea în practică a acestei viziuni.

Prin urmare, Home Comfort Expert nu este doar un logo sau o firmă, ci o certificare a calităţii în care clienţii pot avea încredere deplină şi care asigură o poziţie unică pentru Daikin şi partenerii săi.

Overcome challenges as a team

Depăşirea provocărilor acţionând în echipă

Programul creează o legătură puternică între Daikin şi partenerii selectaţi. Exploatăm împreună potenţialul de dezvoltare de pe piaţa rezidenţială. Cu greu ar putea fi găsit un alt brand care poate oferi un parteneriat atât de puternic şi soluţii atât de fiabile:

Daikin contribuie prin asistenţă şi instruire speciale, iar partenerii oferă clienţilor servicii mai bune.

Am început programul în inima Europei şi s-a dovedit a fi un succes foarte mare încă de la început. Clienţii apreciază cele mai bune servicii şi produse, iar noi asigurăm soluţii optime pentru a satisface aceste nevoi.

 

 

Sales

Vânzări mai mari, profit mai mare

Cifrele primilor parteneri Home Comfort Expert ne-au dovedit că suntem pe drumul cel bun şi ne-au motivat să extindem programul, ceea ce am făcut cu şi mai mult succes.

În prezent fac parte din program peste 200 de parteneri din 14 ţări din Europa Centrală şi de Est. 

Astăzi, partenerii Home Comfort Expert vând peste 70% din seturile split în regiunea Europa Centrală şi de Est.

Beneficii

Perspective avantajoase

Programul Home Comfort Expert a fost creat pentru partenerii nostri, distribuitori de echipamente de climatizare, care doresc să îşi diferenţieze oferta, să îşi crească profitul şi să se poziţioneze pe piaţă drept o companie de mare încredere cu un brand puternic.

Dupa ce au fost acceptaţi în cadrul programului, partenerii noştri pot beneficia de o gamă de avantaje care impulsionează dezvoltarea şi consolidează relaţia cu clientii.

Oferim cea mai bună asistenţă pentru partenerii noştri Home Comfort Expert: cursuri de specializare, vânzări şi management. Mai mult, oferim susţinere pentru dezvoltarea afacerii şi acţiuni de marketing, venind astfel în întâmpinarea clienţilor rezidenţiali cu o pozitie unică, o experiență inedită în showroom-urile Home Comfort Expert şi cele mai înalte servicii. 

Avem convingerea că un parteneriat de încredere este cheia către dezvoltarea şi prosperitatea partenerilor noștri şi a companiei Daikin. Construim împreuna o reţea unică şi stabilim noi standarde în domeniul rezidenţial.

6 beneficii pentru partenerii noştri

Partenerii noştri se pot baza pe şase avantaje de excepţie:

  1. Tratament preferenţial şi canale importante de informaţii
  2. Concept şi asistenţă de marketing, sprijin profesional şi service
  3. Produse bune şi preţuri de pachet
  4. Parteneriat puternic şi de încredere
  5. Relaţii clare
  6. Cifră mai mare a vânzărilor
bg-image

Lista de bonusuri

Cele şase beneficii sunt valabile pentru toţi partenerii Home Comfort Expert. Partenerii care doresc să beneficieze de mai multe avantaje, în schimbul unui angajament exclusiv privind produsele Daikin, pot deveni parteneri HCE Premium. Aceşti parteneri trebuie să îndeplinească condiţiii mai riguroase, însă pot colecta puncte care se transformă în beneficii speciale pentru ei.

În funcţie de numărul total de puncte bonus, partenerii Premium se încadrează la o anumită categorie: silver, gold sau platinum., fiind evaluati anual. O categorie mai ridicată înseamnă mai multe beneficii pentru partenerul HCE Premium. 

REFERINŢE

I-am intrebat pe cativa dintre partenerii nostri Home Comfort Expert care consideră că sunt avantajele programului nostru şi care este beneficiul principal. Ce ne-au răspuns :

bg-image

« Amber este partener Daikin de peste 15 ani. Vânzarea echipamentelor split a crescut însă spectaculos după apariţia programului Home Comfort Expert, cu 30-50% anual. Ne-am bucurat atât de un marketing eficient cât şi de cursuri de vânzări, care ne-au ajutat să ne apropiem de clientul final, să întelegem şi să răspundem mai bine nevoilor acestuia »

Serban Petre

Director General, Amber Techologies, România

«Programul Home Comfort Expert este foarte profesionist şi bine structurat. Este prima dată in istoria Daikin când preţurile recomandate pentru consumatorul final sunt publicate in piaţă, ceea ce este foarte benefic pentru noi toţi »

Vladomir Venkov,

Director Executiv, MMC Ltd., Bulgaria

 

 

“Programul Home Comfort Expert ajută partenerii să crească şi mai rapid. Este nevoie să aducem marca Daikin la un nivel superior pe piaţă şi datorită acestui program o vom putea face. »

Miha Glavič, MBA

Director executiv, E2E d.o.o., Slovenia

 

Daikin Promoshop

Accesează catalogul online Daikin şi îti poti comanda materiale promoţionale personalizate cu Daikin. Daca doreşti, le poţi imprima cu propriul logo. 

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe