Gama noastră de produse

Pompă de căldură aer-aer

Pompe de căldură aer-aer | Daikin

Pompele de căldură aer-aer Daikin utilizează o sursă regenerabilă de energie, aerul exterior, pentru a încălzi şi răci locuinţa ta în mod eficient.

Aer-apă de temperatură scăzută

Pompe de căldură aer-apă de temperatură scăzută | Daikin

Unităţile Daikin Altherma de temperatură scăzută utilizează tehnologia pompelor de căldură aer-apă pentru încălzirea, răcirea şi producerea de apă caldă într-un mod extrem de eficient din punct de vedere energetic.

Aer-apă de temperatură ridicată

Pompe de căldură aer-apă pentru temperatură ridicată | Daikin

Înlocuieşte cu uşurinţă sistemul vechi de încălzire şi apă caldă cu pompa de căldură aer-apă de temperatură ridicată Daikin Altherma cu eficienţă energetică.

Pompă de căldură hibridă

Pompa de căldură hibridă | Daikin

Combină sursele regenerabile şi tradiţionale de energie în mod eficient cu o pompă de căldură hibridă Daikin Altherma pentru încălzire, răcire şi apă caldă.

Pe gaz, în condensare

Centrale termice pe gaz în condensare

Centralele termice pe gaz în condensare Daikin sunt eficiente energetic şi uşor de instalat, fiind ideale pentru renovări şi schimbarea centralelor termice pe gaz tradiţionale.

Pompă de căldură sol-apă

Pompe de căldură cu sursă subterană | Daikin

Pompele de căldură cu sursă subterană Daikin extrag căldura din sol pentru a furniza încălzire, răcire şi apă caldă în mod eficient.

Pompă de căldură pentru apă caldă menajeră

Pompe de căldură pentru apă caldă menajeră | Daikin

Alegând pompele noastre de căldură pentru apă caldă menajeră vei avea cel mai eficient sistem de pe piaţă din punct de vedere al eficienţei energetice.

Sky Air

Sky Air | Daikin

Daikin Sky Air este un sistem de aer condiţionat complet, care furnizează încălzire, răcire, ventilaţie şi purifică aerul pentru clădiri de dimensiuni medii sau mici.

VRV

VRV | Daikin

Sistemele Daikin VRV furnizează o soluţie de climatizare completă pentru orice clădire de mici sau mari dimensiuni. Un produs Daikin original, inovator şi eficient energetic.

Sisteme de control inteligent

Sisteme de control

De la controlul centralizat online al climatului din locuință la sisteme de management pentru clădiri cu mai multe zone, Daikin îți oferă controlul deplin în orice moment.

Ventilaţie

Ventilaţie

De la sisteme mici de recuperare a căldurii până la centrale de tratare a aerului de mari dimensiuni, Daikin oferă o varietate de soluţii de ventilaţie care asigură un mediu proaspăt, sănătos şi confortabil în spaţiile rezidenţiale, comerciale şi industriale.

air purification

Purificarea aerului

Purificatoarele de aer Daikin reduc simptomele de astm și alergie, îndepărtând particulele de praf și de polen și ajutându-vă să vă mențineți sănătatea prin eliminarea bacteriilor și virusurilor.

Perdea de aer Biddle

Perdele de aer Biddle | Daikin

Previi pierderile de căldură şi menţii o atmosferă confortabilă în clădire cu perdelele de aer Biddle.

Agregate de răcire

Agregate de răcire şi echipamente de tratare a aerului | Daikin

Daikin oferă atât agregate de răcire cu condensator răcit cu aer sau răcite cu apă, eficiente şi fiabile, cât şi centrale de tratare a aerului şi ventiloconvectoare pentru orice tip de nevoie şi spaţiu, de mici sau mari dimensiuni.

Refrigerare

Refrigerare

Sistemele de refrigerare au fost concepute pentru refrigerare industrială şi comercială fiabilă şi eficientă energetic

air-handling-units-header.jpg

Centrale de tratare a aerului şi sisteme de ventilaţie | Daikin

Daikin oferă centrale de tratare a aerului foarte eficiente, atât pentru ventilaţia la scară mică, cât şi pentru cea la scară mare, asigurând circulaţia aerului curat în orice Daikin Altherma Flex.

Rooftop_header.jpg

Rooftop

Unităţile Rooftop de la Daikin sunt soluţii compacte plug-and-play în care partea exterioară şi cea interioară sunt preconectate.

Soluţii pentru fiecare nevoie de climatizare

La Daikin, oferim cea mai largă selecţie de soluţii de încălzire şi răcire pentru a satisface toate mediile şi preferinţele personale. Află mai multe despre opţiunile disponibile prin alegerea unei aplicaţii.