Skip to main content

Refrigerare pentru transport

La Daikin Transport Refrigeration, oferim soluții fiabile și eficiente pentru o gamă largă de aplicații și de tipuri de vehicule. Fiecare unitate din portofoliul de produse a fost concepută pentru a reduce la un nivel minim costul de proprietate, configurată în funcție de nevoile existente și construită respectând standardele de calitate riguroase ale Daikin. La aceste atuuri, se adaugă rețeaua de service disponibilă 24/7.
Pentru a ne contacta, trimite un e-mail la customersupport@daikin.ro

Expertiză pe întreg lanțul frigorific

De la producție la livrare

Regândirea viitorului lanțului de aprovizionare frigorific

Combinând expertiza în domeniul refrigerării cu tehnologia inovatoare, portofoliul complet de produse al Daikin furnizează soluții integrate cu temperatură controlată, care optimizează calitatea și siguranța pe întregul lanț al procesului de distribuție, de la punctul de origine până la clientul final. Gama de produse și servicii oferă flexibilitate pentru a răspunde unor nevoie diverse, într-o gamă largă de aplicații, pentru producție, depozitare, retail și transport. Tehnologiile cu eficiență energetică și agenți frigorifici cu GWP scăzut asigură o funcționare fiabilă și rentabilă, protejând atât mărfurile perisabile, cât și mediul, indiferent de climat. Ne utilizăm toate punctele noastre tari pentru a acoperi întregul lanț frigorific.

Viziunea pentru 2050

Politica privind mediul a Daikin

Adoptat în 2015, Acordul de la Paris face referință la obiectivul pentru cea de-a doua parte a secolului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră la un net zero și limitarea încălzirii globale cu mai puțin de 2 °C față de nivelurile preindustriale. În spiritul Acordului de la Paris, Daikin a formulat Viziunea privind mediul pentru 2050 cu obiectivul de a reduce emisiile de gaze cu efect de seră la un net zero până în 2050. Am stabilit un obiectiv de reducere pentru 2030 și l-am inclus în eforturile noastre din cadrul planului de management strategic Fusion 25.

Viziunea noastră pentru 2050

Până în 2050, vom elimina eficient emisiile de gaze cu efect de seră generate pe întregul ciclu de viață al produselor noastre. În plus, ne-am luat angajamentul pentru a crea soluții care să conecteze societatea și clienții noștri, pe măsură ce colaborăm cu părțile interesate pentru a reduce emisiile de gaze cu efect de zero la zero net. Utilizând inovația deschisă și IoT, vom răspunde nevoilor planetei pentru soluții de aer, furnizând medii cu aer sigur și sănătos, contribuind în același timp la rezolvarea problemelor de mediu globale.

Perspectiva pe termen mediu privind refrigerarea

În activitatea noastră dedicată lanțului frigorific, ne continuăm demersul către agenți frigorifici naturali, fără HFC și cu GWP scăzut, garantând în același timp stabilirea de standarde de siguranță corecte pe piețele pe care activăm. Continuăm să ne axăm pe reducerea consumului de energie electrică al tuturor produselor. În industria de refrigerare pentru transport, vom depune eforturi pentru a trece la electrificare și la eliminarea treptată a utilizării de tehnologii pe bază de motoare cu ardere internă

Daikin Exigo: construită pentru a călători

Află mai multe

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe