Skip to main content

Centrală termică murală în condensare

Design și performanță: semnătura centralei Daikin

Încă din 1924, Daikin furnizează produse și soluții de climatizare de înaltă calitate lansând astfel în premieră pe piața din România centrala termică murală în condensare, concepută și construită în totalitate de către Daikin. Centrala termică îmbină tehnologia modernă de condensare, controlul inteligent și design-ul contemporan pentru a asigura încălzire și apă caldă menajeră în cel mai eficient și fiabil mod. Noua centrală Daikin reprezintă alegerea perfectă indiferent dacă locuiți la apartament sau casă și cea mai bună opțiune pentru persoanele care intenționează să înlocuiască o centrală existentă, căutând o alternativă mai eficientă din punct de vedere energetic și totodată mai puțin costisitoare. În plus, odată cu lansarea noii centrale, Daikin prezintă pentru prima dată și Daikin Eye, un element integrat care monitorizează starea de funcționare a centralei termice și care se va regăsi și pe alte echipamente din portofoliul de produse destinate încălzirii.

bg-image

 Instalare și utilizare flexibile datorită dimensiunilor compacte care fac posibilă montarea centralei în încăperi diferite: bucătării, băi, dulapuri, etc.

bg-image

 Control Wi-Fi de oriunde te afli – ușor de controlat datorită aplicației Daikin Online Controller Heating ce poate controla și monitoriza starea sistemului de încălzire de pe smartphone sau tabletă.

Design stilat
bg-image
Premiul de design iF pentru centrala termică pe gaz în condensare

 Funcție inteligentă de învățare și adaptare la obiceiurile de consum, printr-un algoritm cu memorare automată a funcției utilizate în ultimele 24 de ore, astfel preîncălzirea apei pornește înainte de momentul utilizării apei calde.

bg-image

 Extrem de potrivită și deșteaptă pentru încălzirea în pardoseală.

Rată de modulație înaltă
bg-image
Premiul de design iF pentru centrala termică pe gaz în condensare

 Design premiat

Centrală pe gaz în condensare, montată pe perete a câștigat premiul de design iF și premiul pentru design de produs Reddot pentru designul inovator. Aceste premii reprezintă cele mai prestigioase și mai importante două competiții de design din lume.

PREMIUL DE DESIGN iF
bg-image

 Interfață modernă și tehnologie avansată combinată cu un design ușor de utilizat.

Interfață modernă
bg-image

                                                    Daikin Eye permite monitorizarea centralei termice:

Cum funcționează

tehnologia pe gaz, în condensare

Eficiență 93%

Centrale convenționale: vaporii de apă sunt descărcați prin intermediul coșului în faza de vaporizare, iar căldura latentă din vaporii de apă este ignorată.

Eficiență 109%

Centrale pe gaz în condensare: gazul din coș intră în coliziune cu apa introdusă, înainte de a fi descărcat. Din cauza acestei situații, căldura latentă din vaporii de apă este astfel eliberată.

bg-image

  Raport de modulare ridicat

Raportul de modulare automat reglează puterea arzătorului pentru a asigura funcţionarea uniformă şi fără întreruperi a centralei termice pe gaz în condensare. Funcţionarea fără probleme a sistemului înseamnă confort sporit, risc mai scăzut de erori de sistem şi capacitate de neutralizare a substanţelor nocive emise în timpul arderii.

                                             Lambda Gx, sistem automat de adaptare a gazelor

Sistemul de control Lambda Gx creează combinaţia perfectă de aer şi gaz pentru a obţine economii mari de energie.

Lambda Gx, sistem de adaptare automată pentru gaz

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe