header_installers.png

Dezvoltă-ţi afacerea cu Daikin

Îţi oferim cea mai largă gamă de pompe de căldură, aparate de aer condiţionat, soluţii pentru refrigerare şi sisteme aplicate de calitate ridicată.

Confort maxim

Creează un climat potrivit pentru stilul de viaţă al clienţilor tăi

Calitate ridicată

Relaxează-te şi bucură-te de beneficiile instalării unor soluţii fiabile

Eficienţă energetică

Bucură-te de economii de energie cu ajutorul soluţiilor noastre eficiente energetic

Service

Sprijin post-vânzare şi programe de service pe care te poţi baza


Daikin Business Portal

Portalul nostru online dedicat companiilor îți oferă acces imediat la toate informațiile și instrumentele de care ai nevoie pentru proiectele tale. De la manuale și prezentări, la videoclipuri și programe de selecție, poți utiliza acest puternic motor de căutare ca pe un instrument care îți oferă răspunsuri la întrebări și sprijin pentru afacerea ta.

logo-Sky-Air-A-series-4c.png

Trei lideri noi au apărut

Sky-Air-A-series_Web-banner_Hand_930x870_English_no_text.jpg
Daikin, cea mai mare reţea de instalare din Europa

Cea mai mare reţea din Europa

Daikin Europe, înființată în Europa cu peste 45 de ani în urmă, are experiența și rețeaua necesare pentru a crea soluții de încălzire și sisteme de aer condiționat inovatoare. Deținem cunoștințele necesare despre piață și avem toate resursele pentru a-ți satisface nevoile. Având propriul centru european de dezvoltare și o orientare spre produse eficiente energetic, creăm soluţii de climatizare în Europa pentru Europa.

 

Soluţii pentru fiecare nevoie de climatizare

La Daikin, oferim cea mai largă gamă de soluții de încălzire și răcire pentru a satisface toate mediile și preferințele personale. Află mai multe detalii despre opțiunile disponibile prin alegerea unei aplicații.

 

Fiţi la curent cu noutăţile din domeniu