refrigeration_header.png

Soluţii de refrigerare Daikin

Unităţile de refrigerare Daikin au fost concepute pentru a oferi fiabilitate şi eficienţă energetică tuturor tipurilor de aplicaţii comerciale de dimensiuni mici şi mari.

Eficienţă energetică Daikin

Eficienţa energetică

Tehnologiile noastre de recuperare a căldurii şi Inverter reduc semnificativ costurile cu energia. Considerate ca fiind cele mai bune soluţii din clasa lor pentru refrigerare comercială, unităţile de refrigerare Daikin sunt cu până la 50% mai eficiente din punct de vedere energetic decât alte unităţi. Astfel, această eficienţă energetică se reflectă într-o rentabilitate ridicată a investiţiei tale.

Design compact de refrigerare

Design compact

Reduci suprafaţa ocupată de instalaţia exterioară cu până la 60%, prin integrarea tuturor componentelor de refrigerare şi aer condiţionat într-o singură unitate de condensare compactă.

Produs durabil de refrigerare

Produs durabil

Unităţile exterioare Daikin sunt testate riguros în fabricile noastre. Carcasa lor rezistentă garantează durată de utilizare mai mare a produsului, chiar şi în condiţii meteo severe.

Aplicaţie flexibilă de refrigerare

Aplicaţie flexibilă

Fiind capabile să ofere o gamă largă de temperaturi, de la cele de refrigerare de  10 °C -20 °C, până la temperaturi de congelare, de -20 °C-45 °C, soluţiile de refrigerare sunt ideale pentru o diversitate de aplicaţii de refrigerare.

 

Funcţionare fiabilă

Fiecare unitate Daikin este testată riguros în fabricile noastre, pe parcursul asamblării. Fiind echipate cu tehnologii de vârf şi având un design aparte, unităţile de refrigerare sunt considerate cele mai durabile soluţii de pe piaţă. Tratamentele anticoroziune şi carcasa rezistentă garantează utilizarea îndelungată, chiar şi în condiţii meteo severe. Întrucât sistemele de refrigerare sunt esenţiale pentru desfăşurarea activităţii, îţi punem la dispoziţie echipe de asistenţă service complexe, pregătite să răspundă rapid la orice urgenţă.

Operator Daikin
Aer proaspăt Daikin

Respectarea regulamentelor privind gazele fluorinate

Unităţile de refrigerare sunt pregătite să respecte obiectivele noii legislaţii privind gazele fluorinate. 

 

Uniți de serviciile de răcire

Cele mai populare soluţii de refrigerare

Unitatea de condensare ZEAS

Unitatea de condensare ZEAS

 • Folosită pentru refrigerare comercială
 • Unitatea de condensare cu Inverter DC
 • Reduce consumul de energie cu 10-3, în comparaţie cu tehnologiile de refrigerare non-inverter
 • Design compact şi instalare uşoară
 • Opţiuni inteligente de control
 • Funcţionare extrem de silenţioasă
Daikin Conveni-Pack

Conveni-Pack

 • Folosită pentru răcire, congelare, răcire de confort şi încălzire de confort în aplicaţii comerciale de mari dimensiuni
 • Integrează tehnologia recuperării căldurii şi Inverter DC
 • Reduce consumul de energie cu 50%, în comparaţie cu tehnologiile de refrigerare non-inverter
 • Designul modular permite instalarea flexibilă în spaţii comerciale de dimensiuni mici şi mari
 • Funcţionare extrem de silenţioasă

Refrigerare pentru fiecare tip de clădire

Fie că deţii un magazin, eşti managerul unui hotel sau gestionezi o fabrică industrială, soluţiile de refrigerare Daikin menţin spaţiile la o temperatură adecvată pentru răcire. Începe proiectul prin selectarea tipului de clădire.