Skip to main content

Pompă de căldură aer-apă de temperatură scăzută

Soluţia de încălzire, răcire şi preparare a apei calde, eficientă din punct de vedere energetic.

Pompă de căldură aer-apă Daikin Altherma LT

Unităţile Daikin Altherma de temperatură scăzută utilizează tehnologia pompelor de căldură aer-apă pentru încălzirea, răcirea şi producerea de apă caldă într-un mod extrem de eficient din punct de vedere energetic.

bg-image

Daikin Altherma 3 R

Cea mai recentă pompă de căldura de la Daikin atinge niveluri superioare ale confortului, eficienței energetice, fiabilității și controlului.

bg-image

Daikin Altherma 3 M 11 - 16 kW

Pactul pentru putere

Daikin Altherma 3 M este primul monobloc a treia generație al Daikin, beneficiind de un nou design și utilizând agentul frigorific R-32.

bg-image

Daikin Altherma 3 M 4 - 8 kW

Standardul monobloc

Încălzire

Pompele de căldură extrag căldura din aerul exterior, ceea ce face ca încălzirea locuinței să fie un proces eficient din punct de vedere energetic.

Apă caldă

Combinația dintre o pompă de căldură și un rezervor de apă caldă menajeră produce suficientă apă caldă la eficientă ridicată, pentru tine și familia ta.

Răcire

Funcționând cu surse de energie regenerabilă, pompele de căldură îţi răcesc locuința fără a consuma cantități mari de energie.                            

Suport solar

Suportul solar opțional este o sursă gratuită de energie, care poate să producă până la 70% din necesarul de apă caldă menajeră.

Cum funcționează o pompă de căldură

O pompă de căldură controlează temperatura prin transferul de căldură. Pompa de căldură are trei componente esențiale: unitatea exterioară (evaporatorul), unitățile interioare (condensatorul) și agentul frigorific. Agentul frigorific transferă căldura prin circuitul său între unitatea exterioară și unitățile interioare.

bg-image
1. Evaporatorul extrage energia din sursa de energie regenerabilă (aer, apă, geotermală sau soare), forțând lichidul să se transforme într-un gaz.
2. Compresorul comprimă gazul, crescându-i temperatura.
3. Condensatorul transferă căldura din gaz în sistemul de încălzire, iar gazul revine la starea lichidă.
4. Vanele de expansiune scad presiunea agentului frigorific, ceea ce declanșează vaporizarea acestuia pentru a iniția un ciclu nou.
Pentru răcirea locuinței, pur și simplu inversăm acest proces.

Soluţia perfectă pentru construcţiile noi

Pompele de căldură aer-apă de temperatură scăzută Daikin sunt soluţia optimă pentru locuinţele sau clădirile noi. Combinată cu sistemele de încălzire prin pardoseală sau cu radiatoare de temperatură scăzută, configuraţia consumă şi mai puţină energie pentru a-ţi încălzi locuinţa. Proiectate în Europa, pompele noastre de căldură aer-apă sunt potrivite pentru toate climatele din Europa, indiferent de sezon.

Funcţionează cu energie din surse regenerabile

Prin extragerea energiei regenerabile din aer, Daikin Altherma de temperatură scăzută asigură încălzire, răcire şi furnizează apă caldă menajeră într-un mod sustenabil.

 • Funcţionează cu 75% energie regenerabilă extrasă din aer şi 25% energie electrică
 • La încălzire se încadrează în clasa energetică A++
 • Combină pompa dvs. de căldură cu panouri solare pentru a obţine economii de energie şi mai mari la producerea apei calde. 

Economii la producerea apei calde cu energie solară

Diminuează costurile de energie profitând de energia renegerabilă a soarelui! Panourile solare sunt uşor de instalat şi produc până la 70% din energia pe care pompa de căldură o consumă pentru producerea de apă caldă. Sistemele de apă caldă cu panouri solare, disponibile pentru toate tipurile de clădiri sunt adecvate atât pentru locuinţele mici, cât şi pentru cele de mari dimensiuni. Alege între un sistem de producere a apei calde presurizat sau nepresurizat.

 

Boiler de apă caldă nepresurizate ECH2O

 • Ideale pentru case noi
 • Au performanţă energetică mai mare decât sistemele presurizate
 • Necesită o conexiune verticală directă de la rezervor la panourile solare
 • Dacă nu este soare, sistemul se goleşte automat pentru a preveni îngheţarea ţevilor

Boilere de apă caldă presurizate ECH2O

 • Ideale pentru renovări şi locuinţe deja existente
 • Există posibilitatea de a utiliza tubulatură curbată pentru a conecta rezervorul la panourile solare
 • Umplute cu apă şi antigel pentru a preveni îngheţarea ţevilor
 • Pentru siguranţa ta, sistemul este presurizat şi sigilat
bg-image

Mereu în control

Descarcă aplicația Daikin ONECTA, conectează unitatea ta la Wi-Fi și controlează climatul locuinței tale de oriunde. Este simplu și rapid.

Compatibile cu o mulţime de emiţătoare

Pompele de căldură aer-apă de temperatură scăzută Daikin Altherma sunt compatibile cu o gamă variată de emiţătoare de căldură. Prin urmare, poţi alege combinaţia ideală pentru locuinţa ta. 

 

Încălzire în pardoseală

Cu o distribuție egală a încălzirii și răcirii în toată casa și o temperatură stabilă, încălzirea prin pardoseală este sursa cea mai eficientă energetic.

Radiatoare

Radiatoarele de temperatură scăzută sunt ideale pentru băi. Utilizează-le ca suport de prosoape pentru a încălzi simultan baia și prosoapele.

Ventiloconvectori

Ventiloconvector echipat cu software care optimizează automat eficienta energetică în funcție de cerere, temperaturi și preturile la energie.

Obține soluția potrivită locuinței tale!

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe