Skip to main content

Pompe de caldura hibride Daikin Altherma

Pompa de căldură hibridă combină o pompă de căldură şi o centrală termică pe gaz în condensare pentru a optimiza eficienţa energetică, indiferent de temperaturile exterioare.

Combină aerul și gazul pentru încălzirea și răcirea locuinței, precum și pentru prepararea apei calde menajere! Pompa de căldură hibridă Daikin Altherma combină o pompă de căldură aer-apă cu o centrală termică pe gaz în condensare, garantând astfel performanțe energetice superioare, indiferent de temperaturile exterioare. 

Utilizările pompei de căldură hibride

Pompa de căldură hibridă reprezintă o soluție inovatoare și versatilă pentru confortul termic al locuințelor. Această tehnologie combină eficiența unei pompe de căldură cu puterea unei centrale termice pe gaz în condensare, acoperind toate nevoile de încălzire și răcire ale locuinței tale.

Încălzire

Pompele de căldură extrag căldura din aerul exterior, ceea ce face ca încălzirea locuinței să fie un proces eficient din punct de vedere energetic.

Răcire

Funcționând cu surse de energie regenerabilă, pompele de căldură îţi răcesc locuința fără a consuma cantități mari de energie.                            

Apă caldă

Combinația dintre o pompă de căldură și un rezervor de apă caldă menajeră produce suficientă apă caldă* la eficientă ridicată, pentru tine și familia ta.

*Pentru a obține în mod eficient apa caldă necesară locuinței tale, descoperă și pompa de căldură pentru apă caldă menajeră!

Avantajele pompei de căldură hibride

Pompa de căldură hibridă Daikin Altherma oferă performanțe superioare și un nivel ridicat de confort al climatizării pe tot parcursul anului prin utilizarea optimă a diferitelor tehnologii. 

 • Comutarea automată între funcționarea pompei de căldură, a centralei termice pe gaz în condensare sau a sistemului hibrid - selectând întotdeauna cea mai economică combinație;
 • Costuri de funcționare reduse pentru încălzirea casei și prepararea apei calde menajere în comparație cu centralele termice tradiționale;
 • Încălzirea locuinței cu până la 60 % energie regenerabilă, fără a fi necesară schimbarea radiatoarelor existente;
 • Ideală pentru renovare;
 • Instalare ușoară și rapidă;
 • Costul de investiție este redus, iar randamentul este mai mare decât în cazul unui cont de economii clasic.

Combinaţia ideală

Pompa de căldură hibridă Daikin Altherma combină tehnologia pompelor de căldură aer-apă cu o centrală termică pe gaz în condensare, pentru a garanta cea mai ridicată eficienţă. Datorită programării sale inteligente, poate economisi până la 35% mai multă energie, în comparaţie cu o centrală termică pe gaz în condensare, determinând automat cea mai economică şi mai eficientă combinaţie, în funcţie de preţurile energie, temperaturile exterioare şi capacitatea de încălzire a interiorului.    

alegerea pompei de caldura hibrida

Tehnologie de condensare brevetată pentru încălzire şi apă caldă menajeră

Dezvoltată cu unicul nostru schimbător de căldură dublu, pompa de căldură hibridă Daikin Altherma utilizează tehnologia de consensare pentru a furniza încăltire şi apă caldă de consum cu 10-15% mai eficient decât centralele termice pe gaz în condensare.

bg-image

Instalare uşoară şi rentabilă

Pompele de căldură hibride sunt ideale pentru renovări şi înlocuirea centralelor termice vechi. Designul compact al pompei de căldură hibride Daikin Altherma necesită un spaţiu minim de instalare, integrând perfect conductele şi radiatoarele existente. Astfel, te poţi bucura de eficienţa energetică a unei pompe de căldură fără a fi nevoit să înlocuieşti întregul sistem.

Află mai multe despre alegerea pompei de căldură potrivite pentru nevoile tale!

Hybrid Multi

Fiind o combinaţie a sistemului Multi Split şi a pompei de căldură hibride, Hybrid Multi reprezintă o soluţie completă, care combină aerul condiţionat cu producerea de apă caldă.

Compatibilă cu gama de unităţi Split, radiatoare şi încălzire în pardoseală.

Hybrid Multi reprezintă soluţia inteligentă pentru încălzire, răcire şi apă caldă menajeră, asigurând un confort al climatizării pe toată durata anului.

utilizari pompa de caldura hibrida
bg-image

Mereu în control

Descarcă aplicația Daikin ONECTA, conectează unitatea ta la Wi-Fi și controlează climatul locuinței tale de oriunde. Este simplu și rapid.

 • Controlezi sistemul de încălzire de acasă sau de la distanță prin intermediul smartphone-ului;
 • Programezi funcționarea sistemului după preferințe, atât de acasă, cât și de la distanță;
 • Îți controlezi sistemul cu ajutorul comenzilor vocale;
 • Integrare cu Alexa și Google Home;
 • Monitorizezi consumul de energie al unității pentru a identifica locațiile unde poți face economii (Această funcție este disponibilă doar la anumite produse).

Obține soluția potrivită locuinței tale!

Verifică gama de produse Daikin și găsește cel mai apropiat partener care îți poate oferi suportul de care ai nevoie pentru a îmbunătăți eficiența energetică și confortul locuinței tale!

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe