Skip to main content

Pompa de căldură hibridă Daikin Altherma

Pompa de căldură hibridă combină o pompă de căldură şi o centrală termică pe gaz în condensare pentru a optimiza eficienţa energetică, indiferent de temperaturile exterioare.

încălzire cu pompe de căldură hibride
încălzire cu pompe de căldură hibride

Încălzire

O pompă de căldură hibridă Daikin Altherma determină automat cea mai economică şi mai eficientă combinaţie din punct de vedere energetic.

Apă caldă cu pompe de căldură hibride
Apă caldă cu pompe de căldură hibride

Apă caldă

Schimbătorul de căldură dublu creşte eficienţa apei calde cu până la 15% în comparaţie cu centralele termice tradiţionale, pe gaz.

răcire cu pompe de căldură hibride
răcire cu pompe de căldură hibride

Răcire

O pompă de căldură hibridă include şi funcţia de răcire pentru o soluţie completă, integrând perfect conductele şi cablajele existente.

Combinaţia ideală

Pompa de căldură hibridă Daikin Altherma combină tehnologia pompelor de căldură aer-apă cu o centrală termică pe gaz în condensare, pentru a garanta cea mai ridicată eficienţă. Datorită programării sale inteligente, poate economisi până la 35% mai multă energie, în comparaţie cu o centrală termică pe gaz în condensare, determinând automat cea mai economică şi mai eficientă combinaţie, în funcţie de preţurile energie, temperaturile exterioare şi capacitatea de încălzire a interiorului.    

Combinaţia ideală
Susţinută de energia din surse regenerabile

Suport de energie din surse regenerabile

Prin extragerea energiei din aerul exterior, pompa de căldură hibridă Daikin Altherma utilizează o combinaţie optimă de energie din surse regenerabile şi tradiţionale pentru încălzirea şi producerea apei calde menajere. Atunci când funcţionează în modul pompă de căldură, sistemul utilizează energie regenerabilă extrasă din aerul exterior şi poate atinge o eficienţă energetică de până la clasa A++.

Tehnologie de condensare brevetată pentru încălzire şi apă caldă menajeră

Dezvoltată cu unicul nostru schimbător de căldură dublu, pompa de căldură hibridă Daikin Altherma utilizează tehnologia de consensare pentru a furniza încăltire şi apă caldă de consum cu 10-15% mai eficient decât centralele termice pe gaz în condensare.

Tehnologie de condensare brevetată pentru încălzire şi apă caldă
Instalare uşoară şi rentabilă

Instalare uşoară şi rentabilă

Pompele de căldură hibride sunt ideale pentru renovări şi înlocuirea centralelor termice vechi. Designul compact al pompei de căldură hibride Daikin Altherma necesită un spaţiu minim de instalare, integrând perfect conductele şi radiatoarele existente. Astfel, te poţi bucura de eficienţa energetică a unei pompe de căldură fără a fi nevoit să înlocuieşti întregul sistem.

Hybrid Multi

O combinaţie de sistem Multi Split şi  pompă de căldură hibridă, Hybrid Multi este o soluţie completă, care combină aerul condiţionat cu producerea de apă caldă. Compatibilă cu gama de unităţi Split, radiatoare şi încălzire prin pardoseală, Hybrid Multi reprezintă soluţia inteligentă pentru încălzire, răcire şi apă caldă de consum, asigurând un confort al climatizării pe toată durata anului.

Pompa de căldură hibridă Daikin Altherma + multi

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?