Skip to main content

Pompa de căldură hibridă Daikin Altherma

Pompa de căldură hibridă combină o pompă de căldură şi o centrală termică pe gaz în condensare pentru a optimiza eficienţa energetică, indiferent de temperaturile exterioare.

Încălzire

Pompele de căldură extrag căldura din aerul exterior, ceea ce face ca încălzirea locuinței să fie un proces eficient din punct de vedere energetic.

Răcire

Funcționând cu surse de energie regenerabilă, pompele de căldură îţi răcesc locuința fără a consuma cantități mari de energie.                            

Apă caldă

Combinația dintre o pompă de căldură și un rezervor de apă caldă menajeră produce suficientă apă caldă la eficientă ridicată, pentru tine și familia ta.

Combinaţia ideală

Pompa de căldură hibridă Daikin Altherma combină tehnologia pompelor de căldură aer-apă cu o centrală termică pe gaz în condensare, pentru a garanta cea mai ridicată eficienţă. Datorită programării sale inteligente, poate economisi până la 35% mai multă energie, în comparaţie cu o centrală termică pe gaz în condensare, determinând automat cea mai economică şi mai eficientă combinaţie, în funcţie de preţurile energie, temperaturile exterioare şi capacitatea de încălzire a interiorului.    

Combinaţia ideală

Tehnologie de condensare brevetată pentru încălzire şi apă caldă menajeră

Dezvoltată cu unicul nostru schimbător de căldură dublu, pompa de căldură hibridă Daikin Altherma utilizează tehnologia de consensare pentru a furniza încăltire şi apă caldă de consum cu 10-15% mai eficient decât centralele termice pe gaz în condensare.

bg-image

Instalare uşoară şi rentabilă

Pompele de căldură hibride sunt ideale pentru renovări şi înlocuirea centralelor termice vechi. Designul compact al pompei de căldură hibride Daikin Altherma necesită un spaţiu minim de instalare, integrând perfect conductele şi radiatoarele existente. Astfel, te poţi bucura de eficienţa energetică a unei pompe de căldură fără a fi nevoit să înlocuieşti întregul sistem.

Hybrid Multi

Fiind o combinaţie a sistemului Multi Split şi a pompei de căldură hibride, Hybrid Multi reprezintă o soluţie completă, care combină aerul condiţionat cu producerea de apă caldă.

Compatibilă cu gama de unităţi Split, radiatoare şi încălzire în pardoseală.

Hybrid Multi reprezintă soluţia inteligentă pentru încălzire, răcire şi apă caldă menajeră, asigurând un confort al climatizării pe toată durata anului.

bg-image

Mereu în control

Descarcă aplicația Daikin ONECTA, conectează unitatea ta la Wi-Fi și controlează climatul locuinței tale de oriunde. Este simplu și rapid.

Obține soluția potrivită locuinței tale!

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe