Skip to main content

How cool is that

La noi, vei descoperi extreme care se atrag. Un grup global, unde colaborăm de la egal la egal, indiferent de ierarhie. Un angajator stabil, alături de care te poți dezvolta în mod dinamic. Cu diversitate culturală în loc de simplitate. Un loc în care nu numai că poți avea idei foarte bune, dar le și poți aduce la viață.

Provocăm, inovăm, creștem împreună

Daikin ca angajator. Ce înseamnă acest lucru? Lucrezi la nivel local pentru un lider de piață internațional în creștere rapidă în domeniul răcirii, încălzirii, ventilației și refrigerării inovatoare. În ciuda dimensiunii companiei noastre, păstrăm un caracter personal, astfel încât să te simți ca acasă din prima zi.

La nivel mondial, suntem mai mult de 80.000 de angajați. Echipa noastră regională Daikin Central Europe este formată din aproximativ 450 de colegi cu pregătiri profesionale diverse. Împreună modelăm activitatea de service și vânzări din 16 țări din Europa Centrală și de Est. Oferim cele mai competente tehnici de inginerie japoneză derivate din producția europeană combinate cu o puternică orientare către client. În prezent, ne confruntăm cu noi provocări: trecem de la o companie tradițională B2B la una B2B2C, fiind sprijiniți de o rețea puternică de parteneri.

Lasă-ți amprenta

Dorind întotdeauna să contribuim la schimbarea dinamică a industriei noastre cu inițiative de impact, căutăm profesioniști cu o viziune nonconformistă și talente noi.

Ești gata să contribui la succesul nostru prin ideile și eforturile tale? Atunci dezvoltă-ți expertiza și competențele individuale alături de noi. Ambele sunt la mare preț în activitățile noastre zilnice.

În schimb, îți promitem o bună atmosferă de lucru, un salariu corect și oportunități de dezvoltare personală.

Nu găsești un loc de muncă care te provoacă?

Suntem bucuroși să primim CV-ul tău ca aplicație spontană. Căutăm întotdeauna talente noi și profesioniști!

jobs@daikin.ro

Working at Daikin - How cool is that!

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?