Career_Banner_950x460px-1.jpg

How cool is that

La noi, vei descoperi extreme care se atrag. Un grup global, unde colaborăm de la egal la egal, indiferent de ierarhie. Un angajator stabil, alături de care te poți dezvolta în mod dinamic. Cu diversitate culturală în loc de simplitate. Un loc în care nu numai că poți avea idei foarte bune, dar le și poți aduce la viață.

howcoolisthat-branko.jpg

Provocăm, inovăm, creștem împreună

Daikin ca angajator. Ce înseamnă acest lucru? Lucrezi la nivel local pentru un lider de piață internațional în creștere rapidă în domeniul răcirii, încălzirii, ventilației și refrigerării inovatoare. În ciuda dimensiunii companiei noastre, păstrăm un caracter personal, astfel încât să te simți ca acasă din prima zi.

La nivel mondial, suntem mai mult de 80.000 de angajați. Echipa noastră regională Daikin Central Europe este formată din aproximativ 450 de colegi cu pregătiri profesionale diverse. Împreună modelăm activitatea de service și vânzări din 16 țări din Europa Centrală și de Est. Oferim cele mai competente tehnici de inginerie japoneză derivate din producția europeană combinate cu o puternică orientare către client. În prezent, ne confruntăm cu noi provocări: trecem de la o companie tradițională B2B la una B2B2C, fiind sprijiniți de o rețea puternică de parteneri.

opposites-that-attract-round.png

Lasă-ți amprenta

Dorind întotdeauna să contribuim la schimbarea dinamică a industriei noastre cu inițiative de impact, căutăm profesioniști cu o viziune nonconformistă și talente noi.

Ești gata să contribui la succesul nostru prin ideile și eforturile tale? Atunci dezvoltă-ți expertiza și competențele individuale alături de noi. Ambele sunt la mare preț în activitățile noastre zilnice.

În schimb, îți promitem o bună atmosferă de lucru, un salariu corect și oportunități de dezvoltare personală.

Daikin_is_Slider.jpg

Cultură grozavă

Putem spune trei lucruri despre noi: Daikin este ...

 

acasă. Dorim să transmitem sentimentul de acasă nu doar partenerilor și clienților noștri, dar și angajaților și echipelor noastre.

diversitate. Ne dezvoltăm internațional, dar rămânem o mare familie.

distracție. Râdem, lucrăm cu toată convingerea și rămânem împreună în momente de stres.

 

Citește mai mult despre „De ce Daikin”

Cool_facts_slider.jpg

Informații grozave

Ce așteptări poți avea de la colegi

 

Daikin este leadership. Ca brand global, suntem reprezentați în mai mult de 145 de țări din întreaga lume. Schimbul transfrontalier face partea din viața noastră profesională de zi cu zi. De aceea, ne păstrăm mereu mintea limpede.

Daikin este dezvoltare. Varietatea asigură diversitate. Suntem dedicați minților curioase și investim în oamenii noștri pentru ca aceștia să își dezvolte competențele și talentele personale și profesionale, prin traininguri, ateliere, Daikin Sales si Service Academy sau prin programul intern Leadership Development Curriculum.

Daikin este respect. Ne apreciem unii pe ceilalți. Ierarhiile plate și o cooperare prietenoasă, atât între colegi, cât și cu managerii, stau la baza interacțiunilor noastre.

 

Citește mai mult despre „De ce Daikin”

Map_DACE_slider.jpg

Regiune grozavă

Daikin Central Europe – 16 piețe

 

Daikin Central Europe. este prezentă în 16 țări din Europa Centrală și de Est. Ca parte a mărcii mondiale Daikin, gândim global, dar acționăm local. Colegii din birourile de vânzări și service și agenții de vânzări și service fac cunoscute trendurile piețelor și contribuie la dezvoltarea continuă a companiei noastre.

Sediul nostru central se află în aceeași clădire de birouri împreună cu Daikin Austria - în cartierul 23 din Viena. De asemenea, aici vei găsi Your Daikin World, noul nostru centru de experiențe care include zone de cocreație și un centru de training unic.

Vrei să afli mai multe despre produsele și soluțiile noastre? Vino și vizitează-ne în unul din magazinele noastre de referință din Viena sau Budapesta.

Japanese-roots.jpg

Rădăcini grozave

Principiul Kaizen

 

Daikin a fost înființat în Japonia, acum mai bine de 90 de ani. Rădăcinile noastre ne dau stabilitate și joacă un rol decisiv în cultura noastră corporativă.

Consensul în luarea deciziilor și principiul Kaizen al optimizării continue fac parte din filozofia noastră.

 

Citește mai mult despre „De ce Daikin”

Great-place-to-work-kununu-slider.jpg

Nu doar grozav, ci minunat

Un loc de muncă minunat

Din anul 2013, an de an am fost votați printre cele mai bune medii de muncă din Austria. Le mulțumim angajaților noștri pentru acest premiu minunat.

Este un feedback care ne face mândri și care ne arată că suntem pe drumul cel bun. Cu toate acestea, îi rugăm pe toți colegii din întreaga regiune să ne împărtășească opiniile lor despre noi, deoarece le apreciem foarte mult părerile.

Accesează profilul companiei noastre pe Great Place to Work

Nu găsești un loc de muncă care te provoacă?

Suntem bucuroși să primim CV-ul tău ca aplicație spontană. Căutăm întotdeauna talente noi și profesioniști!

jobs@daikin.ro

HowCoolIsThat.jpg