Skip to main content

Pompă de căldură aer-apă de temperatură medie

Soluția ta prietenoasă cu mediul pentru încălzire, răcire și apă caldă.

bg-image

Performanța excepțională vine din interior

Daikin Altherma 3 H MT conține cele mai recente tehnologii HVAC, dezvoltate în Europa pentru climatele europene. Această soluție reprezintă o investiție în confort și economii de energie.

Ideală pentru majoritatea locuintelor și potrivită pentru toate tipurile de emițători.

Descoperă caracteristicile care evidențiază acest produs față de restul.

Încălzire

Pompele de căldură extrag căldura din aerul exterior, ceea ce face ca încălzirea locuinței să fie un proces eficient din punct de vedere energetic.

Apă caldă

Combinația dintre o pompă de căldură și un rezervor de apă caldă menajeră produce suficientă apă caldă la eficientă ridicată, pentru tine și familia ta.

Răcire

Funcționând cu surse de energie regenerabilă, pompele de căldură îţi răcesc locuința fără a consuma cantități mari de energie.                            

Suport solar

Suportul solar opțional este o sursă gratuită de energie, care poate să producă până la 70% din necesarul de apă caldă menajeră.

Cum funcționează o pompă de căldură

O pompă de căldură controlează temperatura prin transferul de căldură. Pompa de căldură are trei componente esențiale: unitatea exterioară (evaporatorul), unitățile interioare (condensatorul) și agentul frigorific. Agentul frigorific transferă căldura prin circuitul său între unitatea exterioară și unitățile interioare.

bg-image
1. Evaporatorul extrage energia din sursa de energie regenerabilă (aer, apă, geotermală sau soare), forțând lichidul să se transforme într-un gaz.
2. Compresorul comprimă gazul, crescându-i temperatura.
3. Condensatorul transferă căldura din gaz în sistemul de încălzire, iar gazul revine la starea lichidă.
4. Vanele de expansiune scad presiunea agentului frigorific, ceea ce declanșează vaporizarea acestuia pentru a iniția un ciclu nou.
Pentru răcirea locuinței, pur și simplu inversăm acest proces.

Funcționează cu energie din surse regenerabile

Prin extragerea energiei regenerabile din aer, Daikin Altherma de temperatură scăzută încălzește, răcește și furnizează apă caldă pentru locuința ta într-un mod sustenabil.

  • Alimentată cu 75% energie regenerabilă extrasă din aer și cu 25% energie electrică.
  • Se clasifică în clasa energetică A+++ pentru încălzirea spațiului
  • Combină pompa de căldură cu panouri solare pentru a crește economiile de energie la producerea de apă caldă
bg-image

Mereu în control

Descarcă aplicația Daikin ONECTA, conectează unitatea ta la Wi-Fi și controlează climatul locuinței tale de oriunde. Este simplu și rapid.

Compatibile cu o mulțime de emițătoare

Sistemele de pompe de căldură aer-apă de temperatură medie Daikin Altherma sunt compatibile cu o mulțime de surse calde și reci. În acest mod, poți selecta combinația ideală pentru interiorul tău.

Încălzire în pardoseală

Cu o distribuție egală a încălzirii și răcirii în toată casa și o temperatură stabilă, încălzirea prin pardoseală este sursa cea mai eficientă energetic.

Radiatoare

Utilizează radiatoarele existente pentru temperaturi de maximum 65°C și bucură-te de eficienţa energetică a unei pompe de căldură fără a fi nevoit să înlocuieşti întregul sistem.

Ventiloconvectori

Ventiloconvector echipat cu software care optimizează automat eficienta energetică în funcție de cerere, temperaturi și preturile la energie.

Obține soluția potrivită locuinței tale!

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe