Liderul în domeniul soluțiilor de aer condiționat

Liderul în domeniul soluțiilor de aer condiționat

Datorită gamei noastre largi de unități de aer condiționat ce eficiență energetică, găsești întotdeauna o soluție de răcire și de încălzire care se potrivește nevoilor tale.

tehnologii de aer condiționat cu eficientă energetică pentru viitor

Tehnologii cu eficienţă ridicată pentru viitor

Soluţiile noastre de răcire sunt clasificate ca având etichete cu cea mai ridicată eficienţă energetică de pe piaţă. Datorită tehnologiilor inovatoare, care utilizează energia din surse regenerabile, precum inverterul şi recuperarea căldurii, beneficiezi de o soluţie completă, care maximizează semnificativ rentabilitatea investiţiei. Dedicarea noastră pentru dezvoltarea de soluţii de climatizare eficiente energetic garantează faptul că unităţile Daikin nu numai respectă, ci chiar devansează standardele impuse de legislaţie.

Sistemul de aer condiţionat Emura, premiat cu Good Design

Designul perfect trece neobservat

Cu atâtea tipuri diferite de unităţi şi opţiuni de design, colaborăm cu tine pentru a crea acel climat interior care se integrează perfect în locuința ta.

confort optim de la aerul condiţionat

Confortul perfect este prioritatea noastră

Aparatele de aer condiţionat nu doar răcesc aerul, ci echilibrează cu atenţie temperatura, încălzirea, nivelurile umidităţii şi puritatea aerului pentru a-ți oferi cel mai confortabil climat.

comenzi pentru aerul condiţionat

Gestionare consum de energie

Climatizarea trebuie să fie simplă, intuitivă, inteligentă şi eficientă din punct de vedere energetic. Indiferent dacă ești în căutarea unei soluţii pentru casa sau pentru afacerea ta, îți oferim o varietate de sisteme care îți permit controlul climatizării.

Sistem split de aer condiționat pentru o singură cameră

Pentru o cameră

Un sistem single-split contactează o unitate interioară de o unitate exterioară, pentru instalare ușoară și directă de răcire și încălzire.

sistem de aer condiționat multisplit pentru căminul tău

Pentru întreaga locuință

Cu pompele de căldură aer-aer Daikin, poți conecta până la cinci unități interioare la o unitate exterioară pentru răcire sau încălzire eficientă pentru până la cinci camere. Temperatura pentru fiecare cameră poate fi controlată independent.

Sisteme de aer condiționat pentru clădiri comerciale

Pentru clădiri comerciale și industriale

Daikin Direct Expansion (DX) și sistemul pe bază de apă conectează un număr nelimitat de unități interioare la un sistem interior pentru a oferi răcire, încălzire, ventilare și apă caldă. Temperatura din camere și zone individuale poate fi controlată independent.

Diferite opţiuni de design pentru interior

FTXJ-AW_02_001.jpg

Unitate de perete

Unitățile de perete Daikin vin într-o gamă de stiluri și de configurații diferite, toate recunoscute internațional pentru valoarea ridicată și designul remarcabil.

Model de pardoseală pentru sistemul de aer condiționat

Unități de pardoseală

Unitățile de pardoseală Daikin oferă confort și stil excelente, datorită designului neted și dimensiunilor compacte.

conceiled-ceiling.png

Unitate necarcasată de plafon fals

Unităţile necarcasate de plafon fals sunt ideale pentru orice tip de spaţiu, deoarece integrează perfect orice decor interior. Se instalează discret în plafonul fals, astfel încât doar fantele de ventilaţie sunt vizibile.

Casetă pentru aer condiţionat

Unitate tip casetă

Unităţile tip casetă au fost concepute pentru a furniza jetul optim de aer, în toate tipurile de spaţii de mici sau mari dimensiuni, eliberând în acelaşi timp spaţiul de pe perete sau pardoseală. Având cea mai mare gamă de pe piaţă, garantăm integrarea perfectă în cadrul al clădirii sau al interioarelor.

ceiling-suspended.png

Unitate suspendată

Unităţile suspendate tip casetă au fost concepute pentru a oferi flexibilitate. Acestea reprezintă soluţia ideală pentru spaţiile fără plafon fals sau cu spaţiu limitat pe pardoseală. Controlul individual al fantelor si diferite unghiuri de refulare permit instalarea în orice interior.

Aer condiţionat pentru orice tip de clădire

Fie că eşti proprietarul unei locuinţe, administratorul unui magazin sau managerul unui hotel, aerul condiţionat Daikin te ajută să menţii un climat perfect. Începe proiectul prin selectarea tipului de clădire.