Liderul în domeniul soluţiilor de aer condiţionat

Lider pe piaţa soluţiilor de aer condiţionat

Gama largă de aparate de aer condiţionat cu eficienţă energetică ridicată îţi oferă răcire şi încălzire pe tot parcursul anului.

tehnologii de aer condiţionat cu eficienţă energetică pentru viitor

Tehnologii cu eficienţă ridicată pentru viitor

Soluţiile noastre de răcire sunt clasificate ca având etichete cu cea mai ridicată eficienţă energetică de pe piaţă. Datorită tehnologiilor inovatoare, care utilizează energia din surse regenerabile, precum inverterul şi recuperarea căldurii, beneficiezi de o soluţie completă, care maximizează semnificativ rentabilitatea investiţiei. Dedicarea noastră pentru dezvoltarea de soluţii de climatizare eficiente energetic garantează faptul că unităţile Daikin nu numai respectă, ci chiar devansează standardele impuse de legislaţie.

Sistemul de aer condiţionat Emura, premiat cu Good Design

Designul perfect trece neobservat

Cu atâtea tipuri diferite de unităţi şi opţiuni de design, colaborăm cu tine pentru a crea acel climat interior care se integrează perfect în locuința ta.

confort optim de la aerul condiţionat

Confortul perfect este prioritatea noastră

Aparatele de aer condiţionat nu doar răcesc aerul, ci echilibrează cu atenţie temperatura, încălzirea, nivelurile umidităţii şi puritatea aerului pentru a-ți oferi cel mai confortabil climat.

comenzi pentru aerul condiţionat

Gestionare consum de energie

Climatizarea trebuie să fie simplă, intuitivă, inteligentă şi eficientă din punct de vedere energetic. Indiferent dacă ești în căutarea unei soluţii pentru casa sau pentru afacerea ta, îți oferim o varietate de sisteme care îți permit controlul climatizării.

Sistem split de aer condiţionat pentru o singură cameră

O cameră

 • Sistem split
 • La o unitate exterioară se conectează o unitate interioară
 • Încălzeşte şi răceşte o cameră
 • Instalare rapidă
Sistem de aer condiţionat multisplit pentru căminul dvs.

O locuinţă

 • Sistem Multi Split
 • La o unitate exterioară se pot conecta până la 9 unităţi interioare
 • Răceşte, încălzeşte şi asigură apă caldă pentru până la 9 camere diferite
 • Permite controlul individual al camerelor
Sisteme de aer condiţionat pentru clădiri comerciale

Clădiri comerciale şi industriale

 • Sisteme cu expansiune directă (DX) şi pe bază de apă
 • La un sistem exterior se poate conecta un număr nelimitat de unităţi interioare
 • Răceşte, încălzeşte, ventilează şi asigură apă caldă
 • Permite controlul individual al camerelor şi al zonelor
 • Capacitate de răcire mai mare de 10 MW

 

Diferite opţiuni de design pentru interior

wall-mounted.png

Unitate de perete

Designul unităţilor noastre de perete este recunoscut la nivel internaţional. Aspectul lor suplu şi elegant transformă climatizarea într-o activitate plăcută.

Model de pardoseală pentru sistemul de aer condiţionat

Unitate de pardoseală

Unităţile de pardoseală distribuie aerul condiţionat sau emit căldură radiantă, asemenea unui radiator convenţional. Designul şi linia suple se integrează uşor în interioarele moderne.

conceiled-ceiling.png

Unitate necarcasată de plafon fals

Unităţile necarcasate de plafon fals sunt ideale pentru orice tip de spaţiu, deoarece integrează perfect orice decor interior. Se instalează discret în plafonul fals, astfel încât doar fantele de ventilaţie sunt vizibile.

Casetă pentru aer condiţionat

Unitate tip casetă

Unităţile tip casetă au fost concepute pentru a furniza jetul optim de aer, în toate tipurile de spaţii de mici sau mari dimensiuni, eliberând în acelaşi timp spaţiul de pe perete sau pardoseală. Având cea mai mare gamă de pe piaţă, garantăm integrarea perfectă în cadrul al clădirii sau al interioarelor.

ceiling-suspended.png

Unitate suspendată

Unităţile suspendate tip casetă au fost concepute pentru a oferi flexibilitate. Acestea reprezintă soluţia ideală pentru spaţiile fără plafon fals sau cu spaţiu limitat pe pardoseală. Controlul individual al fantelor si diferite unghiuri de refulare permit instalarea în orice interior.

Aer condiţionat pentru orice tip de clădire

Fie că eşti proprietarul unei locuinţe, administratorul unui magazin sau managerul unui hotel, aerul condiţionat Daikin te ajută să menţii un climat perfect. Începe proiectul prin selectarea tipului de clădire.