Skip to main content

Liderul în domeniul soluțiilor de aer condiționat

Datorită gamei noastre largi de unități de aer condiționat ce eficiență energetică, găsești întotdeauna o soluție de răcire și de încălzire care se potrivește nevoilor tale.

tehnologii de aer condiționat cu eficientă energetică pentru viitor
tehnologii de aer condiționat cu eficientă energetică pentru viitor

Tehnologii cu eficienţă ridicată pentru viitor

Soluţiile noastre de răcire sunt clasificate ca având etichete cu cea mai ridicată eficienţă energetică de pe piaţă. Datorită tehnologiilor inovatoare, care utilizează energia din surse regenerabile, precum inverterul şi recuperarea căldurii, beneficiezi de o soluţie completă, care maximizează semnificativ rentabilitatea investiţiei. Dedicarea noastră pentru dezvoltarea de soluţii de climatizare eficiente energetic garantează faptul că unităţile Daikin nu numai respectă, ci chiar devansează standardele impuse de legislaţie.

Sistemul de aer condiționat Emura, premiat cu Good Design

Un design frumos trece neobservat

Datorită gamei noastre largi de unități interioare și de opțiuni de design, vei găsi întotdeauna o soluție climatică care se potrivește cu spațiul interior.

confort optim de la aerul condiţionat
confort optim de la aerul condiţionat

Confortul perfect este prioritatea noastră

Aparatele de aer condiţionat nu doar răcesc aerul, ci echilibrează cu atenţie temperatura, încălzirea, nivelurile umidităţii şi puritatea aerului pentru a-ți oferi cel mai confortabil climat.

comenzi pentru aerul condiționat
comenzi pentru aerul condiționat

Gestionează ușor utilizarea energiei

Controlul climatizării trebuie să fie simplu, inteligent și eficient energetic. Indiferent dacă cauți o soluție pentru locuința sau pentru afacerea ta, preia controlul climatului tău interior.

Sistem split de aer condiționat pentru o singură cameră

Pentru o cameră

Un sistem single-split contactează o unitate interioară de o unitate exterioară, pentru instalare ușoară și directă de răcire și încălzire.

sistem de aer condiționat multisplit pentru căminul tău

Pentru întreaga locuință

Cu pompele de căldură aer-aer Daikin, poți conecta până la cinci unități interioare la o unitate exterioară pentru răcire sau încălzire eficientă pentru până la cinci camere. Temperatura pentru fiecare cameră poate fi controlată independent.

NOU! Conectează un rezervor de apă caldă menajeră și 3 unități interioare la pompa de căldură aer-aer.

Sisteme de aer condiționat pentru clădiri comerciale

Pentru clădiri comerciale și industriale

Daikin Direct Expansion (DX) și sistemul pe bază de apă conectează un număr nelimitat de unități interioare la un sistem interior pentru a oferi răcire, încălzire, ventilare și apă caldă. Temperatura din camere și zone individuale poate fi controlată independent.

Diferite opţiuni de design pentru interior

Aer condiţionat pentru orice tip de clădire

Fie că eşti proprietarul unei locuinţe, administratorul unui magazin sau managerul unui hotel, aerul condiţionat Daikin te ajută să menţii un climat perfect. Începe proiectul prin selectarea tipului de clădire.

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe