Skip to main content

ACTION

Cloppenburg, Germania

bg-image

Având sediul în Olanda, Action este un discounter non-alimentar cu o creştere rapidă, având peste 1200 de magazine în Olanda, Luxemburg, Belgia, Franţa, Germania, Austria şi Polonia.

Marca Action înseamnă un mediu luminos, spaţios şi primitor pentru cumpărători, dar şi o gamă largă şi surprinzătoare de produse la cele mai mici preţuri.

Mândrindu-se cu caracteristicile sale, magazinul companiei din Cloppenburg, Germania, este un exemplu de design minimalist şi etică de mediu, elemente care stau la baza atragerii clienţilor. La acestea, se adaugă climatul confortabil din interiorul magazinului, creând ambientul perfect.

Pentru Action, ca discounter, costul a fost mereu un factor major în alegerea sistemelor HVAC. Compania a căutat un furnizor de soluţii HVAC care să furnizeze atât proiectarea sistemului HVAC, cât şi asistenţă tehnică, dar şi coordonare locală în fiecare ţară în care se extinde.

„Împreună cu echipa tehnică a Daikin, am optimizat proiectarea sistemului HVAC, reducând nivelurile investiţiei şi costurile de funcţionare. Daikin ne-a oferit accesul la cea mai recentă tehnologie.”

- Michiel Coolen, Group Construction Manager ACTION

Prezentarea soluţiei

bg-image

La nivelul magazinului, casetele cu jet circular de tavan Daikin alcătuiesc o soluţie de aer condiţionat aproape invizibilă. Aceasta furnizează o circulaţie eficientă a aerului şi menţine o temperatură confortabilă pe tot parcursul anului.

Opţiunea unică de curăţare a casetei cu jet circular asigură curăţarea automată a filtrului, reducând semnificativ costurile de funcţionare şi de întreţinere şi îmbunătăţind confortul prin introducerea de aer curat.

bg-image

Unităţile interioare de perete conectate la unităţile exterioare de pe tavan asigură climatizarea zonelor de birouri şi a sălii de mese. Sistemele de control inteligente şi cu reacţie rapidă permit controlul precis al temperaturilor pentru a satisface diverse cerinţe din interiorul clădirii. Perdeaua de aer de deasupra intrării contribuie la îmbunătăţirea confortului cumpărătorilor, menținând un climat interior confortabil la deschiderea uşilor.

Unitatea de ventilare Modular L, caracterizată de echipa IM Duurzaam ca fiind „foarte silenţioasă, cu tehnologie simplă plug-and-play,” furnizează aer cura în magazin, recuperând energia din aerul evacuat pentru maximizarea eficienţei.

bg-image

Action devine un magazin mai ecologic cu programul de recuperare a agentului frigorific Daikin

Action își intensifică parteneriatul cu Daikin pentru noul proiect revoluționar: recuperarea de agent frigorific de la magazinele modernizate și reutilizarea acestuia.

Odată cu crearea acestei economii circulare a agenților frigorific în cadrul propriei rețele de magazine, ne reducem și mai mult impactul asupra mediului. În loc să producem mai multe deșeuri prin eliminarea vehiculul agent frigorific și producerea unui agent frigorific nou, utilizăm ceea ce este disponibil”, afirmă Michiel Coolen, Action Group Construction Manager. “În acest mod, creăm un ciclul închis al utilizării agentului frigorific în cadrul rețelei Action.”

  Află mai multe

  Alte cazuri

  • ACTION

   Pentru Action, ca discounter, costul a fost mereu un factor major în alegerea sistemelor HVAC. Compania a căutat un furnizor de soluţii HVAC care să furnizeze atât proiectarea sistemului HVAC, cât şi asistenţă tehnică, dar şi coordonare locală în fiecare ţară în care se extinde.
  • Alocarea de agenți frigorifici recuperați certificați

   Action își intensifică parteneriatul cu Daikin pentru noul proiect revoluționar: recuperarea de agent frigorific de la magazinele modernizate și reutilizarea acestuia.
  • C&A

   Dorin să modernizeze întregul sistem HVAC. magazinul C&A a dorit să obțină confort pe parcursul întregului an, în cel mai rentabil și economic mod.
  • City Centre Hotel

   Schimbarea agregatului de răcire îmbunătăţeşte confortul la un hotel central din Londra.
  • Birourile Coral Betting

   Descoperiți modul în care casetele cu jet circular și autocurățare au realizat economii de energie de peste 50% pentru birourile Coral Betting.
  • Crédit Agricole

   Cunoscută sub numele de „banca verde” din cauza istoricului agricol, Crédit Agricole căuta o soluție de aer condiționat eficientă energetic și cu întreținere ușoară pentru una din filialele sale.
  • Crystal Tower

   Pentru a ajuta Crystal Tower să își maximizeze eficiența energetică, am proiectat o combinație din VRV cu condensator răcit cu aer, VRV răcit cu apă și agregate de răcire pentru a furniza o soluție de climatizare multifuncțională.
  • Fabrica de ciment Holcim

   Fabrica de ciment Holcim se bazează pe tehnologii avansate pentru a-și atinge obiectivele ambițioase de mediu și eficiență energetică.
  • JBC

   În demersul său de optimizare a costurilor, JBC, şi Daikin au derulat un test la faţa locului, conceput pentru a evalua câştigurile generate de tehnologia VRT (temperatura variabilă a agentului frigorific)
  • Hotelul din Las Arenas, Valencia

   Las Arenas

   Când a fost vorba de modernizarea sistemelor VRV existente în vederea reducerii costurilor de întreţinere şi îmbunătăţirii suplimentare a controlului confortabilităţii, s-a luat în considerare, în primul rând, alegerea unei soluţii înlocuitoare cu o amprentă de CO2 mai redusă.
  • Restaurantul Leon's

   Compania de instalații Synecore, a instalat primul sistem invizibil, Daikin, seria VRV IV-i în cadrul restaurantului Leon din centrul Londrei, pentru a elimina restricțiile de spațiu și a obține o eficiență maximă a climatizării.
  • Naturkost Brinkman

   Retailerul specializat pe alimente organice Naturkost Brinkman utilizează refrigerarea pentru retail pentru a beneficia de eficienţă energetică îmbunătăţită şi confort în incinta magazinelor.
  • Pomme d'Or Hotel

   Aerul condiţionat a devenit o dotare standard în cele mai multe hoteluri noi şi renovate. Sistemele actuale permit răcirea camerelor pe timp de vară şi încălzirea lor eficientă pe timp de iarnă. În acest scop, pompele de căldură Daikin utilizează energie din surse regenerabile pentru a optimiza costurile de funcţionare ale hotelului. De asemenea, au şi un impact pozitiv asupra esteticii interiorului.
  • Hotelul The Post

   În calitate de specialiști în domeniul climatizării, am ales sistemul nostru VRV pentru hotelul The Post din Gent, pentru combinația de tehnologie cu eficiență energetică și abilitatea de a furniza un nivel mai ridicat de confort.
  • Prezzemolo & Vitale - Palermo

   Pentru noul magazin Prezzemolo & Vitale, situat în centrul istoric al orașului Palermo, s-a instalat un sistem Daikin Zeas și unități VRV.
  • Poliția din EAU

   Dotarea cu o soluție de răcire a unei clădiri de birouri din EAU

   Daikin a furnizat recent patru agregate de răcire la sediul forțelor de poliție din Emirate, în EAU. Agregatele de răcire vor fi utilizate pentru a asigura răcirea prin intermediul centralelor de tratare a aerului în interiorul clădirii mari și pentru a asigura un nivel maxim de confort pentru ocupanții acesteia.
  • Asigurarea răcirii pentru proiectul LHC (Marele Accelerator de Hadroni) de creștere a luminozității la CERN

   Daikin a furnizat recent 8 de unități de agregate de răcire cu apă la CERN pentru a oferi condițiile de răcire necesare pentru proiectul LHC (Marele Accelerator de Hadroni) de creștere a luminozității. Proiectul LHC de creștere a luminozității își propune să stimuleze performanța LHC pentru a crește potențialul de descoperiri după 2029. Scopul proiectului este de a crește luminozitatea integrată cu un factor de 10 peste valoarea de proiectare a LHC. Acest lucru va permite colectarea unei cantități mai mari de date și observații despre unele procese rare, deoarece creșterea luminozității va face ca LHC să fie mai puternic.
  • Samrya 44

   Având 44 de etaje de apartamente luxoase, cu un design elegant, Samrya 44 respectă cele mai ridicate standarde de construcţie şi HVAC.
  • Studiu de caz privind incinta sonoră în Flassy

   Eficiența acustică a noii incinte sonore de la Daikin pentru unitățile exterioare Sky Air și VRV 5 a fost validată de încercări pe teren realizate la o instalație rezidențială din Burgundia, Franța, care prezintă reduceri semnificative ale zgomotului egale sau care chiar depășesc valorile obținute în camera de testare din fabrică.
  • Sportisimo

   Pentru acest proiect, am ales să instalăm un sistem exterior la care se pot conecta o varietate de unități interioare și de ventilare, amplasate strategic în magazin.
  • Hotel în Las Arenas, Valencia

   Furnizarea unui sistem HVAC complet pentru o clădire de birouri

   Recent, Daikin a furnizat o soluție completă pentru o clădire de birouri a unei companii olandeze care are ca obiect de activitate importul/exportul de flori.
  • spital din Oman

   Dotarea unui spital cu o soluție eficientă, fiabilă și compactă

   Recent, Daikin a dotat un spital mare din Oman cu un agregat de răcire. S-a extins capacitatea spitalului cu deschiderea unei noi aripi, ceea ce a necesitat integrarea sistemului de climatizare într-un nou agregat de răcire pentru a satisface nevoile mai mari de răcire ale clădirii. Pentru acest proiect, era esențial să se găsească o soluție fiabilă cu o tehnologie avansată care să poată satisface exact nevoile instalației.
  • Hotel în Las Arenas, Valencia

   Furnizarea unei soluții de control al temperaturii pentru un sistem de control feroviar

   Recent, Daikin a furnizat o soluție completă pentru menținerea temperaturii în camera de control a sistemului de macazuri de tren a unui serviciul pentru trenuri intercity de mare viteză din Franța.
  • The Bloomsbury Hotel

   A fost ales sistemul cu recuperare a căldurii Daikin VRV III, pentru consumul de energie extrem de redus al acestuia și pentru capacitatea sa de a oferi economii considerabile în comparație cu alte sisteme similare.
  • Hotelul Van der Valk

   Din lobby până la camere destinate oaspeților și la bucătărie, fiecare spațiu al hotelului Van der Valk are propriile nevoi unice de climatizare. Scopul nostru a fost de a dezvolta un sistem integrat, care să satisfacă nevoile fiecărei locații și să reducă impactul asupra mediului al sistemului.
  • Clădirea de birouri Velocity

   Sustenabilitatea este cuvântul cheie la designul Velocity. Fiecare element al acestui proiect a fost analizat cu atenție pentru a obține un certificat de performanță energetică clasa „B” și un rating BREEAM „Excellent”.
  • Centrul de afaceri VMD

   Un sistem VRV IV furnizează încălzirea și răcirea necesară pentru VMD Tower B, o clădire de birouri cu 25 de etaje din Zagreb, ajutând la atingerea celor mai ridicate niveluri ale eficienței și reducând consumul de energie.
  • Hotelul din Las Arenas, Valencia

   VRV 5 decarbonizează Universitatea Lincoln

   Universitatea Lincoln stabileşte standarde noi în gestionarea sustenabilă a clădirilor, prin instalarea unei noi pompe de căldură VRV5 Heat Recovery pe bază de R32, subliniind astfel angajamentul universităţii privind îmbunătăţirea mediului şi un pas substanţial spre atingerea ţintei sale, de zero net.
  • About-ecological-transition-decarbonization-and-HVAC-systems

   O soluție cu un sistem modular de răcire pentru o clădire de birouri

  • Conversia unui sistem vechi cu R-22

   Conversia unui sistem vechi cu R-22 într-unul din seria VRV 5-S cu agent frigorific R-32
  • About-ecological-transition-decarbonization-and-HVAC-systems

   Soluție de răcire centralizată pentru un cartier complet nou din Milano

  • Proprietate rezidențială cu birou acasă

   Construirea unei noi reședințe cu o soluție de climatizare completă
  • Clădirea L1, complex DOT, Polonia

   Daikin face echipă cu proiectanții de clădiri pentru a crește punctajul BREEAM*, utilizând pompele de căldură comerciale.
  • Renovare birouri în Madrid, Spania

   Seria VRV 5 de la Daikin a reprezentant soluția ideală pentru un proiect de renovare a unei vile semidecomandate din Madrid
  • About-ecological-transition-decarbonization-and-HVAC-systems

   Furnizarea de soluții eficiente în cadrul unui proiect de renovare a unui spital

  • About-ecological-transition-decarbonization-and-HVAC-systems

   Asigurarea unei ventilații mecanice eficiente în școli

  • Centrul de instruire din Belgia

   Daikin a căutat o soluție HVAC cu consum redus de energie pentru noul său centru de instruire situat în Gent.
  • Zome

   Huburile de la ZOME sunt spații moderne și agile pentru a oferi clienților o experiență personalizată.
  • Soluție de înaltă eficiență pentru o clădire rezidențială

   Acest proiect rezidențial a fost executat în contextul renovării unei clădiri rezidențiale şi a avut ca aspect principal eficiența energetică.
  • Cha No Ma

   Purificarea aerului prin intermediul tehnologiei moderne Streamer completează sistemele ecologice cu R-32 de la Daikin, pentru a crea un mediu confortabil și sănătos într-o cafenea.
  • O soluție cu un agregat de răcire pentru un complex de clădiri de birouri

   Daikin a furnizat recent soluții cu agregate de răcire pentru un proiect vizând construcția de birouri în Cracovia, Polonia.
  • Agregat de răcire cu agent frigorific R-32 la Heinzinger electronic

   Se utilizează un agregat de răcire răcit cu aer de la Daikin cu un compresor scroll și o putere de 200 kW, care funcționează pentru prima dată cu agentul frigorific ecologic R-32, caracterizat printr-un comportament operaţional optim și o eficiență energetică ridicată.
  • Furnizarea unui sistem HVAC complet pentru o fabrică de produse alimentare.

   Daikin a furnizat recent un sistem HVAC complet pentru a răspunde nevoilor de răcire a unei fabrici de produse alimentare din Ungaria. Utilizatorul final operează în domeniul suplimentelor, producând suplimente vegetale, inclusiv proteine vegane.
  • Răcire și încălzire pentru clădiri rezidențiale mici

   Au fost instalate pompe de căldură Daikin BLUEVOLUTION într-o serie de proiecte rezidențiale, printre care și un proiect recent din Porto, Portugalia.
  • Concept de răcire pentru fabrica Engelbert Strauss CI

   Având în vedere dimensiunile gigantice ale fabricii Engelbert Strauss CI, a fost important să gândim la rece.
  • Hotel Courtyard Paris

   The Courtyard conversion marks a successful collaboration between forward- looking urban regeneration and Daikin’s flexible, future-proof VRV heat recovery technology.
  • Aer condiționat personalizat pentru un centru comercial

   Citiți despre o soluție completă oferită de Daikin pentru centrul comercial Intro Bergheim, cu 22 unități de vânzare cu amănuntul, din centrul orașului Bergheim, lângă Köln.
  • Daikin Emura, soluție estetică pentru mediul rezidențial

   Să ne uităm puțin prin acest apartament din centrul orașului Milano, renumita capitală italiană a designului și modei. Ai observat pe perete noua Daikin Emura albă? Are un design elegant, care se potrivește frumos cu interiorul.
  • Showroom Desco

   Sistemul rooftop „plug and play” de la Daikin oferă o soluție durabilă de control al climei pe tot parcursul anului pentru showroomul clientului
  • Eficiență energetică

   Daikin a furnizat recent o soluție tehnologică cu compresor cu șurub și inverter pentru agregatele de răcire cu HFO unei importante companii farmaceutice pentru una dintre locațiile de producție din Viena, Austria.
  • Extinderea programului L∞P by Daikin pentru agregate de răcire

   Daikin Applied Europe a extins recent programul L∞P by Daikin și pentru agregatele de răcire. Astfel, Daikin este singurul producător care promovează activ și furnizează agregate cu agenți frigorifici recuperați, pentru o gamă largă de produse, de la agregate de răcire cu compresoare cu șurub sau scroll la echipamente cu compresor centrifugal.
  • Eficiență energetică ridicată pentru o răcire confortabilă în condițiile din Orientul Mijlociu

   Daikin a furnizat recent agregate de răcire pentru a asigura răcirea confortabilă în condițiile din Orientul Mijlociu, în cadrul unui proiect cu un hotel de patru stele din orașul Riad, Arabia Saudită.
  • Hilton Garden Inn

  • Hotelul St. Annen

   Situat pe o stradă rezidențială liniștită din centrul orașului Hamburg, Hotelul St Annen creează o ambianță caldă și primitoare pentru vizitatori într-un cadru modern.
  • Hoteles Santos • Las Arenas

   Sistemul de înlocuire Daikin VRV a fost soluția perfectă pentru modernizarea unui sistem, pentru a reduce consumul de energie, menținând în același timp neîntreruptă funcționarea unui hotel.
  • Chiar își pierde R-32 relevanța în jocul agenților frigorifici?

   Pompele de căldură Daikin BLUEVOLUTION sunt dotate cu seturi de panouri solare drain-back în proiecte rezidențiale mici pentru a utiliza energia solară la producerea de apă caldă menajeră.
  • K-Way

   Când retailerul exclusivist K-Way a deschis un nou magazin în Covet Garden, Londra, am colaborat cu Royale, contractantul D1 la nivel național pentru a proiecta și instala soluția perfectă și eficientă energetic pentru acel spațiu.
  • Eficientizarea spitalelor

   Daikin a participat recent la un proiect important care a implicat spitalele din Istanbul, Turcia. Acesta este un proiect guvernamental, care are scopul de face spitalele mai eficiente din punct de vedere energetic, prin înlocuirea agregatelor de răcire și a altor componente ale sistemului HVAC care asigură răcirea sau încălzirea acestor clădiri.
  • Îndeplinirea nevoilor de răcire și păstrarea unui consum redus de curent în spital

   Daikin a furnizat recent agregate de răcire pentru unul dintre cele mai mari spitale private din Qatar. Spitalul are afilieri internaționale renumite la nivel mondial și misiunea de a oferi asistență medicală optimă prin utilizarea unor servicii moderne incomparabile.
  • Merlin Properties

   Ca parte a unui centru de afaceri din Madrid, acest complex de birouri a fost modernizat cu o soluție mai eficientă, menținând sub control costurile investiției.
  • Clădire nouă de birouri pentru furnizorul de mobilier pentru hoteluri TKS din Borken

   Daikin asigură încălzirea, răcirea și ventilația furnizorului de mobilier pentru hoteluri TKS din Borken
  • Perial Asset Management

  • Hotel Santos Porta Fira

   Grupul Santos, organizația care a construit Porta Fira, a selectat Daikin, ca partener pentru livrarea unui sistem de climatizare unic, fiabil și cu eficiență energetică pentru clădire.
  • Furnizarea de sisteme de răcire și încălzire pentru clădiri rezidențiale mici

   Pompele de căldură Daikin BLUEVOLUTION sunt dotate cu seturi de panouri solare drain-back în proiecte rezidențiale mici pentru a utiliza energia solară la producerea de apă caldă menajeră.
  • Furnizarea de sisteme de răcire unui producător industrial de componente auto

   Daikin a furnizat recent un agregat de răcire cu inverter, compresor cu șurub și condensator răcit cu aer din seria TZ pentru a răspunde nevoilor de răcire ale unei fabrici de lângă Lisabona, Portugalia. Unitatea produce frâne și alte componente pentru industria auto.
  • Soluții cu CTA-uri de la Daikin pentru un proiect HVAC interesant

   Daikin a furnizat recent soluții cu CTA-uri pentru un proiect HVAC interesant, care a fost executat în Lanheses, Portugalia.
  • Torre Serenissima

   Fiind dotată cu un sistem vechi cu R-22, am modernizat complet Torre Serenissima pentru a furniza un nivel mai ridicat al eficienței energetice și confortului.
  • O poveste de succes din Turkmenistan

   Daikin a furnizat recent o soluție HVAC completă pentru un complex cu utilizare mixtă, care va fi cel mai mare centru comercial și de divertisment din Așgabat, capitala Turkmenistanului.
  • Arsenale di Venezia

   Un sistem de climatizare inovator, care utilizează energia naturală a lagunei venețiene, furnizează un nivel ridicat al confortului și eficiențe energetice, conservând în același timp o clădire industrială istorică din centrul Veneției.
  • Pompa de căldură VRV contribuie la păstrarea unei amprente de carbon scăzute

   Noul complex comercial Arteparc amplasat în parcul tehnologic Inovallee din Meylan, Grenoble demonstrează modul în care dezvoltatorii și producătorii de echipamente cooperează pentru a pune la dispoziție construcții noi, cu amprentă de carbon redusă, care să se alinieze la cele mai înalte standarde ale dezvoltării durabile.
  • Încălzirea apei din piscină prin recuperarea căldurii

   Tehnologia de ultimă generație Daikin de recuperare integrată a căldurii economisește o cantitate semnificativă de energie și încălzește apa din piscina hotelului.
  • Ce trebuie să ai în vedere atunci când alegi o pompă de căldură pentru o clădire rezidențială?

   Ce trebuie să ai în vedere atunci când alegi o pompă de căldură pentru o clădire rezidențială?

  Află mai multe detalii

  Ai nevoie de suport?

  Vrei să iei legătura cu noi?

  Află mai multe detalii

  Ai nevoie de suport?

  Vrei să iei legătura cu noi?

  Află mai multe detalii

  Ai nevoie de suport?

  Vrei să iei legătura cu noi?

  Vrei să iei legătura cu noi?

  Citeşte blog-ul nostru

  Inspiră-te din referințe