Skip to main content

ACTION

Cloppenburg, Germania

bg-image

Având sediul în Olanda, Action este un discounter non-alimentar cu o creştere rapidă, având peste 1200 de magazine în Olanda, Luxemburg, Belgia, Franţa, Germania, Austria şi Polonia.

Marca Action înseamnă un mediu luminos, spaţios şi primitor pentru cumpărători, dar şi o gamă largă şi surprinzătoare de produse la cele mai mici preţuri.

Mândrindu-se cu caracteristicile sale, magazinul companiei din Cloppenburg, Germania, este un exemplu de design minimalist şi etică de mediu, elemente care stau la baza atragerii clienţilor. La acestea, se adaugă climatul confortabil din interiorul magazinului, creând ambientul perfect.

Pentru Action, ca discounter, costul a fost mereu un factor major în alegerea sistemelor HVAC. Compania a căutat un furnizor de soluţii HVAC care să furnizeze atât proiectarea sistemului HVAC, cât şi asistenţă tehnică, dar şi coordonare locală în fiecare ţară în care se extinde.

„Împreună cu echipa tehnică a Daikin, am optimizat proiectarea sistemului HVAC, reducând nivelurile investiţiei şi costurile de funcţionare. Daikin ne-a oferit accesul la cea mai recentă tehnologie.”

- Michiel Coolen, Group Construction Manager ACTION

Prezentarea soluţiei

bg-image

La nivelul magazinului, casetele cu jet circular de tavan Daikin alcătuiesc o soluţie de aer condiţionat aproape invizibilă. Aceasta furnizează o circulaţie eficientă a aerului şi menţine o temperatură confortabilă pe tot parcursul anului.

Opţiunea unică de curăţare a casetei cu jet circular asigură curăţarea automată a filtrului, reducând semnificativ costurile de funcţionare şi de întreţinere şi îmbunătăţind confortul prin introducerea de aer curat.

bg-image

Unităţile interioare de perete conectate la unităţile exterioare de pe tavan asigură climatizarea zonelor de birouri şi a sălii de mese. Sistemele de control inteligente şi cu reacţie rapidă permit controlul precis al temperaturilor pentru a satisface diverse cerinţe din interiorul clădirii. Perdeaua de aer de deasupra intrării contribuie la îmbunătăţirea confortului cumpărătorilor, menținând un climat interior confortabil la deschiderea uşilor.

Unitatea de ventilare Modular L, caracterizată de echipa IM Duurzaam ca fiind „foarte silenţioasă, cu tehnologie simplă plug-and-play,” furnizează aer cura în magazin, recuperând energia din aerul evacuat pentru maximizarea eficienţei.

bg-image

Action devine un magazin mai ecologic cu programul de recuperare a agentului frigorific Daikin

Action își intensifică parteneriatul cu Daikin pentru noul proiect revoluționar: recuperarea de agent frigorific de la magazinele modernizate și reutilizarea acestuia.

Odată cu crearea acestei economii circulare a agenților frigorific în cadrul propriei rețele de magazine, ne reducem și mai mult impactul asupra mediului. În loc să producem mai multe deșeuri prin eliminarea vehiculul agent frigorific și producerea unui agent frigorific nou, utilizăm ceea ce este disponibil”, afirmă Michiel Coolen, Action Group Construction Manager. “În acest mod, creăm un ciclul închis al utilizării agentului frigorific în cadrul rețelei Action.”

  Află mai multe

  Alte cazuri

  • ACTION

   Pentru Action, ca discounter, costul a fost mereu un factor major în alegerea sistemelor HVAC. Compania a căutat un furnizor de soluţii HVAC care să furnizeze atât proiectarea sistemului HVAC, cât şi asistenţă tehnică, dar şi coordonare locală în fiecare ţară în care se extinde.
  • Alocarea de agenți frigorifici recuperați certificați

   Action își intensifică parteneriatul cu Daikin pentru noul proiect revoluționar: recuperarea de agent frigorific de la magazinele modernizate și reutilizarea acestuia.
  • C&A

   Dorin să modernizeze întregul sistem HVAC. magazinul C&A a dorit să obțină confort pe parcursul întregului an, în cel mai rentabil și economic mod.
  • City Centre Hotel

   Schimbarea agregatului de răcire îmbunătăţeşte confortul la un hotel central din Londra.
  • Birourile Coral Betting

   Descoperiți modul în care casetele cu jet circular și autocurățare au realizat economii de energie de peste 50% pentru birourile Coral Betting.
  • Crédit Agricole

   Cunoscută sub numele de „banca verde” din cauza istoricului agricol, Crédit Agricole căuta o soluție de aer condiționat eficientă energetic și cu întreținere ușoară pentru una din filialele sale.
  • Crystal Tower

   Pentru a ajuta Crystal Tower să își maximizeze eficiența energetică, am proiectat o combinație din VRV cu condensator răcit cu aer, VRV răcit cu apă și agregate de răcire pentru a furniza o soluție de climatizare multifuncțională.
  • Fabrica de ciment Holcim

   Fabrica de ciment Holcim se bazează pe tehnologii avansate pentru a-și atinge obiectivele ambițioase de mediu și eficiență energetică.
  • JBC

   În demersul său de optimizare a costurilor, JBC, şi Daikin au derulat un test la faţa locului, conceput pentru a evalua câştigurile generate de tehnologia VRT (temperatura variabilă a agentului frigorific)
  • Restaurantul Leon's

   Compania de instalații Synecore, a instalat primul sistem invizibil, Daikin, seria VRV IV-i în cadrul restaurantului Leon din centrul Londrei, pentru a elimina restricțiile de spațiu și a obține o eficiență maximă a climatizării.
  • Naturkost Brinkman

   Retailerul specializat pe alimente organice Naturkost Brinkman utilizează refrigerarea pentru retail pentru a beneficia de eficienţă energetică îmbunătăţită şi confort în incinta magazinelor.
  • Pomme d'Or Hotel

   Aerul condiţionat a devenit o dotare standard în cele mai multe hoteluri noi şi renovate. Sistemele actuale permit răcirea camerelor pe timp de vară şi încălzirea lor eficientă pe timp de iarnă. În acest scop, pompele de căldură Daikin utilizează energie din surse regenerabile pentru a optimiza costurile de funcţionare ale hotelului. De asemenea, au şi un impact pozitiv asupra esteticii interiorului.
  • Hotelul The Post

   În calitate de specialiști în domeniul climatizării, am ales sistemul nostru VRV pentru hotelul The Post din Gent, pentru combinația de tehnologie cu eficiență energetică și abilitatea de a furniza un nivel mai ridicat de confort.
  • Prezzemolo & Vitale - Palermo

   Pentru noul magazin Prezzemolo & Vitale, situat în centrul istoric al orașului Palermo, s-a instalat un sistem Daikin Zeas și unități VRV.
  • Samrya 44

   Având 44 de etaje de apartamente luxoase, cu un design elegant, Samrya 44 respectă cele mai ridicate standarde de construcţie şi HVAC.
  • Studiu de caz privind incinta sonoră în Flassy

   Eficiența acustică a noii incinte sonore de la Daikin pentru unitățile exterioare Sky Air și VRV 5 a fost validată de încercări pe teren realizate la o instalație rezidențială din Burgundia, Franța, care prezintă reduceri semnificative ale zgomotului egale sau care chiar depășesc valorile obținute în camera de testare din fabrică.
  • Sportisimo

   Pentru acest proiect, am ales să instalăm un sistem exterior la care se pot conecta o varietate de unități interioare și de ventilare, amplasate strategic în magazin.
  • The Bloomsbury Hotel

   A fost ales sistemul cu recuperare a căldurii Daikin VRV III, pentru consumul de energie extrem de redus al acestuia și pentru capacitatea sa de a oferi economii considerabile în comparație cu alte sisteme similare.
  • Hotelul Van der Valk

   Din lobby până la camere destinate oaspeților și la bucătărie, fiecare spațiu al hotelului Van der Valk are propriile nevoi unice de climatizare. Scopul nostru a fost de a dezvolta un sistem integrat, care să satisfacă nevoile fiecărei locații și să reducă impactul asupra mediului al sistemului.
  • Clădirea de birouri Velocity

   Sustenabilitatea este cuvântul cheie la designul Velocity. Fiecare element al acestui proiect a fost analizat cu atenție pentru a obține un certificat de performanță energetică clasa „B” și un rating BREEAM „Excellent”.
  • Centrul de afaceri VMD

   Un sistem VRV IV furnizează încălzirea și răcirea necesară pentru VMD Tower B, o clădire de birouri cu 25 de etaje din Zagreb, ajutând la atingerea celor mai ridicate niveluri ale eficienței și reducând consumul de energie.
  • Poliția din EAU

   Dotarea cu o soluție de răcire a unei clădiri de birouri din EAU

   Daikin a furnizat recent patru agregate de răcire la sediul forțelor de poliție din Emirate, în EAU. Agregatele de răcire vor fi utilizate pentru a asigura răcirea prin intermediul centralelor de tratare a aerului în interiorul clădirii mari și pentru a asigura un nivel maxim de confort pentru ocupanții acesteia.
  • spital din Oman

   Dotarea unui spital cu o soluție eficientă, fiabilă și compactă

   Recent, Daikin a dotat un spital mare din Oman cu un agregat de răcire. S-a extins capacitatea spitalului cu deschiderea unei noi aripi, ceea ce a necesitat integrarea sistemului de climatizare într-un nou agregat de răcire pentru a satisface nevoile mai mari de răcire ale clădirii. Pentru acest proiect, era esențial să se găsească o soluție fiabilă cu o tehnologie avansată care să poată satisface exact nevoile instalației.
  • Asigurarea răcirii pentru proiectul LHC (Marele Accelerator de Hadroni) de creștere a luminozității la CERN

   Daikin a furnizat recent 8 de unități de agregate de răcire cu apă la CERN pentru a oferi condițiile de răcire necesare pentru proiectul LHC (Marele Accelerator de Hadroni) de creștere a luminozității. Proiectul LHC de creștere a luminozității își propune să stimuleze performanța LHC pentru a crește potențialul de descoperiri după 2029. Scopul proiectului este de a crește luminozitatea integrată cu un factor de 10 peste valoarea de proiectare a LHC. Acest lucru va permite colectarea unei cantități mai mari de date și observații despre unele procese rare, deoarece creșterea luminozității va face ca LHC să fie mai puternic.

  Află mai multe detalii

  Ai nevoie de suport?

  Vrei să iei legătura cu noi?

  Află mai multe detalii

  Ai nevoie de suport?

  Vrei să iei legătura cu noi?

  Află mai multe detalii

  Ai nevoie de suport?

  Vrei să iei legătura cu noi?