Skip to main content

Furnizarea de sisteme de răcire și încălzire pentru clădiri rezidențiale mici

Pompele de căldură Daikin BLUEVOLUTION sunt dotate cu seturi de panouri solare drain-back în proiecte rezidențiale mici pentru a utiliza energia solară la producerea de apă caldă menajeră.

Noul agregat de răcire de mici dimensiuni cu inverter și R-32 și-a demonstrat valoarea în proiectele rezidențiale, demonstrând gama largă de aplicații acoperite de portofoliul vast de produse al Daikin, de la stadioane de dimensiuni mari până la locuințe relativ mici.

Un proiect recent care folosește pompele de căldură Daikin BLUEVOLUTION și agregatul de răcire de mici dimensiuni cu inverter și R-32 a fost implementat în Porto, Portugalia.

Produsele instalate

1 x EWYT-CZ

Capacitate totală de răcire: 16 kW

Capacitate totală de încălzire: 16 kW

Detalii despre proiect

Obiectivul principal al acestui proiect a fost de a furniza o soluție care să asigure răcirea sau încălzirea pe baza necesităților termice ale anotimpului, precum și apă caldă menajeră. De asemenea, soluția trebuia să dea dovadă de fiabilitate absolută, eficiență energetică ridicată și costuri de funcționare reduse.

Mai multe detalii despre proiect, soluție și produs

Daikin a răspuns nevoilor clientului cu agregatul de răcire de mici dimensiuni cu inverter și R-32 (versiunea cu încălzire) - o soluție cu pompă de căldură care îndeplinește cu ușurință necesitățile proiectului legate de capacitate (16 kW) și asigură cele mai mari valori ale eficienței energetice pentru segmentul său de produse de pe piață.

Agregatul de răcire de mici dimensiuni cu inverter și R-32 a fost instalat pentru a încălzi sau a răci (în funcție de anotimp) utilizând ventiloconvectoare, precum și pentru a genera apă caldă menajeră. De asemenea, sistemul este conectat la un sistem cu panouri solare drain-back de la Daikin, care utilizează energia solară pentru a integra producția de apă caldă menajeră și a crește eficiența întregului sistem.

Noul agregat de răcire de mici dimensiuni cu inverter și R-32 a fost componenta vitală a soluției pentru proiect, putând răspunde tuturor cerințelor proiectului datorită designului modern, care oferă o eficiență remarcabilă, și unităților complete cu inverter, care sunt optimizate pentru a funcționa cel mai bine cu un agent frigorific cu GWP redus.

Citește aici mai multe despre noul agregat de răcire de mici dimensiuni cu inverter și R-32.

Fiabilitatea a fost asigurată de experiența de neegalat a Daikin în dezvoltarea tehnologiei cu R-32

În 2018, Daikin a fost un inovator timpuriu și a scris istorie prin introducerea primelor agregate de răcire cu agent frigorific cu R-32, urmate de unitățile cu compresor scroll și Free-Cooling în același an și de pompa de căldură cu R-32 în 2020.

În prezent, Daikin deține cel mai mare număr de instalații cu R-32 din lume, ca dovadă a experienței, cunoștințelor, calității și fiabilității produselor sale cu R-32.

Citește mai multe aici despre pionieratul nostru în dezvoltarea tehnologiei cu R-32.

Te interesează să afli mai multe despre nou agregat de răcire de mici dimensiuni cu inverter și R-32? Contactează-ne prin intermediul formularului de mai jos.

Articole conexe

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe