The Bloomsbury Hotel

Hotelul The Bloomsbury

Londra, Marea Britanie

Hotelul Bloomsbury Chic Heritage

Proiectat în anii 1930 de renumitul arhitect britanic, Sir Edwin Lutyens, hotelul The Bloomsbury trecuse deja printr-o restaurare substanțială înainte de a deveni hotelul elegant din prezent. Păstrând multe dintre funcțiile arhitecturale originale, hotelul are un lobby pe două niveluri, un bar elegant ce reamintește de perioada prohibiției, o bibliotecă și 153 de camere și apartamente pentru oaspeți. De asemenea, hotelul găzduiește o varietate de săli de conferință și de evenimente de toate mărimile, precum și zone de servire a mesei și bucătării complet echipate.

În căutarea confortului cu standarde de mediu îmbunătățite

Proprietarii hotelului The Doyle Collection își doreau să scadă consumul de energie al clădirii și să reducă nivelul emisiilor de CO2 cu 30%. De asemenea, au urmărit să îmbunătățească nivelurile de confort pentru oaspeți prin optimizarea climatizării din toate camerele, spațiile de conferințe din bar și restaurant. Pentru a înregistra pierderi minime de venituri, a fost esențială încadrarea într-un program de nouă luni.

„Provocarea acestui proiect a fost conservarea interiorului și exteriorului istoric al clădirii. Cu Daikin VRV am știut că putem accepta provocarea și îmbunătăți eficiența energetică a sistemelor noastre. Am lucrat împreună cu Daikin UK, iar rezultatele reprezintă efortul unei echipe minunate și o relație de afaceri puternică și de lungă durată dintre client și contractant.”

- Michael Neve, director general, The Bloomsbury Hotel

Înlocuire completă și eficientă a sistemului simplu și rapid

Pentru acest proiect am instalat 56 de unități exterioare care deservesc 209 unități interioare cu conducte și de perete din camerele destinate oaspeților. Pentru zonele comune, am ales să instalăm un mix de unități de perete și de pardoseală.

Sistemul VRV-Q a fost alegerea perfectă pentru hotelul The Bloomsbury, deoarece unitățile sunt eficiente energetic și flexibile. Unitățile VRV-Q cu agent frigorific R-410A, funcționează la un nivel al presiuni asemenea sistemelor cu R-22, dar sunt cu 40% mai eficiente în modul încălzire și cu 25% în modul răcire decât un sistem cu R-22.

Compacte și ușoare, unitățile VRV-Q sunt ușor de instalat și rentabile deoarece utilizează conductele și cablajul existente. Astfel, costul de renovare a scăzut la jumătate, deoarece nu a fost necesară înlocuirea completă a conductelor. De asemenea, instalarea unităților VRV-Q treptat, pe fiecare etaj, a permis menținerea hotelului deschis în timpul renovării.

Instalația The Bloomsbury Hotel

Prezentarea soluției

Instalația The Bloomsbury Hotel
  • 209 de unități interioare (unități necarcasate de plafon fals + unități de perete)
  • 56 de unități exterioare VRV III (cu recuperarea căldurii)
  • Intelligent Touch Manager

Află mai multe

Alte cazuri

crystal_tower_header1645px1080px.jpg

Crystal Tower

Pentru a ajuta Crystal Tower să își maximizeze eficiența energetică, am proiectat o combinație din VRV cu condensator răcit cu aer, VRV răcit cu apă și agregate de răcire pentru a furniza o soluție de climatizare multifuncțională.

header-bloomsbury-hotel-1645px1080px.jpg

The Bloomsbury Hotel

A fost ales sistemul cu recuperare a căldurii Daikin VRV III, pentru consumul de energie extrem de redus al acestuia și pentru capacitatea sa de a oferi economii considerabile în comparație cu alte sisteme similare.

vmd-header-1645px1080px.jpg

Centrul de afaceri VMD

Un sistem VRV IV furnizează încălzirea și răcirea necesară pentru VMD Tower B, o clădire de birouri cu 25 de etaje din Zagreb, ajutând la atingerea celor mai ridicate niveluri ale eficienței și reducând consumul de energie.

velocity-header-1645px1080px.jpg

Clădirea de birouri Velocity

Sustenabilitatea este cuvântul cheie la designul Velocity. Fiecare element al acestui proiect a fost analizat cu atenție pentru a obține un certificat de performanță energetică clasa „B” și un rating BREEAM „Excellent”.

header-leon-restaurant-1645px1080px.jpg

Restaurantul Leon's

Compania de instalații Synecore, a instalat primul sistem invizibil, Daikin, seria VRV IV-i în cadrul restaurantului Leon din centrul Londrei, pentru a elimina restricțiile de spațiu și a obține o eficiență maximă a climatizării.

c-and-a.jpg

C&A

Dorin să modernizeze întregul sistem HVAC. magazinul C&A a dorit să obțină confort pe parcursul întregului an, în cel mai rentabil și economic mod.

coral-header-1645px1080px.jpg

Birourile Coral Betting

Descoperiți modul în care casetele cu jet circular și autocurățare au realizat economii de energie de peste 50% pentru birourile Coral Betting.

sportisimo-header.jpg

Sportisimo

Pentru acest proiect, am ales să instalăm un sistem exterior la care se pot conecta o varietate de unități interioare și de ventilare, amplasate strategic în magazin.

thePosthotel-ghent-header.jpg

Hotelul The Post

În calitate de specialiști în domeniul climatizării, am ales sistemul nostru VRV pentru hotelul The Post din Gent, pentru combinația de tehnologie cu eficiență energetică și abilitatea de a furniza un nivel mai ridicat de confort.

van-der-valk-hotel-header.jpg

Hotelul Van der Valk

Din lobby până la camere destinate oaspeților și la bucătărie, fiecare spațiu al hotelului Van der Valk are propriile nevoi unice de climatizare. Scopul nostru a fost de a dezvolta un sistem integrat, care să satisfacă nevoile fiecărei locații și să reducă impactul asupra mediului al sistemului.

header_agricole.jpg

Crédit Agricole

Cunoscută sub numele de „banca verde” din cauza istoricului agricol, Crédit Agricole căuta o soluție de aer condiționat eficientă energetic și cu întreținere ușoară pentru una din filialele sale.

Holcim_header_1645x1080.jpg

Fabrica de ciment Holcim

Fabrica de ciment Holcim se bazează pe tehnologii avansate pentru a-și atinge obiectivele ambițioase de mediu și eficiență energetică.

ACTION_store.jpg

ACTION

Pentru Action, ca discounter, costul a fost mereu un factor major în alegerea sistemelor HVAC. Compania a căutat un furnizor de soluţii HVAC care să furnizeze atât proiectarea sistemului HVAC, cât şi asistenţă tehnică, dar şi coordonare locală în fiecare ţară în care se extinde.

JBC-store.jpg

JBC

În demersul său de optimizare a costurilor, JBC, şi Daikin au derulat un test la faţa locului, conceput pentru a evalua câştigurile generate de tehnologia VRT (temperatura variabilă a agentului frigorific)

Pomme-d'Or-entrance.jpg

Pomme d'Or Hotel

Aerul condiţionat a devenit o dotare standard în cele mai multe hoteluri noi şi renovate. Sistemele actuale permit răcirea camerelor pe timp de vară şi încălzirea lor eficientă pe timp de iarnă. În acest scop, pompele de căldură Daikin utilizează energie din surse regenerabile pentru a optimiza costurile de funcţionare ale hotelului. De asemenea, au şi un impact pozitiv asupra esteticii interiorului.

Daikin_Naturkost_Brinkman_1.jpg

Naturkost Brinkman

Retailerul specializat pe alimente organice Naturkost Brinkman utilizează refrigerarea pentru retail pentru a beneficia de eficienţă energetică îmbunătăţită şi confort în incinta magazinelor.

header_centre_hotel_london.jpg

City Centre Hotel

Schimbarea agregatului de răcire îmbunătăţeşte confortul la un hotel central din Londra.

Samrya_Qatar_HotelReception.jpg

Samrya 44

Având 44 de etaje de apartamente luxoase, cu un design elegant, Samrya 44 respectă cele mai ridicate standarde de construcţie şi HVAC.

action_cassette_1645px1080px.jpg

Alocarea de agenți frigorifici recuperați certificați

Action își intensifică parteneriatul cu Daikin pentru noul proiect revoluționar: recuperarea de agent frigorific de la magazinele modernizate și reutilizarea acestuia.

Prezzemolo.jpg

Prezzemolo & Vitale - Palermo

Pentru noul magazin Prezzemolo & Vitale, situat în centrul istoric al orașului Palermo, s-a instalat un sistem Daikin Zeas și unități VRV.

SOUND_ENCLOSURE_02.jpg

Studiu de caz privind incinta sonoră în Flassy

Eficiența acustică a noii incinte sonore de la Daikin pentru unitățile exterioare Sky Air și VRV 5 a fost validată de încercări pe teren realizate la o instalație rezidențială din Burgundia, Franța, care prezintă reduceri semnificative ale zgomotului egale sau care chiar depășesc valorile obținute în camera de testare din fabrică.