C&A

C&A

Praga, Republica Cehă

Interiorul C&A

Fiind unul dintre cele mai mari centre comerciale din Republica Cehă, Nový Smíchov are un spațiu de retail de 60 000 m2, care include un magazin de 16 000 m2 al retailerului german de îmbrăcăminte C&A. Dorind să modernizeze întregul sistem HVAC, s-a dorit obținerea de confort pe parcursul întregului an, în cel mai rentabil și economic mod.

Confort pe parcursul întregului an

Pentru magazin s-a ales instalarea sistemului VRV-W și conectarea acestuia la sistemul cu buclă de apă al centrului comercial. Am ales să instalăm 4 unități exterioare VRV răcite cu apă, conectate la 20 de unități interioare, dintre care 18 casete cu jet circular și autocurățare, pentru a furniza încălzire și răcire în magazin. Alte 3 unități VRV-W au fost conectate la o centrală de tratare a aerului pentru a furniza aer proaspăt și pur.

Acest sistem este controlat centralizat de la un sistem de control cu ecran tactil, iar adaptorul nostru pentru economizorul de retail optimizează automat eficiența sistemului în timpul orelor pre și postdeschidere.

Sistemul VRV-W

Autocurățarea face o diferență

Funcția unică de autocurățare a casetelor cu jet circular a fost principalul motiv pentru care am ales sistemul VRV-W. Ideală pentru magazinele aglomerate, autocurățarea periodică a casetelor cu jet circular previne acumularea de praf în filtrele unității, îmbunătățind eficiență energetică a unității, reducând costurile de funcționare și creând un mediu mai confortabil. Praful este ușor eliminat cu ajutorul unui aspirator o dată la câteva luni.

Prezentarea soluției

Prezentarea soluției C&A
  • 1 Intelligent Touch Controller
  • 1 adaptor economizor pentru retail RTD-20
  • 2 casete perfect plate: FXZQ25A
  • 7 unități exterioare din seria VRV IV-W: RWEYQ10P
  • 18 casete cu jet circular și autocurățare: FXFQ32A și FXFQ25A

Află mai multe

Alte cazuri

crystal_tower_header1645px1080px.jpg

Crystal Tower

Pentru a ajuta Crystal Tower să își maximizeze eficiența energetică, am proiectat o combinație din VRV cu condensator răcit cu aer, VRV răcit cu apă și agregate de răcire pentru a furniza o soluție de climatizare multifuncțională.

header-bloomsbury-hotel-1645px1080px.jpg

The Bloomsbury Hotel

A fost ales sistemul cu recuperare a căldurii Daikin VRV III, pentru consumul de energie extrem de redus al acestuia și pentru capacitatea sa de a oferi economii considerabile în comparație cu alte sisteme similare.

vmd-header-1645px1080px.jpg

Centrul de afaceri VMD

Un sistem VRV IV furnizează încălzirea și răcirea necesară pentru VMD Tower B, o clădire de birouri cu 25 de etaje din Zagreb, ajutând la atingerea celor mai ridicate niveluri ale eficienței și reducând consumul de energie.

velocity-header-1645px1080px.jpg

Clădirea de birouri Velocity

Sustenabilitatea este cuvântul cheie la designul Velocity. Fiecare element al acestui proiect a fost analizat cu atenție pentru a obține un certificat de performanță energetică clasa „B” și un rating BREEAM „Excellent”.

header-leon-restaurant-1645px1080px.jpg

Restaurantul Leon's

Compania de instalații Synecore, a instalat primul sistem invizibil, Daikin, seria VRV IV-i în cadrul restaurantului Leon din centrul Londrei, pentru a elimina restricțiile de spațiu și a obține o eficiență maximă a climatizării.

c-and-a.jpg

C&A

Dorin să modernizeze întregul sistem HVAC. magazinul C&A a dorit să obțină confort pe parcursul întregului an, în cel mai rentabil și economic mod.

coral-header-1645px1080px.jpg

Birourile Coral Betting

Descoperiți modul în care casetele cu jet circular și autocurățare au realizat economii de energie de peste 50% pentru birourile Coral Betting.

k-way-header.jpg

K-Way

Când retailerul exclusivist K-Way a deschis un nou magazin în Covet Garden, Londra, am colaborat cu Royale, contractantul D1 la nivel național pentru a proiecta și instala soluția perfectă și eficientă energetic pentru acel spațiu.

sportisimo-header.jpg

Sportisimo

Pentru acest proiect, am ales să instalăm un sistem exterior la care se pot conecta o varietate de unități interioare și de ventilare, amplasate strategic în magazin.

thePosthotel-ghent-header.jpg

Hotelul The Post

În calitate de specialiști în domeniul climatizării, am ales sistemul nostru VRV pentru hotelul The Post din Gent, pentru combinația de tehnologie cu eficiență energetică și abilitatea de a furniza un nivel mai ridicat de confort.

van-der-valk-hotel-header.jpg

Hotelul Van der Valk

Din lobby până la camere destinate oaspeților și la bucătărie, fiecare spațiu al hotelului Van der Valk are propriile nevoi unice de climatizare. Scopul nostru a fost de a dezvolta un sistem integrat, care să satisfacă nevoile fiecărei locații și să reducă impactul asupra mediului al sistemului.

header_agricole.jpg

Crédit Agricole

Cunoscută sub numele de „banca verde” din cauza istoricului agricol, Crédit Agricole căuta o soluție de aer condiționat eficientă energetic și cu întreținere ușoară pentru una din filialele sale.