Skip to main content

Răcire și încălzire pentru clădiri rezidențiale mici

Au fost instalate pompe de căldură Daikin BLUEVOLUTION într-o serie de proiecte rezidențiale, printre care și un proiect recent din Porto, Portugalia.

Produsele instalate

2 x EWYT-CZ

Capacitate totală de răcire: 21 kW

Capacitate totală de încălzire: 21 kW

Detalii despre proiect

Clientul a avut nevoie de o soluție care să răcească sau să încălzească, în funcție de necesitățile sezoniere, precum și să asigure apa caldă menajeră. De asemenea, soluția trebuia să fie fiabilă și să garanteze o eficiență energetică crescută și costuri de funcționare mici.

Mai multe detalii despre proiect, soluție și produs

Noul agregat de răcire de mici dimensiuni cu inverter și R-32 s-a dovedit a fi o soluție valoroasă într-o gamă vastă de situații, de la stadioane mari la locuințe relativ mici.

Pentru acest proiect, Daikin a furnizat două unități de încălzire care au îndeplinit lejer cerințele privind capacitatea (21 kW) și au asigurat cea mai ridicată eficiență energetică de pe piață pentru segmentul lor de produse.

Agregatul de răcire de mici dimensiuni cu inverter și R-32 a fost instalat ca parte dintr-un sistem care să răcească sau să încălzească (în funcție de anotimp) ventiloconvectoarele interioare, precum și să asigure apa caldă menajeră. Datorită designului modern și tehnologiei avansate care optimizează agregatele cu inverter complete, unitatea a îndeplinit toate cerințele proiectului, a demonstrat o eficiență remarcabilă și a dat dovadă de o funcționalitate excelentă, cu un agent frigorific cu GWP redus, precum R-32.

Citește aici mai multe despre agregatul de răcire de mici dimensiuni cu inverter

Experiența vastă deținută de Daikin în dezvoltarea tehnologiei pe bază de R-32 asigură fiabilitatea agregatului.

În 2018, Daikin era un promotor și scria istorie prin prezentarea primelor agregate de răcire cu agent frigorific R-32, urmate de unitățile cu compresor scroll si Free-Cooling în același an și de pompa de căldură cu R-32 în 2020.

În prezent, Daikin deține cele mai multe instalații cu R-32 din lume. Aceasta este dovada experienței, a cunoștințelor, a calității și a fiabilității produselor cu R-32.

Citește aici mai multe despre calitatea Daikin de inițiator în dezvoltarea tehnologiei cu R-32

Vrei să afli mai multe despre noul agregat de răcire de mici dimensiuni cu inverter și R-32 de la Daikin? Contactează-ne prin intermediul formularului de mai jos.

Articole conexe

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe