Skip to main content

O soluție cu un sistem modular de răcire pentru o clădire de birouri

Pentru a satisface nevoile de răcire ale unei clădiri de birouri de la o bancă importantă din Spania, Daikin a furnizat recent agregate de răcire de mici dimensiuni cu inverter și R-32.

 

Produse

8 unități EWAT-CZ

Capacitate totală de răcire: 800 kW

 

Situația de față

Proiectul din Girona, Spania, a implicat modernizarea unui sistem HVAC vechi pentru a oferi clădirii un sistem mai eficient, mai durabil din punct de vedere ecologic și mai flexibil. Daikin a introdus conceptul de modularitate datorită scopurilor diferite în care sunt utilizate părțile clădirii.

Prin utilizarea a 8 agregate de răcire de mici dimensiuni cu inverter, sarcina de răcire este flexibilă, astfel încât să poată satisface cererea reală din fiecare parte a clădirii, indiferent de momentul zilei sau de sezon.

 

Citește mai multe aici despre seria de agregate de răcire de mici dimensiuni cu inverter

 

Soluția

Pe lângă eficiența energetică, livrarea rapidă a fost, de asemenea, relevantă, întrucât clientul avea un termen limită strâns. Seria de agregate de răcire de mici dimensiuni cu inverter și R-32 este întotdeauna disponibilă din stoc, fapt care a permis finalizarea la timp a proiectului.

Fiabilitatea a fost, de asemenea, importantă, iar datorită experienței cuprinzătoare a Daikin în dezvoltarea tehnologiei cu R-32, agregatele de răcire de mici dimensiuni cu inverter și R-32 au livrat rezultatele așteptate.

 

În 2018, Daikin era un promotor și scria istorie prin prezentarea primelor agregate de răcire cu agent frigorific R-32, urmate de unitățile cu compresor scroll si Free-Cooling în același an și de pompa de căldură cu R-32 în 2020.

În prezent, brandul Daikin deține cele mai multe instalații cu R-32 din lume. Aceasta este dovada experienței, a cunoștințelor, a calității și a fiabilității produselor cu R-32.

 

Citește mai multe aici despre calitatea Daikin de inițiator în dezvoltarea tehnologiei cu R-32.

Articole conexe

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe