Skip to main content

Soluții cu CTA-uri de la Daikin pentru un proiect HVAC interesant

Lanheses, Portugalia

Daikin a furnizat recent soluții cu CTA-uri pentru un proiect HVAC interesant, care a fost executat în Lanheses, Portugalia.

Proiectul a inclus 2 centrale de tratare a aerului de dimensiuni mari oferind un debit de aer de peste 110.000 m³/h, pentru a garanta că fabrica de producție a unui furnizor american pentru industria auto care oferă servicii unei mari companii multinaționale din industria auto, are întotdeauna confortul și schimbul de aer necesare.

Pentru acest proiect, clientul a fost nevoit să înlocuiască centralele vechi de tratare a aerului instalate și a decis să aleagă compania Daikin pentru a face acest lucru, deoarece avusese în trecut experiențe pozitive cu marca japoneză.

Produsele instalate

3 D-AHU Professional cu control digital integrat

  • Debit total de aer: 113.000 m3/h

Mai multe detalii despre produse

Pentru acest proiect, s-au instalat 3 centrale de tratare a aerului de capacități foarte mari. Două dintre acestea asigurând un debit de aer de 50.000 m3/h (introducere și retur), în timp ce a treia asigură un debit de aer de 13.000 m3/h (introducere și retur).

Soluțiile oferite au inclus un nou Digital Control de la Daikin, precum și o soluție personalizată suplimentară: un recuperator rotativ termic de dimensiuni mici numai pentru aer proaspăt (bypass mecanic la recuperatorul rotativ) și cameră de mixare.

Centralele de tratare a aerului instalate fac parte din seria Daikin Professional, cunoscută pentru posibilitatea de a oferi o soluție personalizată care permite peste 1000 de combinații posibile. Seria se distinge prin faptul că oferă soluții cu centrale de tratare a aerului extrem de flexibile și personalizabile, potrivite pentru multe aplicații diferite, iar flexibilitatea a fost exact ceea ce trebuia pentru implementarea acestui proiect.

Seria Professional a permis adaptarea soluției cu CTA la nevoile clientului, datorită unei game largi de opțiuni și naturii modulare a seriei în sine.

„Soluția cu noul Digital Control de la Daikin face cablarea mai ușoară și mai rapidă decât o soluție tradițională, datorită unei platforme care simplifică comunicarea dintre diferitele secțiuni și dispozitive ale unei centrale de tratare a aerului Daikin Professional.”

Noua platformă Digital Control

Unitățile de tratare a aerului din seria Daikin Professional oferite pentru acest proiect au profitat și de noua platformă Digital Control de la Daikin pentru a răspunde nevoilor acestui proiect specific.

Noua soluție de control utilizează o casetă de control digital integrată în fiecare secțiune a unității de tratare a aerului pentru a conecta toți senzorii și toate actuatoarele, apoi pentru a comunica cu controlerul DDC montat pe unitatea CTA.

Toate acestea fac ca soluția oferită de Daikin să fie unică pe piață.

Noua soluție Daikin Digital Control face cablarea mai ușoară și mai rapidă decât o soluție tradițională, datorită unei platforme care simplifică comunicarea dintre diferitele secțiuni și dispozitive ale unei centrale de tratare a aerului Daikin Professional.

Acest lucru este foarte important, deoarece seria Professional este făcută din module care, de obicei, trebuie să fie conectate și asamblate la fața locului, având în vedere dimensiunea la care pot ajunge unitățile.

În timp ce soluțiile de control standard au contribuit în continuare la conectarea diferitelor module și dispozitive pe o unitate, au impus limite în ceea ce privește intrările și ieșirile și apoi în ceea ce privește numărul de module și dispozitive care puteau fi conectate.

Noua platformă de control digital al unităților de tratare a aerului depășește aceste limite datorită unei casete digitale care oferă până la 310 intrări și ieșiri, permițând extinderea nelimitată a posibilităților oferite de seria Professional.

CITEȘTE MAI MULTE AICI DESPRE SOLUȚIILE DE VENTILAȚIE OFERITE DE DAIKIN:

Articole conexe

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe