Skip to main content

Proprietate rezidențială cu birou acasă

Sistem compact, care oferă o soluție de încălzire monovalentă pentru locuință. Descoperă cum VRV 5 este soluția ideală pentru această vilă cu birou acasă.

Construcție nouă rezidențială/birou acasă

Varșovia, Polonia

Proprietarul unei proprietăți rezidențiale nou construite în pădurea Kaminos, la periferia Varșoviei, a dorit o soluție completă, care să ofere climatizare pentru locuință și pentru zona de birou separată. Găsirea unei soluții durabile cu impact redus asupra mediului a fost un factor esențial în procesul de selecție și a condus la decizia de a investi într-o pompă de căldură.

Împreună cu clientul, instalatorul Budomat a analizat mai multe opțiuni, inclusiv un sistem multi și un sistem VRV cu agent frigorific R-410A înainte de a se decide cu privire la alegerea preferată de client a seriei VRV 5-S de la Daikin, care folosește agentul frigorific R-32.

„Seria VRV 5-S de la Daikin a oferit proprietarului sustenabilitatea și performanțele pe care le căuta ca pachet complet. Pentru noi, ca instalatori, această soluție VRV de nouă generație a oferit flexibilitatea de a personaliza sistemul cu ușurință pentru a satisface atât nevoile locuinței, cât și cele ale biroului de acasă.

- Pawel Szuchnik, proprietar, Budomat -

Unitate seria VRV 5-S.

Sustenabilitate cu eficiență energetică remarcabilă

Noua serie VRV 5-S reprezintă următoarea generație a soluțiilor de încălzire și climatizare. Această instalație ilustrează perfect rolul pe care îl pot juca pompele de căldură în realizarea strategiei UE de decarbonizare a locuințelor și clădirilor, oferind încălzire și răcire monovalentă confortabilă, cu emisii reduse de carbon.

Agentul frigorific monocomponent R-32 oferă o eficiență energetică superioară, dar are un impact scăzut asupra mediului, cu un potențial de încălzire globală (GWP) de doar o treime în comparație cu soluțiile obișnuite care utilizează R-410A. Având nevoie de 15% mai puțin agent frigorific, R-32 este, de asemenea, mai ușor de manipulat și reciclat, oferind durabilitatea căutată de proprietarul casei.

Încorporând toate cele mai noi dezvoltări tehnologice, seria VRV 5-S a fost dezvoltată pentru a oferi o durabilitate maximă pe parcursul întregului ciclu de viață, cu caracteristici incluzând un nou compresor swing, oferind o eficiență sezonieră ridicată în viața reală și un schimbător compact pe trei rânduri care generează economii suplimentare de energie.

Datorită capacităților sale de izolare a agentului frigorific și cantității reduse de agent frigorific, în majoritatea cazurilor, seria VRV-5-S nu necesită o verificare anuală pentru detectarea scurgerilor - o cerință specifică a proprietarului casei în alegerea unui sistem.

Caseta perfect plată din seria VRV 5-S.

Flexibilitate și confort maxim

Dimensiunea extrem de compactă și înălțimea redusă a seriei VRV 5-S înseamnă că sistemul este ușor de ascuns. În acest caz, unitatea exterioară a fost montată pe perete în partea laterală a casei, într-o poziție discretă. VRV 5 poate fi combinat cu o serie de unități interioare, ceea ce l-a făcut alegerea ideală pentru această casă cu scop dublu. Casetele perfect plate Daikin oferă o soluție elegantă și minimalistă în spațiul de birou de acasă, în timp ce în dormitoare, unitățile necarcasate de plafon fals dau un aspect îngrijit și simplificat.

Încorporând tehnologia Shîrudo unică de la Daikin, sistemul VRV 5 deschide avantajele tehnologiei VRV pentru aplicații cu încăperi mai mici. Măsurile integrate din fabrică permit includerea încăperilor cu o suprafață de până la 10 m2 fără a fi nevoie de personalizare la fața locului sau de echipamente suplimentare, respectând în același timp cel mai recent standard specific pompelor de căldură IEC60335-2-40: Ed.6. Alte sisteme VRF cu R-32 și fără această tehnologie pot fi utilizate numai în încăperi cu o suprafață de cel puțin 28,6 m2 .

Seria VRV 5-S oferă proprietarilor confort pe tot parcursul anului, tehnologia inovatoare, cum ar fi temperatura variabilă a agentului frigorific, asigură temperaturi constante, fără curenți de aer.

Designul inovator al ventilatorului asimetric cu moduri suplimentare de zgomot scăzut prezent la seria
VRV 5-S oferă o funcționare silențioasă la un nivel al zgomotului de 39 db(A), permițând condiții de lucru liniștite în timpul zilei și nopți liniștite.

Proiectată cu gândul la oamenii

Cu dimensiunea sa compactă și înălțimea redusă, unitatea din seria VRV 5-S este cea mai ușoară unitate a acestui sistem mini VRV de până acum pentru transport, instalare și întreținere. Mânerele de transport proiectate ergonomic și carcasa ușoară ajută la ridicarea și poziționarea unității, în timp ce un afișaj clar cu șapte segmente face configurarea rapidă și simplă. Nivelul ridicat de servisabilitate, cu o zonă mare a deschiderii, facilitează accesul la toate componentele și porturile de service.

Comenzile inteligente cu control intuitiv online și activat prin voce completează pachetul, permițând proprietarilor de case să adapteze sistemul la nevoile lor personale și la nivelurile de confort.

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe