Caseta cu jet circular şi autocurăţare

Caseta cu jet circular şi funcţie de autocurăţare

Tehnologia jetului de aer 360° de la Daikin oferă cel mai bun confort disponibil pe piaţă şi creşte eficienţa energetică cu până la 50%.

caseta cu jet circular, instalare, comercializare

Tehnologiile inteligente creează un climat confortabil

Cu jetul de aer pe 360°, nu vei mai simţi curenţi de aer rece sau o distribuţie neuniformă a aerului. Ochiul inteligent detectează şi direcţionează jetul de aer departe de orice persoană, în timp ce senorii de pardoseală asigură o temperatură uniformă de la podea până în tavan.

Caseta cu jet circular Daikin cu eficienţă ridicată

Eficienţa energetică ridicată creşte economiile

Caseta cu jet circular este dotată cu un panou unic cu filtru de autocurăţare, care reduce costurile de întreţinere şi măreşte economiile date de eficienţa energetică cu până la 50%, în comparaţie cu unităţile tip casetă normale. Ochiul inteligent comută automat caseta în modul de economisire a energiei sau o opreşte atunci când nu detectează persoane în cameră, ceea ce reduce costurile cu energia cu până la 27%.

flexible_solutions_roundflowcassette.png

Designul flexibil permite integrarea în orice cameră sau instalaţie

Având cea mai mică înălţime de instalare de pe piaţă, caseta cu jet circular se integrează perfect în tavan. Designul său flexibil permite distribuirea jeturilor de aer pe 2, 3 şi 4 direcţii, astfel că poate fi instalată în colţuri, lângă un perete sau în camere cu forme neregulate.

Întreţinere uşoară

Fiind prevăzută cu un filtru special cu autocurăţare, caseta cu jet circular garantează funcţionarea constantă şi creşte eficienţa cu până la 50%. Praful colectat în timpul curăţării zilnice automate este stocat într-o cutie, care poate păstra cantitatea de praf acumulată în 12 luni.

Nu mai este nevoie să apelezi la scări sau la tehnicieni pentru curăţare. Ai nevoie de un aspirator normal pentru a-l conecta la această cutie şi a extrage praful.

easy_cleaning.jpg

Economii reale

Wolverhampton, U.K.

După instalarea casetelor cu autocurăţare, acest magazin a observat reducerea cu 50% a consumului de energie, în comparaţie cu soluţia standard anterioară.

autoCleaning_RO.png
Coral

Cazul Coral Betting

Descoperă modul în care casetele cu jet circular și autocurățare au realizat economii de energie de peste 50% pentru birourile Coral Betting.

Cazul C&A

Află cum sistemul VRV răcit cu apă a furnizat aer condiţionat, apă caldă şi ventilare cu eficienţă energetică pentru magazinul de retail de modă, C&A.

C&A
K-Way

Cazul K-Way

Află cum am creat o soluţie premium de aer condiţionat pentru magazinul de lux K-Way din Covet Garden, Londra.

Cazul Sportisimo

Află cum sistemul nostru cu pompă de căldură a ajutat unul dintre cei mai mare retaileri din Republica Cehă să obţină un nivel mai ridicat de eficienţă energetică şi confort pentru magazinul său.

Sportisimo

Dezvoltat pentru confort

Ochiul inteligent utilizează senzori de prezenţă pentru a detecta şi direcţiona jetul de aer departe de orice persoane, eliminând curenţii de aer rece. Sistemul intră automat în modul de economie a energiei sau opreşte unitatea atunci când nu detectează persoane în cameră. Senzorii de pardoseală suplimentari asigură o temperatură uniformă de la pardoseală până în tavan.

Senzori casetă cu jet circular

Jeturi de aer echilibrate

Funcţionarea 360° garantează distribuţia perfect echilibrată a jetului de aer şi elimină, în acelaşi timp, posibilitatea de a rămâne zonele neacoperite. Sistemul de baleiere pe verticală distribuie automat şi uniform aerul în încăpere şi reduce fluctuaţiile de temperatură. Acest lucru reprezintă mai puţine cicluri de pornire/oprire, ceea ce înseamnă reducerea consumului de energie şi creşterea economiilor.

Cea mai largă gamă de panouri de pe piaţă

Disponibilă în alb şi negru, caseta cu jet circular se poate integra în orice tip de interior.

Cele 7 panouri diferite în versiunile de designer, cu autocurăţare şi standard satisfac orice nevoie de la mediile standard până la cele predispuse la praf.

Panou de designer în alb şi negru

Panou de designer în alb şi negru

› Noua linie de panouri de designer maschează grilele de aspiraţie a aerului pentru un aspect mai stilizat

› Cu jet de aer la 360°, fante late şi senzori inteligenţi opţionali

Panouri cu autocurăţare disponibile în alb şi negru

Panouri cu autocurăţare disponibile în alb şi negru

› Caseta unică cu autocurăţare Daikin cu fante late şi senzori inteligenţi opţionali

› Panou cu sită mai fină pentru zonele predispuse la praf (magazine de îmbrăcăminte şi librării)

Panouri standard disponibile în alb şi negru

Panouri standard disponibile în alb şi negru

› Caseta unică cu jet circular şi jet de aer la 360° Daikin cu fante late şi senzori inteligenţi opţionali

Produse conexe

Mai multe detalii