Caseta cu jet circular şi autocurăţare

Caseta cu jet circular şi funcţie de autocurăţare

Tehnologia jetului de aer 360° de la Daikin oferă cel mai bun confort disponibil pe piaţă şi creşte eficienţa energetică cu până la 50%.

caseta cu jet circular, instalare, comercializare

Tehnologiile inteligente creează un climat confortabil

Cu jetul de aer pe 360°, nu vei mai simţi curenţi de aer rece sau o distribuţie neuniformă a aerului. Ochiul inteligent detectează şi direcţionează jetul de aer departe de orice persoană, în timp ce senorii de pardoseală asigură o temperatură uniformă de la podea până în tavan.

high_efficiency_roundflowcassette.png

Eficienţa energetică ridicată creşte economiile

Caseta cu jet circular este dotată cu un panou unic cu filtru de autocurăţare, care reduce costurile de întreţinere şi măreşte economiile date de eficienţa energetică cu până la 50%, în comparaţie cu unităţile tip casetă normale. Ochiul inteligent comută automat caseta în modul de economisire a energiei sau o opreşte atunci când nu detectează persoane în cameră, ceea ce reduce costurile cu energia cu până la 27%.

flexible_solutions_roundflowcassette.png

Designul flexibil permite integrarea în orice cameră sau instalaţie

Având cea mai mică înălţime de instalare de pe piaţă, caseta cu jet circular se integrează perfect în tavan. Designul său flexibil permite distribuirea jeturilor de aer pe 2, 3 şi 4 direcţii, astfel că poate fi instalată în colţuri, lângă un perete sau în camere cu forme neregulate.

Întreţinere uşoară

Fiind prevăzută cu un filtru special cu autocurăţare, caseta cu jet circular garantează funcţionarea constantă şi creşte eficienţa cu până la 50%. Praful colectat în timpul curăţării zilnice automate este stocat într-o cutie, care poate păstra cantitatea de praf acumulată în 12 luni.

Nu mai este nevoie să apelezi la scări sau la tehnicieni pentru curăţare. Ai nevoie de un aspirator normal pentru a-l conecta la această cutie şi a extrage praful.

easy_cleaning.jpg

Economii reale

Wolverhampton, U.K.

După instalarea casetelor cu autocurăţare, acest magazin a observat reducerea cu 50% a consumului de energie, în comparaţie cu soluţia standard anterioară.

autoCleaning_RO.png
Coral

Cazul birourilor Coral Betting

Descoperiți modul în care casetele cu jet circular și autocurățare au realizat economii de energie de peste 50% pentru birourile Coral Betting.

Cazul C&A

Aflai cum sistemul VRV răcit cu apă a furnizat aer condiționat, apă caldă și ventilare cu eficiență energetică pentru magazinele de retail de modă, C&A.

C&A
K-Way

Cazul K-Way

Aflați cum am creat o soluție de aer condiționat premium pentru magazinul exclusivist K-Way din Covet Garden, Londra.

Cazul Sportisimo

Aflați cum sistemul de pompă de căldură a ajutat unul dintre cei mai mari retaileri din Republica Cehă să obțină un nivel mai ridicat de confort și eficiență energetică în magazin.

Sportisimo

Dezvoltat pentru confort

Ochiul inteligent utilizează senzori de prezenţă pentru a detecta şi direcţiona jetul de aer departe de orice persoane, eliminând curenţii de aer rece. Sistemul intră automat în modul de economie a energiei sau opreşte unitatea atunci când nu detectează persoane în cameră. Senzorii de pardoseală suplimentari asigură o temperatură uniformă de la pardoseală până în tavan.

Senzori casetă cu jet circular

Jeturi de aer echilibrate

Funcţionarea 360° garantează distribuţia perfect echilibrată a jetului de aer şi elimină, în acelaşi timp, posibilitatea de a rămâne zonele neacoperite. Sistemul de baleiere pe verticală distribuie automat şi uniform aerul în încăpere şi reduce fluctuaţiile de temperatură. Acest lucru reprezintă mai puţine cicluri de pornire/oprire, ceea ce înseamnă reducerea consumului de energie şi creşterea economiilor.

Pentru orice cameră

Cu 23 de modele diferite ale jetului de aer, caseta cu jet circular este adecvată pentru orice configuraţie de cameră. Clapetele de aer cu reglare din telecomandă şi seturile de închidere opţională îţi permit să creezi modele de distribuţie ale jetului de aer pe 2, 3 şi 4 direcţii, pentru cazurile în care instalarea se face în colţuri, lângă un perete sau în camere cu forme neregulate. Această funcţie este foarte utilă atunci când redecorezi interiorul, deoarece poţi regla modelele jetului de aer fără a muta unitatea.

Pentru orice cameră

Produse conexe

Mai multe detalii