Skip to main content

Conveni-Pack

Conveni-Pack îmbină refrigerarea, congelarea şi răcirea aerului într-un singur sistem, reducând suprafaţa ocupată şi recuperând căldura generată de dulapurile de refrigerare pentru a încălzi magazinul în mod eficient.

Conveni-Pack

O soluţie completă

Conveni-Pack este o soluţie completă şi unică, care îmbină într-un singur sistem refrigerarea cu răcirea şi încălzirea de confort. De asemenea, poţi conecta Conveni-Pack la perdelele de aer Biddle şi la unităţi interioare Daikin.

Eficienţă energetică

Dezvoltat cu propria tehnologie VRV şi cu tehnologia inovatoare a recuperării căldurii, Daikin Conveni-Pack poate reduce consumul de energie cu până la 50%. Unitatea recuperează până la 100% din căldura extrasă din dulapurile de refrigerare tip vitrină şi de la exaporatoare şi o reutilizează pentru a-ţi încălzi magazinul sau biroul, fără costuri suplimentare.

tehnologie pentru recuperarea căldurii
Conveni Pack este conceput pentru orice clădire

Conceput pentru orice clădire

Datorită designului compact şi modular, Conveni-Pack este uşor de instalat. Suprafaţa ocupată este cu până la 60% mai redusă decât cea a sistemelor convenţionale, fiind ideal pentru clădirile de dimensiuni mici şi medii, în care spaţiul este limitat, deoarece poate fi conectat la o singură unitate exterioară.

Recunoscut în toată Europa pentru eficienţa energetică şi impactul scăzut asupra mediului

  • Câştigătorul premiului de mediu al Institute of Refrigeration din Irlanda (IRI), ediţia 2014
  • Câştigătorul premiului Top Retail Product Award, ediţia 2014, Handelsjournal, Germania
  • Câştigătorul trofeului de Inovaţie în cadrul Expoziţiei Equipmag, Franţa 2008
  • Câştigătorul premiului de încurajare Ministerul Mediului din Germania, 2007
  • Produsul ecologic al anului în Marea Britanie - Cooling Industry Awards, 2006
premii conveni pack
bg-image

Mereu sub control

Alegeţi între sistemele de control la faţa locului, online sau la distanţă pentru a optimiza funcţionarea unităţii şi cheltuielile cu energia. Instrumentele integrate de detectare a defecţiunilor şi verificarea service simplifică întreţinerea şi asigură funcţionarea fiabilă în orice moment. Interfaţa unică Daikin Modbus poate conecta Conveni-Pack la sisteme terţe de management al clădirii şi de monitorizare a temperaturii.

bg-image

Cazul Naturkost Brinkman

Află cum retailerul specializat pe alimente organice Naturkost Brinkman utilizează refrigerarea pentru retail pentru a beneficia de eficienţă energetică îmbunătăţită şi confort în incinta magazinelor.

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe