Conveni-Pack

Conveni-Pack

Conveni-Pack îmbină refrigerarea, congelarea şi răcirea aerului într-un singur sistem, reducând suprafaţa ocupată şi recuperând căldura generată de dulapurile de refrigerare pentru a încălzi magazinul în mod eficient.

Conveni-Pack

O soluţie completă

Conveni-Pack este o soluţie completă şi unică, care îmbină într-un singur sistem refrigerarea cu răcirea şi încălzirea de confort. De asemenea, poţi conecta Conveni-Pack la perdelele de aer Biddle şi la unităţi interioare Daikin.

Eficienţă energetică

Dezvoltat cu propria tehnologie VRV şi cu tehnologia inovatoare a recuperării căldurii, Daikin Conveni-Pack poate reduce consumul de energie cu până la 50%. Unitatea recuperează până la 100% din căldura extrasă din dulapurile de refrigerare tip vitrină şi de la exaporatoare şi o reutilizează pentru a-ţi încălzi magazinul sau biroul, fără costuri suplimentare.

tehnologie pentru recuperarea căldurii
Conveni Pack este conceput pentru orice clădire

Conceput pentru orice clădire

Datorită designului compact şi modular, Conveni-Pack este uşor de instalat. Suprafaţa ocupată este cu până la 60% mai redusă decât cea a sistemelor convenţionale, fiind ideal pentru clădirile de dimensiuni mici şi medii, în care spaţiul este limitat, deoarece poate fi conectat la o singură unitate exterioară.

Recunoscut în toată Europa pentru eficienţa energetică şi impactul scăzut asupra mediului

  • Câştigătorul premiului de mediu al Institute of Refrigeration din Irlanda (IRI), ediţia 2014
  • Câştigătorul premiului Top Retail Product Award, ediţia 2014, Handelsjournal, Germania
  • Câştigătorul trofeului de Inovaţie în cadrul Expoziţiei Equipmag, Franţa 2008
  • Câştigătorul premiului de încurajare Ministerul Mediului din Germania, 2007
  • Produsul ecologic al anului în Marea Britanie - Cooling Industry Awards, 2006
premii conveni pack
Mereu în control

Mereu sub control

Alegeţi între sistemele de control la faţa locului, online sau la distanţă pentru a optimiza funcţionarea unităţii şi cheltuielile cu energia. Instrumentele integrate de detectare a defecţiunilor şi verificarea service simplifică întreţinerea şi asigură funcţionarea fiabilă în orice moment. Interfaţa unică Daikin Modbus poate conecta Conveni-Pack la sisteme terţe de management al clădirii şi de monitorizare a temperaturii.

Cazul Naturkost Brinkman

Află cum retailerul specializat pe alimente organice Naturkost Brinkman utilizează refrigerarea pentru retail pentru a beneficia de eficienţă energetică îmbunătăţită şi confort în incinta magazinelor.

Cazul Naturkost Brinkman