Naturkost Brinkman

Naturkost Brinkman

Warburg, Germania

Interior Naturkost Brinkman

Naturkost Brinkman este un retailer specializat pe alimente organice de succes. În 2017, compania a demarat un program de extindere a magazinelor pentru a crea spaţiul de retail suplimentar şi a integra noi facilităţi pentru clienţi şi personal.

Un obiectiv principal al companiei a fost adoptarea noilor tehnologii avangardiste, fiabile şi inovatoare pentru a mări eficienţa energetică şi a furniza o experienţă îmbunătăţită pentru clienţi.

„Conceptul Daikin a reprezentat soluţia perfectă pentru utilizarea căldurii reziduale de la dulapurile de refrigerare.” Am luat în calcul alte soluţii, dar conceptul Daikin a fost, în cele din urmă, cel mai rentabil.”

- Gerrit Brinkman, Naturkost Brinkman

O soluţie completă

Naturkost Brinkman a ales sistemul combinat Daikin Conveni-Pack. Conceput special pentru a satisface cerinţele retailerilor de produse alimentare, Conveni-Pack oferă o soluţie completă care integrează refrigerare, congelare, aer condiţionat şi ventilare într-o unitate compactă, ideală ca soluţie de înlocuire.

Tehnologia de recuperare totală a căldurii permite redistribuirea căldurii reziduale de la unităţile de refrigerare în zonele de retail ale magazinului. Funcţionalitatea plug-and-play permite instalarea rapidă, cu o fiabilitatea ridicată în timpul funcţionării, rezultând costuri de întreţinere reduse pentru clienţi.

Un sistem cu pompă de căldură aer-aer Daikin VRV-IV asigură încălzire suplimentară în magazin, birouri, zone de socializare şi toalete. Opt unităţi interioare sunt conectate la sistemul VRV.

Redistribuirea căldurii reziduale Naturkost Brinkman

Sisteme cu nivel scăzut al zgomotului

Amortizoare de zgomot în camera tehnică pentru sistemul de ventilare

Datorită amplasării magazinului în centrul dens populat al oraşului Warburg, existau cerinţe stringente privind protecţia la zgomot. „Am instalat toate echipamentele de refrigerare în interiorul clădirii, în camera tehnică nou creată. De asemenea, amortizoarele de zgomot au fost integrate în camera tehnică ce adăposteşte sistemul de ventilaţie, explică Franko Bitaris din cadrul Friedrich Hertel Kälte & Klimatechnik GmbH & Co.KG.

Tehnologie pentru construcţii ecologice

Naturkost Brinkman, datorită implementării noilor tehnologii de refrigerare şi aer condiţionat, se echipează pentru viitor. Utilizarea inteligentă a tehnologiei pompelor de căldură cu surse regenerabile şi a recuperării căldurii reziduale permite utilizarea energiei într-un mod de economisire a resurselor, cu accent pe aspectul de mediu, şi cu economii la costurile cu energia.

Sistemul de control Daikin intelligent Touch Manager garantează funcţionarea eficientă şi reduce şi mai mult consumul de energie.

Naturkost Brinkman Daikin intelligent Touch Manager

Află mai multe

Alte cazuri

crystal_tower_header1645px1080px.jpg

Crystal Tower

Pentru a ajuta Crystal Tower să își maximizeze eficiența energetică, am proiectat o combinație din VRV cu condensator răcit cu aer, VRV răcit cu apă și agregate de răcire pentru a furniza o soluție de climatizare multifuncțională.

header-bloomsbury-hotel-1645px1080px.jpg

The Bloomsbury Hotel

A fost ales sistemul cu recuperare a căldurii Daikin VRV III, pentru consumul de energie extrem de redus al acestuia și pentru capacitatea sa de a oferi economii considerabile în comparație cu alte sisteme similare.

vmd-header-1645px1080px.jpg

Centrul de afaceri VMD

Un sistem VRV IV furnizează încălzirea și răcirea necesară pentru VMD Tower B, o clădire de birouri cu 25 de etaje din Zagreb, ajutând la atingerea celor mai ridicate niveluri ale eficienței și reducând consumul de energie.

velocity-header-1645px1080px.jpg

Clădirea de birouri Velocity

Sustenabilitatea este cuvântul cheie la designul Velocity. Fiecare element al acestui proiect a fost analizat cu atenție pentru a obține un certificat de performanță energetică clasa „B” și un rating BREEAM „Excellent”.

header-leon-restaurant-1645px1080px.jpg

Restaurantul Leon's

Compania de instalații Synecore, a instalat primul sistem invizibil, Daikin, seria VRV IV-i în cadrul restaurantului Leon din centrul Londrei, pentru a elimina restricțiile de spațiu și a obține o eficiență maximă a climatizării.

c-and-a.jpg

C&A

Dorin să modernizeze întregul sistem HVAC. magazinul C&A a dorit să obțină confort pe parcursul întregului an, în cel mai rentabil și economic mod.

coral-header-1645px1080px.jpg

Birourile Coral Betting

Descoperiți modul în care casetele cu jet circular și autocurățare au realizat economii de energie de peste 50% pentru birourile Coral Betting.

sportisimo-header.jpg

Sportisimo

Pentru acest proiect, am ales să instalăm un sistem exterior la care se pot conecta o varietate de unități interioare și de ventilare, amplasate strategic în magazin.

thePosthotel-ghent-header.jpg

Hotelul The Post

În calitate de specialiști în domeniul climatizării, am ales sistemul nostru VRV pentru hotelul The Post din Gent, pentru combinația de tehnologie cu eficiență energetică și abilitatea de a furniza un nivel mai ridicat de confort.

van-der-valk-hotel-header.jpg

Hotelul Van der Valk

Din lobby până la camere destinate oaspeților și la bucătărie, fiecare spațiu al hotelului Van der Valk are propriile nevoi unice de climatizare. Scopul nostru a fost de a dezvolta un sistem integrat, care să satisfacă nevoile fiecărei locații și să reducă impactul asupra mediului al sistemului.

header_agricole.jpg

Crédit Agricole

Cunoscută sub numele de „banca verde” din cauza istoricului agricol, Crédit Agricole căuta o soluție de aer condiționat eficientă energetic și cu întreținere ușoară pentru una din filialele sale.

Holcim_header_1645x1080.jpg

Fabrica de ciment Holcim

Fabrica de ciment Holcim se bazează pe tehnologii avansate pentru a-și atinge obiectivele ambițioase de mediu și eficiență energetică.

ACTION_store.jpg

ACTION

Pentru Action, ca discounter, costul a fost mereu un factor major în alegerea sistemelor HVAC. Compania a căutat un furnizor de soluţii HVAC care să furnizeze atât proiectarea sistemului HVAC, cât şi asistenţă tehnică, dar şi coordonare locală în fiecare ţară în care se extinde.

JBC-store.jpg

JBC

În demersul său de optimizare a costurilor, JBC, şi Daikin au derulat un test la faţa locului, conceput pentru a evalua câştigurile generate de tehnologia VRT (temperatura variabilă a agentului frigorific)

Pomme-d'Or-entrance.jpg

Pomme d'Or Hotel

Aerul condiţionat a devenit o dotare standard în cele mai multe hoteluri noi şi renovate. Sistemele actuale permit răcirea camerelor pe timp de vară şi încălzirea lor eficientă pe timp de iarnă. În acest scop, pompele de căldură Daikin utilizează energie din surse regenerabile pentru a optimiza costurile de funcţionare ale hotelului. De asemenea, au şi un impact pozitiv asupra esteticii interiorului.

Daikin_Naturkost_Brinkman_1.jpg

Naturkost Brinkman

Retailerul specializat pe alimente organice Naturkost Brinkman utilizează refrigerarea pentru retail pentru a beneficia de eficienţă energetică îmbunătăţită şi confort în incinta magazinelor.

header_centre_hotel_london.jpg

City Centre Hotel

Schimbarea agregatului de răcire îmbunătăţeşte confortul la un hotel central din Londra.

Samrya_Qatar_HotelReception.jpg

Samrya 44

Având 44 de etaje de apartamente luxoase, cu un design elegant, Samrya 44 respectă cele mai ridicate standarde de construcţie şi HVAC.

action_cassette_1645px1080px.jpg

Alocarea de agenți frigorifici recuperați certificați

Action își intensifică parteneriatul cu Daikin pentru noul proiect revoluționar: recuperarea de agent frigorific de la magazinele modernizate și reutilizarea acestuia.

Prezzemolo.jpg

Prezzemolo & Vitale - Palermo

Pentru noul magazin Prezzemolo & Vitale, situat în centrul istoric al orașului Palermo, s-a instalat un sistem Daikin Zeas și unități VRV.

SOUND_ENCLOSURE_02.jpg

Studiu de caz privind incinta sonoră în Flassy

Eficiența acustică a noii incinte sonore de la Daikin pentru unitățile exterioare Sky Air și VRV 5 a fost validată de încercări pe teren realizate la o instalație rezidențială din Burgundia, Franța, care prezintă reduceri semnificative ale zgomotului egale sau care chiar depășesc valorile obținute în camera de testare din fabrică.