Samrya 44

Samrya 44

Doha, Qatar

Intrarea Samrya, Quatar

Samrya 44 este o dovadă a viziunii pe care oraşul Doha o are pentru a deveni un reper pe piaţa internaţională. Având 44 de etaje de apartamente luxoase, cu un design elegant, acesta respectă cele mai ridicate standarde de construcţie şi HVAC.

Aceasta este o poveste de succes construită pe o bază puternică de colaborare profesională şi expertiză tehnică excepţională. Iniţiativa principală a fost de a optimiza sistemul cu apă răcită instalat parţial, într-un sistem utilizabil, care este unul VRV cu apă răcită şi turnuri de răcire, fără a compromite condiţiile construcţiei existente.

„Am reuşit să livrăm proiectul, care, considerăm noi, este un punct de reper având în vedere conceptul unic şi îmbunătăţirea considerabilă a sistemului final, de la proiectul iniţial, în care am minimizat costurile de funcţionare cu 40% şi am inclus încălzire, lucru pentru care sistemul nu a fost conceput iniţial.”

- Antonio Ragheb, Head of Mechanical Engineering Erga/SDT Qatar

Păstrarea integrităţii şi proiectului clădirii

Deoarece un sistem cu apă răcită fusese deja parţial instalat în clădire, unul dintre principalele scopuri a fost de a -l optimiza într-o soluţie mai personalizată şi cu un nivel mai ridicat al eficienţei energetice, care să satisfacă atât nevoile HVAC de bază ale clădirii, cât şi potenţialele cerinţe de încălzire.

Daikin_SamryaCaseStudy_building.png

Prezentarea soluţiei

Tehnologie VRV fiabilă
Eficienţa VRV IV-W

 • Sistem ideal pentru zgârie-nori, care utilizează apa ca sursă de căldură
 • Acoperă toate nevoile termice ale clădirii de la un singur punct de contact, control precis al temperaturilor, ventilare, centrale de tratare a aerului
 • Cea mai compactă carcasă disponibilă pe piaţă

Centrale de tratare a aerului Daikin plug-and-play

 • Integrare perfectă cu sistemul de aer condiţionat
 • Se pot furniza cantităţi mari de aer proaspăt
 • Recuperare a căldurii din aerul evacuat pentru eficientă maximă
 • Se poate personaliza în funcţie de cerinţele precise ale clădirii
Centrale de tratare a aerului Daikin plug-and-play
Daiking Intelligent Network

Reţeaua inteligentă

 • Monitorizare 24/7 a sistemului VRV
 • Experţii Daikin maximizează durata de utilizare a sistemului
 • Analiza performanţei te conectează cu experţii Daikin, care sugerează moduri de îmbunătăţire a performanţei

Partenerul de service Daikin

 • Menţine totul în bună stare, pentru a-ţi oferi linişte
 • Service efectuat de experţi
 • Cel mai mare stoc local de piese de schimb pentru o intervenţie rapidă

Ce am furnizat noi

 • Soluţie ecologică pentru un impact redus asupra mediului
  • Eficienţe sezoniere ridicate ale sistemului VRV IV răcit cu apă şi cu recuperarea căldurii
 • Sistem de management simplu şi puternic
  • Integrarea intelligent Touch Manager cu camera de control şi management al clădirii
 • Cost redus al ciclului total de viaţă
  • Cost de instalare mai scăzut în comparaţie cu configuraţia cu 4 ţevi, pe apă
  • Eficienţe sezoniere optimizate
  • Controlul şi managementul puternice reduc costurile de funcţionare
 • Un singur punct de contact pentru soluţii tehnice diferite
  • Daikin oferă o soluţie HVAC-R completă
  • Daikin oferă un sistem de monitorizare şi rapoarte tehnice periodice
Cameră din hotelul Samrya

Află mai multe

Alte cazuri

crystal_tower_header1645px1080px.jpg

Crystal Tower

Pentru a ajuta Crystal Tower să își maximizeze eficiența energetică, am proiectat o combinație din VRV cu condensator răcit cu aer, VRV răcit cu apă și agregate de răcire pentru a furniza o soluție de climatizare multifuncțională.

header-bloomsbury-hotel-1645px1080px.jpg

The Bloomsbury Hotel

A fost ales sistemul cu recuperare a căldurii Daikin VRV III, pentru consumul de energie extrem de redus al acestuia și pentru capacitatea sa de a oferi economii considerabile în comparație cu alte sisteme similare.

vmd-header-1645px1080px.jpg

Centrul de afaceri VMD

Un sistem VRV IV furnizează încălzirea și răcirea necesară pentru VMD Tower B, o clădire de birouri cu 25 de etaje din Zagreb, ajutând la atingerea celor mai ridicate niveluri ale eficienței și reducând consumul de energie.

velocity-header-1645px1080px.jpg

Clădirea de birouri Velocity

Sustenabilitatea este cuvântul cheie la designul Velocity. Fiecare element al acestui proiect a fost analizat cu atenție pentru a obține un certificat de performanță energetică clasa „B” și un rating BREEAM „Excellent”.

header-leon-restaurant-1645px1080px.jpg

Restaurantul Leon's

Compania de instalații Synecore, a instalat primul sistem invizibil, Daikin, seria VRV IV-i în cadrul restaurantului Leon din centrul Londrei, pentru a elimina restricțiile de spațiu și a obține o eficiență maximă a climatizării.

c-and-a.jpg

C&A

Dorin să modernizeze întregul sistem HVAC. magazinul C&A a dorit să obțină confort pe parcursul întregului an, în cel mai rentabil și economic mod.

coral-header-1645px1080px.jpg

Birourile Coral Betting

Descoperiți modul în care casetele cu jet circular și autocurățare au realizat economii de energie de peste 50% pentru birourile Coral Betting.

sportisimo-header.jpg

Sportisimo

Pentru acest proiect, am ales să instalăm un sistem exterior la care se pot conecta o varietate de unități interioare și de ventilare, amplasate strategic în magazin.

thePosthotel-ghent-header.jpg

Hotelul The Post

În calitate de specialiști în domeniul climatizării, am ales sistemul nostru VRV pentru hotelul The Post din Gent, pentru combinația de tehnologie cu eficiență energetică și abilitatea de a furniza un nivel mai ridicat de confort.

van-der-valk-hotel-header.jpg

Hotelul Van der Valk

Din lobby până la camere destinate oaspeților și la bucătărie, fiecare spațiu al hotelului Van der Valk are propriile nevoi unice de climatizare. Scopul nostru a fost de a dezvolta un sistem integrat, care să satisfacă nevoile fiecărei locații și să reducă impactul asupra mediului al sistemului.

header_agricole.jpg

Crédit Agricole

Cunoscută sub numele de „banca verde” din cauza istoricului agricol, Crédit Agricole căuta o soluție de aer condiționat eficientă energetic și cu întreținere ușoară pentru una din filialele sale.

Holcim_header_1645x1080.jpg

Fabrica de ciment Holcim

Fabrica de ciment Holcim se bazează pe tehnologii avansate pentru a-și atinge obiectivele ambițioase de mediu și eficiență energetică.

ACTION_store.jpg

ACTION

Pentru Action, ca discounter, costul a fost mereu un factor major în alegerea sistemelor HVAC. Compania a căutat un furnizor de soluţii HVAC care să furnizeze atât proiectarea sistemului HVAC, cât şi asistenţă tehnică, dar şi coordonare locală în fiecare ţară în care se extinde.

JBC-store.jpg

JBC

În demersul său de optimizare a costurilor, JBC, şi Daikin au derulat un test la faţa locului, conceput pentru a evalua câştigurile generate de tehnologia VRT (temperatura variabilă a agentului frigorific)

Pomme-d'Or-entrance.jpg

Pomme d'Or Hotel

Aerul condiţionat a devenit o dotare standard în cele mai multe hoteluri noi şi renovate. Sistemele actuale permit răcirea camerelor pe timp de vară şi încălzirea lor eficientă pe timp de iarnă. În acest scop, pompele de căldură Daikin utilizează energie din surse regenerabile pentru a optimiza costurile de funcţionare ale hotelului. De asemenea, au şi un impact pozitiv asupra esteticii interiorului.

Daikin_Naturkost_Brinkman_1.jpg

Naturkost Brinkman

Retailerul specializat pe alimente organice Naturkost Brinkman utilizează refrigerarea pentru retail pentru a beneficia de eficienţă energetică îmbunătăţită şi confort în incinta magazinelor.

header_centre_hotel_london.jpg

City Centre Hotel

Schimbarea agregatului de răcire îmbunătăţeşte confortul la un hotel central din Londra.

Samrya_Qatar_HotelReception.jpg

Samrya 44

Având 44 de etaje de apartamente luxoase, cu un design elegant, Samrya 44 respectă cele mai ridicate standarde de construcţie şi HVAC.

action_cassette_1645px1080px.jpg

Alocarea de agenți frigorifici recuperați certificați

Action își intensifică parteneriatul cu Daikin pentru noul proiect revoluționar: recuperarea de agent frigorific de la magazinele modernizate și reutilizarea acestuia.

Prezzemolo.jpg

Prezzemolo & Vitale - Palermo

Pentru noul magazin Prezzemolo & Vitale, situat în centrul istoric al orașului Palermo, s-a instalat un sistem Daikin Zeas și unități VRV.

SOUND_ENCLOSURE_02.jpg

Studiu de caz privind incinta sonoră în Flassy

Eficiența acustică a noii incinte sonore de la Daikin pentru unitățile exterioare Sky Air și VRV 5 a fost validată de încercări pe teren realizate la o instalație rezidențială din Burgundia, Franța, care prezintă reduceri semnificative ale zgomotului egale sau care chiar depășesc valorile obținute în camera de testare din fabrică.