Cazul City Centre Hotel din Londra

City Centre Hotel

Londra, Regatul Unit

Înlocuirea agregatului de răcire la hotelul din Londra

Înlocuirea unităţilor exterioare ale unui sistem de aer condiţionat din cadrul unui hotel poziţionat în centrul unui oraş vine cu două provocări principale: asigurarea închiderii drumurilor şi evitarea bulversării activităţii din hotel - sau menţinerea confortului oaspeţilor.

Atunci când două agregate de răcire rooftop de mari dimensiuni ale unui hotel cu şase etaje din zona Blackfriars au necesitat înlocuire, aceste provocări erau foarte reale pentru instalatorul Chris Henderson, Key Account Manager în cadrul Nationwide Air Conditioning, cu sediul în Edenbridge.

„Era nevoie rapidă de un nou sistem, dar trebuia să menţinem capacitatea de răcire în tot acest timp.”

- Chris Henderson, Key Account Manager în cadrul Nationwide Air Conditioning, cu sediul în Edenbridge

Utilizând două agregate de răcire Daikin cu compresor cu şurub şi condensator răcit cu aer de 560 kW pentru a înlocui vechile unităţi, Nationwide a finalizat proiectul, derulând cele mai solicitante părţi - ridicarea unităţilor către şi de la incinta instalaţiei din spatele clădirii - în două sfârşituri de săptămână. Şi, în ciuda gradului ridicat de ocupare a hotelului, activităţile lor au fost în mare parte nedetectate.

Agregat de răcire Daikin cu compresor cu şurub şi condensator răcit cu aer de 560 kW
Înlocuirea agregatului de răcire la City Centre Hotel

„Am proiectat o soluţie având la bază unităţile Daikin care oferă o combinaţie atractivă de preţ şi eficienţă. Racordurile la apă ale ambelor agregate de răcire au fost efectuate în fabrică pentru a se potrivi cu tubulatura de la faţa locului şi a reduce modificările majore de conducte şi pentru a eficientiza înlocuirea” afirmă Chris Henderson.

„În primul sfârşit de săptămână am demontat cea mai ineficientă dintre cele două unităţi, iar sistemul rămas a fost singura sursă de răcire. Apoi, am adus primul dintre noile agregate de răcire Daikin de 4.785 kg. În săptămâna următoare, noul agregat de răcire a fost conectat şi pus în funcţiune. În cel de-al doilea sfârşit de săptămână, am demontat unitatea veche rămasă şi am instalat celălalt agregat de răcire Daikin.”

Înlocuirea vechilor agregate de răcire
Noul agregat de răcire Daikin al City Centre Hotel

„Noile agregate de răcire au specificaţii mai ridicate decât unităţile vechi. Există o capacitate amplă, prin urmare, solicitarea asupra fiecărui agregat de răcire este scăzută din punct de vedere economic, iar un singur agregat de răcire poate satisface fără probleme o sarcină de vârf, chiar dacă celălalt sistem nu funcţionează în timpul lucrărilor de întreţinere, de exemplu.”

Află mai multe

Alte cazuri

crystal_tower_header1645px1080px.jpg

Crystal Tower

Pentru a ajuta Crystal Tower să își maximizeze eficiența energetică, am proiectat o combinație din VRV cu condensator răcit cu aer, VRV răcit cu apă și agregate de răcire pentru a furniza o soluție de climatizare multifuncțională.

header-bloomsbury-hotel-1645px1080px.jpg

The Bloomsbury Hotel

A fost ales sistemul cu recuperare a căldurii Daikin VRV III, pentru consumul de energie extrem de redus al acestuia și pentru capacitatea sa de a oferi economii considerabile în comparație cu alte sisteme similare.

vmd-header-1645px1080px.jpg

Centrul de afaceri VMD

Un sistem VRV IV furnizează încălzirea și răcirea necesară pentru VMD Tower B, o clădire de birouri cu 25 de etaje din Zagreb, ajutând la atingerea celor mai ridicate niveluri ale eficienței și reducând consumul de energie.

velocity-header-1645px1080px.jpg

Clădirea de birouri Velocity

Sustenabilitatea este cuvântul cheie la designul Velocity. Fiecare element al acestui proiect a fost analizat cu atenție pentru a obține un certificat de performanță energetică clasa „B” și un rating BREEAM „Excellent”.

header-leon-restaurant-1645px1080px.jpg

Restaurantul Leon's

Compania de instalații Synecore, a instalat primul sistem invizibil, Daikin, seria VRV IV-i în cadrul restaurantului Leon din centrul Londrei, pentru a elimina restricțiile de spațiu și a obține o eficiență maximă a climatizării.

c-and-a.jpg

C&A

Dorin să modernizeze întregul sistem HVAC. magazinul C&A a dorit să obțină confort pe parcursul întregului an, în cel mai rentabil și economic mod.

coral-header-1645px1080px.jpg

Birourile Coral Betting

Descoperiți modul în care casetele cu jet circular și autocurățare au realizat economii de energie de peste 50% pentru birourile Coral Betting.

sportisimo-header.jpg

Sportisimo

Pentru acest proiect, am ales să instalăm un sistem exterior la care se pot conecta o varietate de unități interioare și de ventilare, amplasate strategic în magazin.

thePosthotel-ghent-header.jpg

Hotelul The Post

În calitate de specialiști în domeniul climatizării, am ales sistemul nostru VRV pentru hotelul The Post din Gent, pentru combinația de tehnologie cu eficiență energetică și abilitatea de a furniza un nivel mai ridicat de confort.

van-der-valk-hotel-header.jpg

Hotelul Van der Valk

Din lobby până la camere destinate oaspeților și la bucătărie, fiecare spațiu al hotelului Van der Valk are propriile nevoi unice de climatizare. Scopul nostru a fost de a dezvolta un sistem integrat, care să satisfacă nevoile fiecărei locații și să reducă impactul asupra mediului al sistemului.

header_agricole.jpg

Crédit Agricole

Cunoscută sub numele de „banca verde” din cauza istoricului agricol, Crédit Agricole căuta o soluție de aer condiționat eficientă energetic și cu întreținere ușoară pentru una din filialele sale.

Holcim_header_1645x1080.jpg

Fabrica de ciment Holcim

Fabrica de ciment Holcim se bazează pe tehnologii avansate pentru a-și atinge obiectivele ambițioase de mediu și eficiență energetică.

ACTION_store.jpg

ACTION

Pentru Action, ca discounter, costul a fost mereu un factor major în alegerea sistemelor HVAC. Compania a căutat un furnizor de soluţii HVAC care să furnizeze atât proiectarea sistemului HVAC, cât şi asistenţă tehnică, dar şi coordonare locală în fiecare ţară în care se extinde.

JBC-store.jpg

JBC

În demersul său de optimizare a costurilor, JBC, şi Daikin au derulat un test la faţa locului, conceput pentru a evalua câştigurile generate de tehnologia VRT (temperatura variabilă a agentului frigorific)

Pomme-d'Or-entrance.jpg

Pomme d'Or Hotel

Aerul condiţionat a devenit o dotare standard în cele mai multe hoteluri noi şi renovate. Sistemele actuale permit răcirea camerelor pe timp de vară şi încălzirea lor eficientă pe timp de iarnă. În acest scop, pompele de căldură Daikin utilizează energie din surse regenerabile pentru a optimiza costurile de funcţionare ale hotelului. De asemenea, au şi un impact pozitiv asupra esteticii interiorului.

Daikin_Naturkost_Brinkman_1.jpg

Naturkost Brinkman

Retailerul specializat pe alimente organice Naturkost Brinkman utilizează refrigerarea pentru retail pentru a beneficia de eficienţă energetică îmbunătăţită şi confort în incinta magazinelor.

header_centre_hotel_london.jpg

City Centre Hotel

Schimbarea agregatului de răcire îmbunătăţeşte confortul la un hotel central din Londra.

Samrya_Qatar_HotelReception.jpg

Samrya 44

Având 44 de etaje de apartamente luxoase, cu un design elegant, Samrya 44 respectă cele mai ridicate standarde de construcţie şi HVAC.

action_cassette_1645px1080px.jpg

Alocarea de agenți frigorifici recuperați certificați

Action își intensifică parteneriatul cu Daikin pentru noul proiect revoluționar: recuperarea de agent frigorific de la magazinele modernizate și reutilizarea acestuia.

Prezzemolo.jpg

Prezzemolo & Vitale - Palermo

Pentru noul magazin Prezzemolo & Vitale, situat în centrul istoric al orașului Palermo, s-a instalat un sistem Daikin Zeas și unități VRV.

SOUND_ENCLOSURE_02.jpg

Studiu de caz privind incinta sonoră în Flassy

Eficiența acustică a noii incinte sonore de la Daikin pentru unitățile exterioare Sky Air și VRV 5 a fost validată de încercări pe teren realizate la o instalație rezidențială din Burgundia, Franța, care prezintă reduceri semnificative ale zgomotului egale sau care chiar depășesc valorile obținute în camera de testare din fabrică.