Skip to main content

Sediul forțelor de poliție din Emirate

Emiratele Arabe Unite

Daikin a furnizat recent patru agregate de răcire la sediul forțelor de poliție din Emirate, în EAU. Agregatele de răcire vor fi utilizate pentru a asigura răcirea prin intermediul centralelor de tratare a aerului în interiorul clădirii mari și pentru a asigura un nivel maxim de confort pentru ocupanții acesteia.

Produsele instalate

4 unități EWAD-M

Capacitate de răcire: 3,8 MW

Detalii despre proiect

Emiratele Arabe Unite sunt cunoscute pentru climatul cald și umed, făcând din aparatul de aer condiționat o parte esențială a vieții de zi cu zi. Instalarea agregatelor de răcire de înaltă performanță în clădiri este importantă pentru a menține temperaturile și nivelurile de umiditate în interior, pentru a oferi confort și pentru a crea un mediu sănătos pentru ocupanți.

Agregatele de răcire Daikin furnizate pentru acest proiect specific sunt concepute pentru a asigura o răcire eficientă, chiar și în cele mai dificile condiții. Acestea se remarcă prin consumul redus, nivelurile ridicate de eficiență și compactitatea în comparație cu capacitatea mare de răcire pe care o asigură.

Pe lângă eficiență, amprenta era un alt aspect foarte important în proiect. Daikin a îndeplinit această nevoie specifică cu seria M, o gamă de agregate de răcire concepute special pentru a funcționa în condițiile impuse în Orientul Mijlociu.

Cele patru agregate de răcire din seria M de la Daikin vor oferi clădirii de birouri o soluție fiabilă, eficientă din punct de vedere energetic și compactă, care se va potrivi perfect spațiului alocat instalației de climatizare. Instalarea acestor agregate de răcire de la Daikin este o investiție valoroasă pentru proprietarii de clădiri și o dovadă a angajamentului lor de a crea un mediu confortabil și sănătos.

Mai multe detalii despre produs

Clientul avea nevoie de o soluție care să garanteze o fiabilitate constantă în mediile cu temperaturi ambiante ridicate și praf, dar și o eficiență energetică impresionantă la nivel global.

Seria M este concepută pentru a funcționa în condiții de mediu specifice Orientului Mijlociu, adică la temperaturi între 46° și 55° Celsius. Acest tip de aplicație utilizează de obicei un compresor Daikin cu tehnologie cu un singur șurub, astfel încât curentul de pornire al agregatelor de răcire este aproape de zero. Acest lucru este extrem de important pentru piața din Orientul Mijlociu, deoarece face ca aceste aparate să respecte directivele locale.

Citește mai multe aici despre tehnologia compresorului Daikin cu un singur șurub

În plus, seria M oferă o listă extinsă de opțiuni, astfel încât seria să fie versatilă, îndeplinind gama largă de nevoi pentru proiectele de răcire la temperaturi ridicate.

Una dintre aceste opțiuni este High Ambient Kit (kitul pentru medii cu temperaturi ridicate), care include echipamente electrice supradimensionate (de exemplu, comutator principal, siguranțe și cabluri) pentru a garanta fiabilitatea și pentru a prelungi durata de viață a componentelor. Daikin oferă, de asemenea, un set de opțiuni pentru a proteja componentele împotriva razelor solare agresive sau a căldurii extreme, cum ar fi scuturile de protecție, ventilația îmbunătățită în panoul electric și controlul temperaturii de condensare a agentului frigorific prin intermediul controlului vitezei ventilatoarelor dedicate.

Pe lângă flexibilitate și adaptabilitate la diferitele provocări cu care se confruntă proiectele industriale în zone cu temperaturi ridicate, clienții au căutat fiabilitate absolută.

Această cerință a fost îndeplinită ușor cu tehnologia Daikin, care a fost utilizată cu succes în multe proiecte diferite în ultimii 20 de ani și a făcut ca Daikin să devină liderul absolut în domeniul compresorului cu șurub.

Comparativ cu un compresor cu șurub, compresorul cu un singur șurub proiectat și fabricat de Daikin utilizează un șurub principal cu filet cu rotoare duble pentru a produce cicluri de compresie care corespund volumului. Datorită rotorului principal, echilibrat atât în direcție radială, cât și axială, lagărului compresorului este extrem de fiabil. Prin urmare, durata sa de viață poate fi mai mare decât a altor compresoare cu șurub. Compresorul cu un singur șurub are doar trei piese mobile care reduc posibilitatea de defectare și mențin scăzute costurile de funcționare.

Serviciul excepțional de asistență post-vânzare de la Daikin în întreaga lume, în special în regiune, a făcut ca alegerea să fie mai ușoară pentru client.

Ești interesat de soluțiile Daikin cu un singur șurub pentru proiectele concepute pentru temperaturi ridicate? Contactează-ne prin intermediul formularului de mai jos.

Află mai multe

Alte cazuri

  • ACTION

    Pentru Action, ca discounter, costul a fost mereu un factor major în alegerea sistemelor HVAC. Compania a căutat un furnizor de soluţii HVAC care să furnizeze atât proiectarea sistemului HVAC, cât şi asistenţă tehnică, dar şi coordonare locală în fiecare ţară în care se extinde.
  • Alocarea de agenți frigorifici recuperați certificați

    Action își intensifică parteneriatul cu Daikin pentru noul proiect revoluționar: recuperarea de agent frigorific de la magazinele modernizate și reutilizarea acestuia.
  • C&A

    Dorin să modernizeze întregul sistem HVAC. magazinul C&A a dorit să obțină confort pe parcursul întregului an, în cel mai rentabil și economic mod.

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe