Skip to main content

Cha No Ma

Viena, Austria

Sistemul Daikin de purificare a aerului ajută clienții cafenelei să respire mai ușor

bg-image

Cha No Ma, amplasată în centru, este o cafenea cu specific japonez care oferă diferite gustări și băuturi pe bază de ceai verde Matcha. Instalarea sistemului Daikin de purificare a aerului cu un senzor intern pentru calitatea aerului înlătură grijile și asigură protecția în contextul pandemiei actuale de Covid-19, păstrând un mediu fără virusuri pentru clienți și angajați.

Cerințe de proiect

Aer condiționat
Perdea de aer
Purificarea aerului
Control
Încălzire
Apă caldă
Refrigerare
Ventilare

Anul instalării

2019-2021

Sisteme instalate

  • Multi-Spilt (3 unități interioare Perfera)
  • Purificator de aer MC55W
  • Senzor de calitate a aerului interior

Respectul față de mediu este important pentru Cha No Ma, care este un loc de relaxare și comuniune. Investiția continuă în controlul pentru un climat „verde” asigură confortul clientului.

O marcă japoneză de înaltă calitate cu experiență și tehnologie dovedite în domeniul HVAC, Daikin, este o alegere naturală. Sistemul original a fost îmbunătățit în 2019 cu un sistem Daikin Multi-Split cu R-32 cu GWP redus. Instalat discret la intrarea în garaj, unitatea exterioară este conectată la unitățile interioare Perfera, montate elegant pe perete, care deservesc cafeneaua de 35 m2 și zona de bucătărie/birou de 55 m2.

8 persoane pot sta în mod normal, în cafenea. Restricțiile constante datorate Covid-19 impun momentan numai serviciile de preluare la pachet. În 2021 a fost instalat un purificator de aer Daikin cu monitorizare a calității aerului interior (IAQ) pentru înlăturarea grijilor și protejarea clienților și a personalului.

Tehnologia Daikin Flash Streamer purifică aerul, atrăgând și distrugând particulele în timp ce neutralizează 99,9% din virusul Sars-COV-2.

Senzorul IAQ măsoară în timp real parametrii, inclusiv CO2, praful și compușii organici volatili, permițând proprietarului să monitorizeze calitatea aerului prin intermediul unei aplicații și să adopte, în consecință, măsurile necesare. O comparație dintre situația înainte și după pentru parametrii IAQ demonstrează o îmbunătățire semnificativă a IAQ.

Unitate interioară cu tavan fals

Purificatorul de aer Daikin înlătură particulele dăunătoare, alergenii și virusurile

Certificare BREEAM

Senzorul modern IAQ asigură monitorizarea continuă, cu date în timp real

Unități exterioare Loop Daikin

O etichetă afișată vizibil le garantează vizitatorilor un mediu curat, fără virusuri

Articole conexe

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe