JBC
Magazinul de îmbrăcăminte JBC

Cumpărătorii de azi, prinşi în ritmul alert al secolului XXI, apreciază posibilitatea de a se relaxa şi a se bucura de terapie prin cumpărături. Această căutare a bunăstării, la care se adaugă faptul că persoanele care se simt confortabil petrec mai mult timp în magazine şi cumpără mai mult, a fost observată de mult timp de lanţul de magazine de îmbrăcăminte JBC. De fapt, în ultimii ani, JBC a colaborat îndeaproape cu Daikin pentru a furniza nivelul potrivit de climatizare şi confort în toate magazinele sale.

În ultima vreme, în demersul său de a optimiza şi mai mult costurile, JBC şi Daikin au derulat un test la faţa locului, conceput pentru a evalua câştigurile potenţiale generate de tehnologia VRT (temperatura variabilă a agentului frigorific). Rezultatele testului au fost mai mult decât concludente.

„Păstrarea unui climat confortabil în magazin este crucială pentru satisfacţia şi fidelizarea clienţilor.”

- Gert Laeveren, JBC

Tehnologia VRT pusă la încercare

Pentru a obţine o comparaţie precisă a costurilor de funcţionare şi a nivelurilor de confort ale tehnologiei VRT, s-au utilizat două unităţi exterioare Sky Air identice, fiecare fiind conectată la sistemul unic Daikin cu casetă cu jet circular.

Unul din sistemele testate a fost echipat cu tehnologia VRT de la Daikin, care echilibrează temperatura agentului frigorific pentru a o corela cu sarcina reală din cameră, în timp ce al doilea sistem nu a avut funcţia VRT activată. Pentru a garanta timpii şi setările de funcţionare identice pentru a putea efectua o comparaţie precisă, cele două unităţi au fost conectate la aceeaşi telecomandă, având aceleaşi valori pentru temperatura camerei, viteza ventilatorului şi debitul de aer.

Ambele unităţi exterioare Sky Air au fost conectate la câte un contor de energie pentru a măsura precis consumul real de energie. Aceste date au fost colectate pentru fiecare minut din zi, începând din iunie 2017 până în mai 2018. Citirile continue au fost monitorizare şi raportate la distanţă utilizând Daikin Cloud Service.

VRV IV

Costuri mai scăzute, confort îmbunătăţit

JBC Daikin round flow cassette_2.jpg

Unitatea cu VRT activată a avut rezultate considerabil mai bune în ceea ce priveşte consumul de energie şi confortul, atât pentru clienţi, cât şi pentru personal.

Din punct de vedere al eficienţei energetice, sistemul cu VRT a consumat cu 21% mai puţină energie în condiţii de climat temperat, înregistrând economii anuale de 14%. Dacă înmulţim această cifră cu numărul total de magazine JBC, observăm economiile substanţiale de costuri de funcţionare pe care le poate realiza JBC prin utilizarea tehnologiei VRT, la care se adaugă confortul clienţilor în timpul cumpărăturilor şi beneficiile pentru mediu.

Află mai multe

Alte cazuri

crystal_tower_header1645px1080px.jpg

Crystal Tower

Pentru a ajuta Crystal Tower să își maximizeze eficiența energetică, am proiectat o combinație din VRV cu condensator răcit cu aer, VRV răcit cu apă și agregate de răcire pentru a furniza o soluție de climatizare multifuncțională.

header-bloomsbury-hotel-1645px1080px.jpg

The Bloomsbury Hotel

A fost ales sistemul cu recuperare a căldurii Daikin VRV III, pentru consumul de energie extrem de redus al acestuia și pentru capacitatea sa de a oferi economii considerabile în comparație cu alte sisteme similare.

vmd-header-1645px1080px.jpg

Centrul de afaceri VMD

Un sistem VRV IV furnizează încălzirea și răcirea necesară pentru VMD Tower B, o clădire de birouri cu 25 de etaje din Zagreb, ajutând la atingerea celor mai ridicate niveluri ale eficienței și reducând consumul de energie.

velocity-header-1645px1080px.jpg

Clădirea de birouri Velocity

Sustenabilitatea este cuvântul cheie la designul Velocity. Fiecare element al acestui proiect a fost analizat cu atenție pentru a obține un certificat de performanță energetică clasa „B” și un rating BREEAM „Excellent”.

header-leon-restaurant-1645px1080px.jpg

Restaurantul Leon's

Compania de instalații Synecore, a instalat primul sistem invizibil, Daikin, seria VRV IV-i în cadrul restaurantului Leon din centrul Londrei, pentru a elimina restricțiile de spațiu și a obține o eficiență maximă a climatizării.

c-and-a.jpg

C&A

Dorin să modernizeze întregul sistem HVAC. magazinul C&A a dorit să obțină confort pe parcursul întregului an, în cel mai rentabil și economic mod.

coral-header-1645px1080px.jpg

Birourile Coral Betting

Descoperiți modul în care casetele cu jet circular și autocurățare au realizat economii de energie de peste 50% pentru birourile Coral Betting.

sportisimo-header.jpg

Sportisimo

Pentru acest proiect, am ales să instalăm un sistem exterior la care se pot conecta o varietate de unități interioare și de ventilare, amplasate strategic în magazin.

thePosthotel-ghent-header.jpg

Hotelul The Post

În calitate de specialiști în domeniul climatizării, am ales sistemul nostru VRV pentru hotelul The Post din Gent, pentru combinația de tehnologie cu eficiență energetică și abilitatea de a furniza un nivel mai ridicat de confort.

van-der-valk-hotel-header.jpg

Hotelul Van der Valk

Din lobby până la camere destinate oaspeților și la bucătărie, fiecare spațiu al hotelului Van der Valk are propriile nevoi unice de climatizare. Scopul nostru a fost de a dezvolta un sistem integrat, care să satisfacă nevoile fiecărei locații și să reducă impactul asupra mediului al sistemului.

header_agricole.jpg

Crédit Agricole

Cunoscută sub numele de „banca verde” din cauza istoricului agricol, Crédit Agricole căuta o soluție de aer condiționat eficientă energetic și cu întreținere ușoară pentru una din filialele sale.

Holcim_header_1645x1080.jpg

Fabrica de ciment Holcim

Fabrica de ciment Holcim se bazează pe tehnologii avansate pentru a-și atinge obiectivele ambițioase de mediu și eficiență energetică.

ACTION_store.jpg

ACTION

Pentru Action, ca discounter, costul a fost mereu un factor major în alegerea sistemelor HVAC. Compania a căutat un furnizor de soluţii HVAC care să furnizeze atât proiectarea sistemului HVAC, cât şi asistenţă tehnică, dar şi coordonare locală în fiecare ţară în care se extinde.

JBC-store.jpg

JBC

În demersul său de optimizare a costurilor, JBC, şi Daikin au derulat un test la faţa locului, conceput pentru a evalua câştigurile generate de tehnologia VRT (temperatura variabilă a agentului frigorific)

Pomme-d'Or-entrance.jpg

Pomme d'Or Hotel

Aerul condiţionat a devenit o dotare standard în cele mai multe hoteluri noi şi renovate. Sistemele actuale permit răcirea camerelor pe timp de vară şi încălzirea lor eficientă pe timp de iarnă. În acest scop, pompele de căldură Daikin utilizează energie din surse regenerabile pentru a optimiza costurile de funcţionare ale hotelului. De asemenea, au şi un impact pozitiv asupra esteticii interiorului.

Daikin_Naturkost_Brinkman_1.jpg

Naturkost Brinkman

Retailerul specializat pe alimente organice Naturkost Brinkman utilizează refrigerarea pentru retail pentru a beneficia de eficienţă energetică îmbunătăţită şi confort în incinta magazinelor.

header_centre_hotel_london.jpg

City Centre Hotel

Schimbarea agregatului de răcire îmbunătăţeşte confortul la un hotel central din Londra.

Samrya_Qatar_HotelReception.jpg

Samrya 44

Având 44 de etaje de apartamente luxoase, cu un design elegant, Samrya 44 respectă cele mai ridicate standarde de construcţie şi HVAC.

action_cassette_1645px1080px.jpg

Alocarea de agenți frigorifici recuperați certificați

Action își intensifică parteneriatul cu Daikin pentru noul proiect revoluționar: recuperarea de agent frigorific de la magazinele modernizate și reutilizarea acestuia.

Prezzemolo.jpg

Prezzemolo & Vitale - Palermo

Pentru noul magazin Prezzemolo & Vitale, situat în centrul istoric al orașului Palermo, s-a instalat un sistem Daikin Zeas și unități VRV.