Skip to main content

Furnizarea unui sistem HVAC complet pentru o clădire de birouri

Recent, Daikin a furnizat o soluție completă pentru o clădire de birouri a unei companii olandeze care are ca obiect de activitate importul/exportul de flori.

Produsele instalate:

1 unitate D-AHU Modular P

1 unitate EWYT-CZ

2 unități VRV

Detalii despre proiect

Scopul principal al acestui proiect a fost de a echipa clădirea de birouri cu un sistem HVAC, care să furnizeze aer interior de calitate și răcire și încălzire de confort.

Proiectul impune furnizarea unei soluții pentru clădirea de birouri care are trei niveluri și parcarea subterană. Pentru tratarea aerului s-a optat pentru o centrală de tratare a aerului Daikin D-AHU Modular P, în timp ce solicitarea de încălzire și răcire a fost preluată de cele două unități VRV IV, o pompă de căldură cu R-32 din seria de agregate de răcire Small Inverter pentru încălzirea prin pardoseală a clădirii. De asemenea, s-a instalat o unitate Daikin split pentru a răci camera de servere din clădire. Sistemul este complet controlat și gestionat de Daikin intelligent Touch Manager (iTM).

Mai multe detalii despre produsele instalate:

Pentru acest proiect, a fost necesară o soluție completă, care să permită clientului final să obțină pachetul complet de la o singură marcă, garantând astfel integrarea perfectă a componentelor sistemului și instalarea facilă.

Un alt aspect important al proiectului a fost sustenabilitatea de mediu a sistemului HVAC, care trebuie să aibă o efciență energetică ridicată pentru a menține consumul de energie electrică la un nivel scăzut și să includă amprenta de carbon a clădirii.

În acest scop, sistemul HVAC a inclus unități care se remarcă pentru emisiile foarte scăzute de CO2, directe și indirecte.

Citește aici mai multe despre agregatul de răcire de mici dimensiuni cu inverter și R-32.

Și, în cele din urmă, calitatea aerului interior a fost un alt aspect central al proiectului, deoarece crearea unui mediu de lucru bun pentru oameni a constituit un aspect la fel de important.

Citește mai multe aici despre modul în care calitatea aerului interior poate ajuta la crearea unui mediu de lucru mai bun

Aerul din interior este, de obicei, mai poluat decât aerul din exterior, întrucât conține o gamă largă de particule sau chiar virusuri.

Prin urmare, o calitate slabă a aerului interior este un simptom al unui mediu de lucru nesănătos, care afectează negativ abilitățile cognitive ale angajaților sau facilitează frecvența îmbolnăvirilor. Însă, un bun sistem de ventilație poate ajuta la crearea unui spațiu de lucru sănătos și la creșterea productivității.

Unitatea Daikin D-AHU Modular P instalată în cadrul acestui proiect va oferi ocupanților clădirii un mediu de lucru modern și de calitate ridicată, garantând o ventilație eficientă a spațiilor și filtrarea aerului interior, astfel încât atât angajații, cât și vizitatorii să poată respira cel mai pur aer atunci când se află în clădire.

Articole conexe

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe