Skip to main content

Daikin Emura, soluție estetică pentru mediul rezidențial

Milano, Italia

Să ne uităm puțin prin acest apartament din centrul orașului Milano, renumita capitală italiană a designului și modei.

Ai observat pe perete noua Daikin Emura albă? Are un design elegant, care se potrivește frumos cu interiorul.

  • Proiectul

Înlocuirea unui sistem de aer condiționat vechi de 15 ani cu două unități interioare de perete și o unitate exterioară multi, Daikin Emura.

  • Produsul:

Unitate interioară de perete FTXJ35A2V1BW (x2)

Unitate exterioară multi 2MXM68A2V1B

Instalarea a fost o sarcină ușoară. Locatarul a fost extrem de mulțumit de rezultat, spunând că „Aveam nevoie de o soluție de aer condiționat de înaltă eficiență cu impact vizual mic. Daikin Emura îndeplinește aceste condiții. Designul funcțional chiar este excelent.”

„Daikin Emura este subțire, cu linii întunecate jucăușe, atât în modul de așteptare, cât și în cel de utilizare. Ceea ce face ca produsul să fie interesant, însă niciodată copleșitor. Unitatea de perete se potrivește cu stilul interiorului meu. Și doar asta mi-am dorit.”

„Și mai important, face ceea ce trebuie să facă: îmbunătățește climatul interiorului meu în toate anotimpurile, într-un mod elegant și eficient. De asemenea, este practic imperceptibil ceea ce este cu siguranță un avantaj în plus.”

„Daikin Emura ne crește considerabil senzația de confort . Asigură o temperatură constantă în toată încăperea prin simpla apăsare a unui buton. Unitatea este atât de ușor de controlat. Cele mai importante funcționalități sunt accesibile ușor prin intermediul telecomenzii sau de la distanță, cu ajutorul aplicației.”

Articole conexe

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe