Daikin Emura

Daikin Emura

Cea mai nouă tendinţă de design în domeniul aerului condiţionat pentru răcire, încălzire şi purificare folosind tehnologia pompelor de căldură aer-aer.

Soluţia completă de climatizare

Încălzire, răcire şi purificare, cu o singură unitate

Încălzire

Tehnologiile inovatoare cresc economiile. Pompele de căldură extrag căldura din aerul exterior, reducând, astfel, factura de încălzire în fiecare lună.

Răcire

Aer condiţionat cu eficienţă energetică. Echipate cu propria noastră tehnologie Inverter, aparatele de aer condiţionat nu mai consumă o cantitate mare de energie.

Purificarea aerului

Aer curat și sănătos. Filtrele din interiorul Daikin Emura captează particulele microscopice de praf, alergenii și mirosurile, păstrând aerul curat și sănătos.


Daikin Emura

Proiectat în Europa pentru Europa

Designul său suplu şi aspectul elegant face din Daikin Emura cea mai elegantă unitate de aer condiţionat de pe piaţă. Recunoscută la nivel internaţional pentru designul său, Daikin Emura este disponibilă în finisaj alb şi argintiu, integrându-se perfect în orice interior.

Design premiat

Premii: Focus Open 2014 Silver, Premiul german pentru design special 2016, Premiul Good Design 2014, Premiu pentru design 'iF' 2015, Câștigător al premiului Reddot 2014

Eficienţă energetică

  • Funcţionează cu 80% energie regenerabilă extrasă din aer şi 20% energie electrică în timpul încălzirii
  • Tehnologia Inverter creşte economiile de energie cu 30%
  • Modul inteligent şi setările de eficienţă energetică reduc consumul în exces
  • Disponibilă cu tehnologia Bluevolution pentru a reduce şi mai mult impactul asupra mediului şi a îmbunătăţi performanţa energetică
Bărbat folosind Daikin Residential Controller de pe un smartphone.
Familie fericită într-un dormitor în care se află o unitate Daikin Emura montată pe perete.

Dezvoltat pentru confort

Ochiul inteligent pe două zone utilizează senzori pentru a detecta şi direcţiona jetul de aer departe de orice persoană, optimizând jetul de aer. Sistemul va intra automat în modul economie de energie atunci când nu detectează nicio persoană în cameră.

Un copil fericit sărind în aer.

Un climat curat și sănătos

Filtrul dezodorizant din apatit de titan din interiorul Daikin Emura descompune mirosurile neplăcute de tutun și animale de companie, de exemplu


Filtrul unic din argint de purificare a aerului și de eliminare a alergenilor captează 99% din alergeni, precum polenul sau acarienii.

Pentru una sau mai multe camere, alegerea îţi aparţine

Cu sistemele Multi Split de la Daikin, poţi conecta la 5 unităţi interioare la o singură unitate exterioară. Fiecare unitate interioară poate fi controlată în mod individual.

Smartphone cu aplicație Daikin Residential Controller.
 

Mereu în control

Descarcă aplicaţia Daikin Online Controller, conectează unitatea Daikin Emura la Wi-Fi şi controlează climatul oricând şi de oriunde. Este simplu!

Produse conexe