Skip to main content

Sportisimo

Čáslav, Republica Cehă

bg-image

Sportisimo, unul dintre cei mai mari retaileri de articole sportive din Republica Cehă, a urmărit să creeze un mediu confortabil pentru clienți și angajați, pentru noul magazin din Čáslav, Republica Cehă. Am ales să instalăm VRV IV pentru a ajuta magazinul să obțină cele mai bune niveluri de răcire, încălzire și ventilare.

Soluția noastră de climatizare

Pachetul Daikin VRV IV include 2 pompe de căldură care încorporează o tehnologie unică pentru a furniza încălzire continuă, chiar și în timpul ciclurilor de degivrare.

Pentru acest proiect, am ales să instalăm un sistem exterior la care se pot conecta o varietate de unități interioare și de ventilare, amplasate strategic în magazin. Casetele cu jet circular și autocurățare furnizează o distribuție optimă a aerului, în timp ce perdele de aer de la nivelul ușilor de intrare previn pătrunderea aerului rece în magazin. De asemenea, am ales să instalăm unități de perete în birouri.

Două unități de ventilare VAM funcționează pentru a echilibra temperatura și umiditatea din interiorul magazinului, pentru a reduce sarcina sistemului și a crește eficiența energetică.

VRV IV

„Ne impresionează în mod deosebi casetele cu autocurățare de la Daikin, care îmbunătățesc confortul și eficiența, reducând în același timp costurile de funcționare și de întreținere.”

- Ing. Radovan Kosik, manager tehnic al Sportisimo

Prezentarea soluției

bg-image
 • 2 unități exterioare VRV IV cu încălzire continuă
 • 5 casete interioare cu auto-curățare
 • 3 unități de perete
 • 1 unitate de plafon necarcasată
 • 1 perdea Biddle
 • 2 unități de ventilare cu recuperarea căldurii
 • 5 telecomenzi cu fir (BRC1E52B)
 • 1 Intelligent Touch Manager

Află mai multe

Alte cazuri

 • ACTION

  Pentru Action, ca discounter, costul a fost mereu un factor major în alegerea sistemelor HVAC. Compania a căutat un furnizor de soluţii HVAC care să furnizeze atât proiectarea sistemului HVAC, cât şi asistenţă tehnică, dar şi coordonare locală în fiecare ţară în care se extinde.
 • Alocarea de agenți frigorifici recuperați certificați

  Action își intensifică parteneriatul cu Daikin pentru noul proiect revoluționar: recuperarea de agent frigorific de la magazinele modernizate și reutilizarea acestuia.
 • C&A

  Dorin să modernizeze întregul sistem HVAC. magazinul C&A a dorit să obțină confort pe parcursul întregului an, în cel mai rentabil și economic mod.
 • City Centre Hotel

  Schimbarea agregatului de răcire îmbunătăţeşte confortul la un hotel central din Londra.
 • Birourile Coral Betting

  Descoperiți modul în care casetele cu jet circular și autocurățare au realizat economii de energie de peste 50% pentru birourile Coral Betting.
 • Crédit Agricole

  Cunoscută sub numele de „banca verde” din cauza istoricului agricol, Crédit Agricole căuta o soluție de aer condiționat eficientă energetic și cu întreținere ușoară pentru una din filialele sale.
 • Crystal Tower

  Pentru a ajuta Crystal Tower să își maximizeze eficiența energetică, am proiectat o combinație din VRV cu condensator răcit cu aer, VRV răcit cu apă și agregate de răcire pentru a furniza o soluție de climatizare multifuncțională.
 • Fabrica de ciment Holcim

  Fabrica de ciment Holcim se bazează pe tehnologii avansate pentru a-și atinge obiectivele ambițioase de mediu și eficiență energetică.
 • JBC

  În demersul său de optimizare a costurilor, JBC, şi Daikin au derulat un test la faţa locului, conceput pentru a evalua câştigurile generate de tehnologia VRT (temperatura variabilă a agentului frigorific)
 • Hotelul din Las Arenas, Valencia

  Las Arenas

  Când a fost vorba de modernizarea sistemelor VRV existente în vederea reducerii costurilor de întreţinere şi îmbunătăţirii suplimentare a controlului confortabilităţii, s-a luat în considerare, în primul rând, alegerea unei soluţii înlocuitoare cu o amprentă de CO2 mai redusă.
 • Restaurantul Leon's

  Compania de instalații Synecore, a instalat primul sistem invizibil, Daikin, seria VRV IV-i în cadrul restaurantului Leon din centrul Londrei, pentru a elimina restricțiile de spațiu și a obține o eficiență maximă a climatizării.
 • Naturkost Brinkman

  Retailerul specializat pe alimente organice Naturkost Brinkman utilizează refrigerarea pentru retail pentru a beneficia de eficienţă energetică îmbunătăţită şi confort în incinta magazinelor.
 • Pomme d'Or Hotel

  Aerul condiţionat a devenit o dotare standard în cele mai multe hoteluri noi şi renovate. Sistemele actuale permit răcirea camerelor pe timp de vară şi încălzirea lor eficientă pe timp de iarnă. În acest scop, pompele de căldură Daikin utilizează energie din surse regenerabile pentru a optimiza costurile de funcţionare ale hotelului. De asemenea, au şi un impact pozitiv asupra esteticii interiorului.
 • Hotelul The Post

  În calitate de specialiști în domeniul climatizării, am ales sistemul nostru VRV pentru hotelul The Post din Gent, pentru combinația de tehnologie cu eficiență energetică și abilitatea de a furniza un nivel mai ridicat de confort.
 • Prezzemolo & Vitale - Palermo

  Pentru noul magazin Prezzemolo & Vitale, situat în centrul istoric al orașului Palermo, s-a instalat un sistem Daikin Zeas și unități VRV.
 • Poliția din EAU

  Dotarea cu o soluție de răcire a unei clădiri de birouri din EAU

  Daikin a furnizat recent patru agregate de răcire la sediul forțelor de poliție din Emirate, în EAU. Agregatele de răcire vor fi utilizate pentru a asigura răcirea prin intermediul centralelor de tratare a aerului în interiorul clădirii mari și pentru a asigura un nivel maxim de confort pentru ocupanții acesteia.
 • Asigurarea răcirii pentru proiectul LHC (Marele Accelerator de Hadroni) de creștere a luminozității la CERN

  Daikin a furnizat recent 8 de unități de agregate de răcire cu apă la CERN pentru a oferi condițiile de răcire necesare pentru proiectul LHC (Marele Accelerator de Hadroni) de creștere a luminozității. Proiectul LHC de creștere a luminozității își propune să stimuleze performanța LHC pentru a crește potențialul de descoperiri după 2029. Scopul proiectului este de a crește luminozitatea integrată cu un factor de 10 peste valoarea de proiectare a LHC. Acest lucru va permite colectarea unei cantități mai mari de date și observații despre unele procese rare, deoarece creșterea luminozității va face ca LHC să fie mai puternic.
 • Samrya 44

  Având 44 de etaje de apartamente luxoase, cu un design elegant, Samrya 44 respectă cele mai ridicate standarde de construcţie şi HVAC.
 • Studiu de caz privind incinta sonoră în Flassy

  Eficiența acustică a noii incinte sonore de la Daikin pentru unitățile exterioare Sky Air și VRV 5 a fost validată de încercări pe teren realizate la o instalație rezidențială din Burgundia, Franța, care prezintă reduceri semnificative ale zgomotului egale sau care chiar depășesc valorile obținute în camera de testare din fabrică.
 • Sportisimo

  Pentru acest proiect, am ales să instalăm un sistem exterior la care se pot conecta o varietate de unități interioare și de ventilare, amplasate strategic în magazin.
 • Hotel în Las Arenas, Valencia

  Furnizarea unui sistem HVAC complet pentru o clădire de birouri

  Recent, Daikin a furnizat o soluție completă pentru o clădire de birouri a unei companii olandeze care are ca obiect de activitate importul/exportul de flori.
 • spital din Oman

  Dotarea unui spital cu o soluție eficientă, fiabilă și compactă

  Recent, Daikin a dotat un spital mare din Oman cu un agregat de răcire. S-a extins capacitatea spitalului cu deschiderea unei noi aripi, ceea ce a necesitat integrarea sistemului de climatizare într-un nou agregat de răcire pentru a satisface nevoile mai mari de răcire ale clădirii. Pentru acest proiect, era esențial să se găsească o soluție fiabilă cu o tehnologie avansată care să poată satisface exact nevoile instalației.
 • Hotel în Las Arenas, Valencia

  Furnizarea unei soluții de control al temperaturii pentru un sistem de control feroviar

  Recent, Daikin a furnizat o soluție completă pentru menținerea temperaturii în camera de control a sistemului de macazuri de tren a unui serviciul pentru trenuri intercity de mare viteză din Franța.
 • The Bloomsbury Hotel

  A fost ales sistemul cu recuperare a căldurii Daikin VRV III, pentru consumul de energie extrem de redus al acestuia și pentru capacitatea sa de a oferi economii considerabile în comparație cu alte sisteme similare.
 • Hotelul Van der Valk

  Din lobby până la camere destinate oaspeților și la bucătărie, fiecare spațiu al hotelului Van der Valk are propriile nevoi unice de climatizare. Scopul nostru a fost de a dezvolta un sistem integrat, care să satisfacă nevoile fiecărei locații și să reducă impactul asupra mediului al sistemului.
 • Clădirea de birouri Velocity

  Sustenabilitatea este cuvântul cheie la designul Velocity. Fiecare element al acestui proiect a fost analizat cu atenție pentru a obține un certificat de performanță energetică clasa „B” și un rating BREEAM „Excellent”.
 • Centrul de afaceri VMD

  Un sistem VRV IV furnizează încălzirea și răcirea necesară pentru VMD Tower B, o clădire de birouri cu 25 de etaje din Zagreb, ajutând la atingerea celor mai ridicate niveluri ale eficienței și reducând consumul de energie.
 • Hotelul din Las Arenas, Valencia

  VRV 5 decarbonizează Universitatea Lincoln

  Universitatea Lincoln stabileşte standarde noi în gestionarea sustenabilă a clădirilor, prin instalarea unei noi pompe de căldură VRV5 Heat Recovery pe bază de R32, subliniind astfel angajamentul universităţii privind îmbunătăţirea mediului şi un pas substanţial spre atingerea ţintei sale, de zero net.
 • About-ecological-transition-decarbonization-and-HVAC-systems

  O soluție cu un sistem modular de răcire pentru o clădire de birouri

 • Conversia unui sistem vechi cu R-22

  Conversia unui sistem vechi cu R-22 într-unul din seria VRV 5-S cu agent frigorific R-32
 • About-ecological-transition-decarbonization-and-HVAC-systems

  Soluție de răcire centralizată pentru un cartier complet nou din Milano

 • Proprietate rezidențială cu birou acasă

  Construirea unei noi reședințe cu o soluție de climatizare completă
 • Clădirea L1, complex DOT, Polonia

  Daikin face echipă cu proiectanții de clădiri pentru a crește punctajul BREEAM*, utilizând pompele de căldură comerciale.
 • Renovare birouri în Madrid, Spania

  Seria VRV 5 de la Daikin a reprezentant soluția ideală pentru un proiect de renovare a unei vile semidecomandate din Madrid
 • About-ecological-transition-decarbonization-and-HVAC-systems

  Furnizarea de soluții eficiente în cadrul unui proiect de renovare a unui spital

 • About-ecological-transition-decarbonization-and-HVAC-systems

  Asigurarea unei ventilații mecanice eficiente în școli

 • Centrul de instruire din Belgia

  Daikin a căutat o soluție HVAC cu consum redus de energie pentru noul său centru de instruire situat în Gent.
 • Zome

  Huburile de la ZOME sunt spații moderne și agile pentru a oferi clienților o experiență personalizată.
 • Soluție de înaltă eficiență pentru o clădire rezidențială

  Acest proiect rezidențial a fost executat în contextul renovării unei clădiri rezidențiale şi a avut ca aspect principal eficiența energetică.
 • Cha No Ma

  Purificarea aerului prin intermediul tehnologiei moderne Streamer completează sistemele ecologice cu R-32 de la Daikin, pentru a crea un mediu confortabil și sănătos într-o cafenea.
 • O soluție cu un agregat de răcire pentru un complex de clădiri de birouri

  Daikin a furnizat recent soluții cu agregate de răcire pentru un proiect vizând construcția de birouri în Cracovia, Polonia.
 • Agregat de răcire cu agent frigorific R-32 la Heinzinger electronic

  Se utilizează un agregat de răcire răcit cu aer de la Daikin cu un compresor scroll și o putere de 200 kW, care funcționează pentru prima dată cu agentul frigorific ecologic R-32, caracterizat printr-un comportament operaţional optim și o eficiență energetică ridicată.
 • Asigurarea unui sistem HVAC complet pentru o fabrică de produse alimentare.

  Daikin a furnizat recent un sistem HVAC complet pentru a răspunde nevoilor de răcire a unei fabrici de produse alimentare din Ungaria. Utilizatorul final operează în domeniul suplimentelor, producând suplimente vegetale, inclusiv proteine vegane.
 • Răcire și încălzire pentru clădiri rezidențiale mici

  Au fost instalate pompe de căldură Daikin BLUEVOLUTION într-o serie de proiecte rezidențiale, printre care și un proiect recent din Porto, Portugalia.
 • Concept de răcire pentru fabrica Engelbert Strauss CI

  Având în vedere dimensiunile gigantice ale fabricii Engelbert Strauss CI, a fost important să gândim la rece.
 • Hotel Courtyard Paris

  The Courtyard conversion marks a successful collaboration between forward- looking urban regeneration and Daikin’s flexible, future-proof VRV heat recovery technology.
 • Aer condiționat personalizat pentru un centru comercial

  Citiți despre o soluție completă oferită de Daikin pentru centrul comercial Intro Bergheim, cu 22 unități de vânzare cu amănuntul, din centrul orașului Bergheim, lângă Köln.
 • Daikin Emura, soluție estetică pentru mediul rezidențial

  Să ne uităm puțin prin acest apartament din centrul orașului Milano, renumita capitală italiană a designului și modei. Ai observat pe perete noua Daikin Emura albă? Are un design elegant, care se potrivește frumos cu interiorul.
 • Showroom Desco

  Sistemul rooftop „plug and play” de la Daikin oferă o soluție durabilă de control al climei pe tot parcursul anului pentru showroomul clientului
 • Eficiență energetică

  Daikin a furnizat recent o soluție tehnologică cu compresor cu șurub și inverter pentru agregatele de răcire cu HFO unei importante companii farmaceutice pentru una dintre locațiile de producție din Viena, Austria.
 • Extinderea programului L∞P by Daikin pentru agregate de răcire

  Daikin Applied Europe a extins recent programul L∞P by Daikin și pentru agregatele de răcire. Astfel, Daikin este singurul producător care promovează activ și furnizează agregate cu agenți frigorifici recuperați, pentru o gamă largă de produse, de la agregate de răcire cu compresoare cu șurub sau scroll la echipamente cu compresor centrifugal.
 • Eficiență energetică ridicată pentru o răcire confortabilă în condițiile din Orientul Mijlociu

  Daikin a furnizat recent agregate de răcire pentru a asigura răcirea confortabilă în condițiile din Orientul Mijlociu, în cadrul unui proiect cu un hotel de patru stele din orașul Riad, Arabia Saudită.
 • Hilton Garden Inn

 • Hotelul St. Annen

  Situat pe o stradă rezidențială liniștită din centrul orașului Hamburg, Hotelul St Annen creează o ambianță caldă și primitoare pentru vizitatori într-un cadru modern.
 • Hoteles Santos • Las Arenas

  Sistemul de înlocuire Daikin VRV a fost soluția perfectă pentru modernizarea unui sistem, pentru a reduce consumul de energie, menținând în același timp neîntreruptă funcționarea unui hotel.
 • Chiar își pierde R-32 relevanța în jocul agenților frigorifici?

  Pompele de căldură Daikin BLUEVOLUTION sunt dotate cu seturi de panouri solare drain-back în proiecte rezidențiale mici pentru a utiliza energia solară la producerea de apă caldă menajeră.
 • K-Way

  Când retailerul exclusivist K-Way a deschis un nou magazin în Covet Garden, Londra, am colaborat cu Royale, contractantul D1 la nivel național pentru a proiecta și instala soluția perfectă și eficientă energetic pentru acel spațiu.
 • Eficientizarea spitalelor

  Daikin a participat recent la un proiect important care a implicat spitalele din Istanbul, Turcia. Acesta este un proiect guvernamental, care are scopul de face spitalele mai eficiente din punct de vedere energetic, prin înlocuirea agregatelor de răcire și a altor componente ale sistemului HVAC care asigură răcirea sau încălzirea acestor clădiri.
 • Îndeplinirea nevoilor de răcire și păstrarea unui consum redus de curent în spital

  Daikin a furnizat recent agregate de răcire pentru unul dintre cele mai mari spitale private din Qatar. Spitalul are afilieri internaționale renumite la nivel mondial și misiunea de a oferi asistență medicală optimă prin utilizarea unor servicii moderne incomparabile.
 • Merlin Properties

  Ca parte a unui centru de afaceri din Madrid, acest complex de birouri a fost modernizat cu o soluție mai eficientă, menținând sub control costurile investiției.
 • Clădire nouă de birouri pentru furnizorul de mobilier pentru hoteluri TKS din Borken

  Daikin asigură încălzirea, răcirea și ventilația furnizorului de mobilier pentru hoteluri TKS din Borken
 • Perial Asset Management

 • Hotel Santos Porta Fira

  Grupul Santos, organizația care a construit Porta Fira, a selectat Daikin, ca partener pentru livrarea unui sistem de climatizare unic, fiabil și cu eficiență energetică pentru clădire.
 • Furnizarea de sisteme de răcire și încălzire pentru clădiri rezidențiale mici

  Pompele de căldură Daikin BLUEVOLUTION sunt dotate cu seturi de panouri solare drain-back în proiecte rezidențiale mici pentru a utiliza energia solară la producerea de apă caldă menajeră.
 • Furnizarea de sisteme de răcire unui producător industrial de componente auto

  Daikin a furnizat recent un agregat de răcire cu inverter, compresor cu șurub și condensator răcit cu aer din seria TZ pentru a răspunde nevoilor de răcire ale unei fabrici de lângă Lisabona, Portugalia. Unitatea produce frâne și alte componente pentru industria auto.
 • Soluții cu CTA-uri de la Daikin pentru un proiect HVAC interesant

  Daikin a furnizat recent soluții cu CTA-uri pentru un proiect HVAC interesant, care a fost executat în Lanheses, Portugalia.
 • Torre Serenissima

  Fiind dotată cu un sistem vechi cu R-22, am modernizat complet Torre Serenissima pentru a furniza un nivel mai ridicat al eficienței energetice și confortului.
 • O poveste de succes din Turkmenistan

  Daikin a furnizat recent o soluție HVAC completă pentru un complex cu utilizare mixtă, care va fi cel mai mare centru comercial și de divertisment din Așgabat, capitala Turkmenistanului.
 • Arsenale di Venezia

  Un sistem de climatizare inovator, care utilizează energia naturală a lagunei venețiene, furnizează un nivel ridicat al confortului și eficiențe energetice, conservând în același timp o clădire industrială istorică din centrul Veneției.
 • Pompa de căldură VRV contribuie la păstrarea unei amprente de carbon scăzute

  Noul complex comercial Arteparc amplasat în parcul tehnologic Inovallee din Meylan, Grenoble demonstrează modul în care dezvoltatorii și producătorii de echipamente cooperează pentru a pune la dispoziție construcții noi, cu amprentă de carbon redusă, care să se alinieze la cele mai înalte standarde ale dezvoltării durabile.
 • Încălzirea apei din piscină prin recuperarea căldurii

  Tehnologia de ultimă generație Daikin de recuperare integrată a căldurii economisește o cantitate semnificativă de energie și încălzește apa din piscina hotelului.
 • Ce trebuie să ai în vedere atunci când alegi o pompă de căldură pentru o clădire rezidențială?

  Ce trebuie să ai în vedere atunci când alegi o pompă de căldură pentru o clădire rezidențială?
 • About-ecological-transition-decarbonization-and-HVAC-systems

  School Indoor Air Quality Trials Romania

  Sistemele Daikin de ventilație și purificare a aerului demonstrează beneficiile îmbunătățirii calității aerului asupra performanței elevilor.

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe