Skip to main content

Soluție de înaltă eficiență pentru o clădire rezidențială

Olanda

Unitate Daikin pe acoperiș

Daikin a furnizat recent tehnologie pentru un proiect privind o clădire rezidențială din Olanda. A fost un proiect executat în contextul renovării unei clădiri rezidențiale, care, bineînțeles, a avut ca aspect principal eficiența energetică.

Produse
EWYT-B + Altherma monobloc

Doriți să aflați mai multe despre soluțiile Daikin Applied care utilizează R-32? Atunci faceţi clic aici!

Contextul proiectului

Proiectul a avut ca scop transformarea clădirii de 121 apartamente din Hoensbroek într-una cu o eficiență energetică ridicată, datorită pompelor de căldură Daikin.

Pentru acest proiect a fost foarte important să avem o pompă de căldură care să asigure o performanță excelentă și un nivel scăzut de CO2.

Sunteți interesat să citiți mai multe despre noua pompă de căldură cu R-32 de la Daikin? Atunci faceţi clic aici.


Principalele condiții îndeplinite

Pompa de căldură aer-apă EWYT-B- R-32 instalată pentru acest proiect este bine cunoscută pentru că oferă cea mai bună performanță de pe piață și cele mai scăzute niveluri combinate de emisii directe și indirecte de CO2. Acest lucru este posibil datorită agentului frigorific R-32 cu GWP redus, dar și datorită celor mai bune niveluri de eficiență din clasa sa, oferite atât în modul de răcire, cât și în cel de încălzire.

Cu seria EWYT-B-, Daikin a reușit să ofere o soluție care a echilibrat perfect impactul asupra mediului și eficiența energetică, dar și siguranța, fiabilitatea și rentabilitatea.

De fapt, făcând parte din gama Bluevolution, seria EWYT-B- beneficiază de toate avantajele oferite de R-32, agent frigorific care are ca scop reducerea semnificativă a impactului asupra mediului al tehnologiilor cu pompe de căldură pentru sectorul aplicaţii, oferind în același timp performanțe deosebite.

Articole conexe

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe