Skip to main content

Furnizarea de sisteme de răcire unui producător industrial de componente auto

Daikin a furnizat recent un agregat de răcire cu inverter, compresor cu șurub și condensator răcit cu aer din seria TZ pentru a răspunde nevoilor de răcire ale unei fabrici de lângă Lisabona, Portugalia. Unitatea produce frâne și alte componente pentru industria auto.

Produsele instalate

1 x EWAD-TZ

Capacitate totală de răcire: 307 kW

Despre produse și proiect

Pentru acest proiect, utilizatorul final a avut nevoie urgentă de un agregat de răcire, care să înlocuiască agregatul care nu mai funcționa. Unitatea TZ livrată a răspuns complet nevoilor de răcire de proces din fabrică, în special în ceea ce privește eficiența energetică.

Mai multe detalii despre proiect și despre tehnologia cu compresor cu șurub și inverter

Eficiența era foarte importantă pentru utilizatorul final. Agregatul de răcire cu inverter și compresor cu șurub furnizat de Daikin a depășit obiectivele legate de eficiență setate de utilizatorul final datorită compresorului cu șurub și inverter și Daikin on Site, care este platforma Daikin de monitorizare la distanță.

Compresorul cu șurub al Daikin, care a fost dezvoltat și produs de Daikin, integrează tehnologia cu inverter în compresor. Este, de asemenea, răcit cu agent frigorific. Acest lucru ajută la creșterea fiabilității componentelor și la eficiența compresorului.

Inverterul garantează performanța excelentă a agregatului de răcire la sarcină parțială, ceea ce este relevant având în vedere mediul înconjurător. În timp ce unitățile industriale de producție au nevoie deseori de sarcini de răcire constante pe tot parcursul anului, condițiile în care funcționează agregatele de răcire variază în funcție de anotimp.

Datorită tehnologiei cu inverter a Daikin, agregatul de răcire TZ asigură capacitatea necesară de răcire cu cele mai înalte niveluri de eficiență pe parcursul întregului an, în ciuda variațiilor temperaturii ambiante.

Un alte aspect important al proiectului este Daikin on Site.

Daikin On Site (DoS) este o platformă de monitorizare la distanță, care furnizează 24/7 date în timp real despre operațiunile unității de răcire și funcționalitatea acesteia. Aceasta permite deținătorilor de fabrici să acționeze preventiv pentru a evita costurile suplimentare asociate defecțiunilor și perioadelor de nefuncționare.

Platforma permite managerilor de fabrici să recunoască cu ușurință problemele atunci când apar și să identifice soluția potrivită. De asemenea, managerii pot folosi platforma și pentru a evalua parametrii în timp real și a regla setările de la distanță. Aceste avantaje sporesc eficiența și managementul unității, permițând planificarea întreținerii preventive și crescând fiabilitatea.

Citește mai multe aici despre Daikin on Site.

Te interesează soluțiile Daikin cu un singur compresor cu șurub și inverter? Contactează-ne prin intermediul formularului de mai jos.

Articole conexe

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe