Skip to main content

Răcire și încălzire pentru clădiri rezidențiale mici

Daikin a furnizat recent un sistem HVAC complet pentru a răspunde nevoilor de răcire a unei fabrici de produse alimentare din Ungaria. Utilizatorul final operează în domeniul suplimentelor, producând suplimente vegetale, inclusiv proteine vegane.

Produsele instalate

2 unități Rooftop

2 agregate de răcire cu compresor scroll și R-32

9 unități exterioare de tip Split-Sky-Air

Capacitate totală de răcire: răcire 800 kW

Debit de aer: 24.000 m³/h

Detalii despre proiect

Fabrica de produse alimentare folosește tehnologia avansată pentru a asigura utilizarea optimă a materiilor prime din plante, producția ingredientelor pentru proteine funcționale și aplicații pentru alimente vegane și vegetariene de înaltă calitate. În acest sens, se folosește procesul dezvoltat și patentat cu succes pentru utilizarea holistică a semințelor de floarea soarelui, care implică tehnologii avansate și un sistem HVAC capabil să le sprijine.

Sistemul HVAC al Daikin va fi utilizat pentru răcirea de proces a conductelor, rezervoarelor și componentelor din oțel inoxidabil, precum și pentru asigurarea răcirii în încăperi și unitățile de depozitare.

Mai multe detalii despre proiect, soluție și produs

Sustenabilitatea ecologică, fiabilitatea și eficiența energetică au fost extrem de importante pentru acest proiect. Sustenabilitatea a fost abordată prin utilizarea agregatelor de răcire din gama Daikin Bluevolution, care folosește agent frigorific R-32, asigurând emisii de CO2 directe și indirecte reduse și implicând posibilitatea de recuperare.

Citește aici mai multe despre R-32 și recuperarea agenților frigorifici

Fiabilitatea a fost garantată de experiența vastă a Daikin în ceea ce privește tehnologia R-32, precum și numărul inegalabil de instalații din întreaga lume.

Eficiența energetică reprezintă aspectul cel mai interesant.

Daikin a răspuns nevoilor privind eficiența energetică utilizând o opțiune de răcire fără curgere naturală care oprește compresoarele agregatului atunci când temperatura exterioară este redusă. Aceasta utilizează temperatura exterioară redusă pentru a răci apa și economisi energie.

Soluția Daikin cu curgere naturală este fără glicol pe partea de apă, care reduce cerințele de întreținere și evită riscul contaminării în aplicațiile de răcire de proces. A fost foarte important pentru utilizatorul final ca sistemul HVAC să fie sigur în ceea ce privește contaminarea potențială, precum și eficient.

Articole conexe

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe