Skip to main content

Asigurarea unei ventilații mecanice eficiente în școli

Daikin a furnizat recent soluții de ventilație pentru un proiect care implică două licee din Olanda. Sistemele HVAC vor oferi răcire și încălzire de confort și vor asigura standarde înalte de calitate a aerului din interior pentru cei 3 355 de studenți și angajați.

 

Produse

4 CTA Daikin – Modular R cu modul DX inclus

1 CTA Daikin – Professional inclusiv HW, baterie DX și panou de control

 

Situația de față

Proiectul a acoperit unitățile de învățământ din municipiile Putten și Ermelo, cu cele 4 unități Modular R instalate în școala din Putten și unitatea Professional instalată în școala din Ermelo. Ambele sisteme vor asigura o calitate excelentă a aerului în sălile de clasă și birouri, precum și încălzire și răcire de confort.

Unul dintre principalele motive pentru alegerea produselor Daikin a fost sustenabilitatea. Școlile sunt certificate de ONU ca fiind ecologice, așa că au căutat sisteme HVAC care să le ajute să-și atingă obiectivele provocatoare de sustenabilitate prin utilizarea unor centrale de tratare a aerului cu eficiență energetică ridicată, alimentate de energie solară. 

De asemenea, proiectul a avut ca scop crearea unui mediu sigur și sănătos atât pentru studenți, cât și pentru angajați, oferindu-le confort și o bună calitate a aerului din interior. 

 

Soluția

Daikin a îndeplinit cerințele utilizatorului final la nivel de eficiență energetică datorită tehnologiei sale avansate, precum și la nivelul creării unui mediu interior în care oamenii să se simtă confortabil. 

Aerul din interior este, de obicei, mai poluat decât aerul din exterior, întrucât conține o gamă largă de particule sau chiar virusuri. Calitatea slabă a aerului din interior este un simptom al unui mediu nesănătos, care are un impact negativ asupra abilităților cognitive ale oamenilor sau îi face să se îmbolnăvească mai des. Sistemele bune de ventilație pot reduce acest lucru, creând spații mai sănătoase.

Centralele de tratare a aerului de la Daikin asigură ventilarea adecvată a spațiilor și filtrarea aerului din interior, astfel încât persoanele din spațiile respective să poată respira cel mai pur aer posibil atunci când lucrează sau studiază.

Citește mai multe aici despre modul în care ventilația mecanică poate ajuta la minimizarea răspândirii coronavirusului

Articole conexe

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe