Skip to main content

Hubul central Zome cu birouri multifuncționale

Alegerea sistemului VRV 5 s-a dovedit a fi ușoară: superior din punct de vedere tehnologic, eficiență energetică mai mare și sustenabilitate de mediu. Află de ce VRV 5 a fost alegerea preferată pentru client și instalator!

Fiind o rețea internațională de agenții imobiliare cu prezență puternică în Portugalia și Spania, Zome oferă un concept unic prin huburile imobiliare. Aceste huburi sunt spații moderne și agile în care consultanții profesioniști și echipele lor experimentate de asistență lucrează pentru a oferi clienților o experiență personalizată.

Zome este de mulți ani un client al specialiștilor în ventilație și climatizare Frivenco. Tehnologia avansată Daikin, recunoașterea mărcii și calitatea produselor au transformat Daikin într-un partener de încredere atât pentru Zome, cât și pentru Frivenco, care caută să furnizeze clienților soluții de climatizare superioare pe piață.

Pentru hubul din Paço de Arcosin, din zona metropolitană a Lisabonei, flexibilitatea a fost esențială în selectarea sistemului de aer condiționat. Conceptul de hub necesită spații moderne și agile, cu camere multifuncționale și o dispunere a camerelor de diverse dimensiuni, grade de ocupare și utilizare. Găsirea unei soluții care să ofere o durabilitate maximă a fost, de asemenea, esențială în alinierea la valorile mărcii companiei, care includ gândirea futuristă și aplicarea tehnologiilor avansate.

În interiorul hubului ZOME din Lisabona

Birourile din hubul din Lisabona includ un spațiu mare de colaborare unde pot lucra consultanții din rețeaua Zome, o sală de instruire și birouri pentru echipe. Lângă zona de recepție, există și alte câteva zone de folosință comună, inclusiv o cameră de relaxare unde oamenii se pot relaxa și mânca și un spațiu de recreere pentru copii.

Ca parte din portofoliul de produse Bluevolution cu R-32 al Daikin, cea mai recentă serie VRV 5-S de la Daikin a fost recomandată de Frivenco și susținută fără rezerve de Zome ca fiind o opțiune superioară din punct de vedere tehnic, care satisface cerințele pentru versatilitate, utilizare a spațiului și sustenabilitate.

„Sistemul VRV 5 a fost o alegere naturală pentru Zome: superior tehnologic, sistemul oferă o eficiență energetică mai mare, oferind în același timp stabilitate de mediu, contribuind la un climat mai bun pentru planeta noastră”.

Hubul Zome din Lisabona din aer

Configurare și instalare flexibile

Una dintre constrângerile pentru instalația Zome a fost amplasarea în centrul orașului, ceea ce însemna că unitățile exterioare nu puteau depăși o anumită înălțime. Cu un singur ventilator și o carcasă compactă care măsoară doar 95 cm înălțime, unitățile au fost invizibile odată instalate în spatele unui pervaz de un metru înălțime direct deasupra spațiului de climatizat.

În comparație cu unitățile anterioare cu R410A, Frivenco a descoperit că unitățile din seria VRV 5-S erau mai rapide și mai ușor de instalat. Mânerele de ridicare încorporate care permit transportul și poziționarea de către doar două persoane fără a fi nevoie de echipamente de ridicare suplimentare.

Unul dintre avantajele principale ale seriei VRV 5-S pentru Frivenco a fost instrumentul său unic de proiectare VRV web express, care oferă consultanților și instalatorilor o abordare practică și rapidă a proiectării și instalării sistemului în fiecare etapă a proiectului și care acoperă toate aplicațiile.

Software-ul de proiectare VRV garantează faptul că echipamentul selectat respectă standardele de siguranță specifice de produs pentru pompele de căldură conform IEC60335-2-40: Ed.6. Tehnologia avansată Shîrudo, unică pentru Daikin, deschide puterea VRV pentru suprafețe de până la 10 m2, un aspect important pentru Zome, cu sălile sale de întâlnire mai mici. Măsurile instalate din fabrică incluse în seria VRV 5-S oferă o flexibilitate suplimentară, permițând utilizarea unităților cu R-32 în spații mai mici, fără a fi nevoie de modificări suplimentare sau de adăugarea de echipamente la fața locului. Alte sisteme VRF cu R-32 și fără această tehnologie pot fi utilizate numai în încăperi cu o suprafață de cel puțin 28,6 m2 .

Unitățile VRV Daikin sunt compatibile cu o gamă largă de unități interioare opționale. Hubul Lisabona este deservit de trei unități exterioare din seria VRV 5-S cu o capacitate de 4,5 și 6 CP. În interior, 4 casete perfect plate și patru unități necarcasate de plafon fals oferă un acompaniament discret care se integrează perfect cu birourile pentru a păstra estetica designului modern și simplist.

Reducerea costului energiei cu intelligent Touch Manager de la Daikin

Reducerea costurilor cu energia

R-32 are un impact mai mic asupra mediului în ceea ce privește emisiile de CO2, oferind în același timp o eficiență energetică mai mare și economii de costuri mai mari decât soluțiile echivalente care utilizează R410A. Necesitând o cantitate mai mică de agent frigorific, R-32 este mai ușor de manipulat și reciclat. Seria avansată VRV 5-S include, de asemenea, componente noi concepute pentru a oferi economii suplimentare sub forma unor eficiențe energetice sezoniere în viața reală, inclusiv un nou compresor swing și un schimbător de căldură compact cu 3 rânduri.

Sistemele de control inteligent permit o gestionare îmbunătățită a energiei pentru a menține costurile de funcționare și consumul de energie la un nivel scăzut. Intelligent Touch Manager de la Daikin permite controlul centralizat al tuturor unităților printr-o tabletă cu ecran tactil, în timp ce telecomenzile avansate Madoka de perete reprezintă o soluție elegantă, cu control utilizând vârfurile degetelor, pentru a permite controlul camerelor individuale și a răspunde cerințelor ocupanților și utilizărilor diferite.

Oferind un control invizibil complet, seria VRV 5-S oferă o soluție durabilă de climatizare, care asigură un mediu confortabil pe tot parcursul anului.

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe