Skip to main content

Intelligent Touch Manager

Controlează în mod eficient întreaga clădire, de pe o interfaţă centralizată, cu sistemul de management al clădirii (BMS) de la Daikin.

Uşor de utilizat

Interfaţa uşor de utilizat îţi permite să controlezi climatizarea din orice locaţie, în orice moment

Gestionare inteligentă a energiei

Monitorizează consumul de energie şi detectează risipa de energie

Integrare cu echipamente terţe

Integrează soluţia de climatizare cu iluminatul, alarmele, senzorii, ascensoarele, dar şi cu alte funcţii

Control flexibil, Multi Split

Conectează şi controlează până la 512 de unităţi Daikin într-un singur sistem, combinând un număr nelimitat de sisteme în interfaţa web

Gestionează întreaga clădire cu o interfaţă

Intelligent Touch Manager înglobează toate unităţile de climatizare într-un singur sistem. Astfel, poţi controla încălzirea, răcirea, producerea de apă caldă, ventilarea, purificarea, refrigerarea şi perdelele de aer din aceeaşi interfaţă. Programul flexibil îţi permite integrarea cu echipamente terţe, ceea ce înseamnă că vei putea să controlezi iluminatul, alarmele, senzorii, ascensoarele şi alte funcţii din acelaşi sistem. Din interfaţa web, vei putea controla clădiea din orice locaţie, utilizând ecranul tactil, Internetul sau Intranetul.

Infografic Intelligent Touch Manager

Gestionare inteligentă a energiei

Planifică cheltuielile cu energia şi monitorizează îndeaproape consumul de energie. Intelligent Touch Manager îţi trimite alerte cu privire la zonele sau unităţile care consumă cea mai multă energie, astfel încât poţi lua acţiunile necesare pentru a reduce acest consum. În plus, poţi gestiona cheltuielile cu energia prin activarea funcţiei de interblocare, care opreşte unităţile când ferestrele sunt deschise.

Infografic gestionare inteligentă a energiei
  1. Zonă de afişare
  2. Număr de ore de abatere de la regulă
  3. Număr de zile de abatere de la regulă
  4. Denumire cameră
  5. Număr de ore şi zile de abatere de la regulă
  6. Consum suplimentar de energie
  7. Cu cât o cameră este situată mai mult în colţul din dreapta sus, cu atât consumul suplimentar de energie este mai ridicat.

Gestionare inteligentă a energiei

Crează planuri pentru cheltuielile cu energia şi monitorizează îndeaproape consumul de energie. Daikin Cloud Service face comparaţii ale consumului dvs. VRV, compară mai multe locaţii între ele şi evidenţiază zonele sau unităţile care utilizează cea mai multă energie. Având la dispoziţie informaţii privind consumul de energie, poţi efectua acţiunile necesare pentru a reduce consumul de energie.

bg-image

Sistem de management al clădirii la un preţ competitiv

Cele mai multe sisteme de management al clădirii (BMS) au un preţ ridicat. Intelligent Touch Manager este un miniBMS, dezvoltat pentru clădiri comerciale de dimensiuni medii până la mari, precum hoteluri şi clădiri de birouri, care îţi oferă toate beneficiile unui BMS normal, dar la un preţ mult mai avantajos.

Află mai multe detalii

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe