Skip to main content

Renovare birouri

O casă semidecomandată a fost transformată în spații de birouri. Un proiect de renovare cu spațiu îngust, unde soluția a fost VRV 5.

Un proiect de renovare derulat de proprietarul unei vile semidecomandate din Madrid a făcut ca proprietatea rezidențială să fie transformată pentru o nouă utilizare ca birouri.
Proiectul a reprezentat câteva provocări pentru echipa de renovare, care a influențat alegerea finală a sistemului de climatizare, mai ales spațiul limitat. În mod similar, cu o gamă de birouri de dimensiuni diferite, flexibilitatea în proiectarea și configurarea sistemului a fost esențială în adaptarea spațiului pentru a satisface nevoile individuale ale chiriașilor.
Cu o construcție strânsă, s-a căutat ascunderea maximă pentru a crea o senzație de interior spațios și simplificat.

Seria VRV 5 de la Daikin a reprezentat soluția ideală, simplificând și urmărind rapid procesul de conversie și transformând proprietatea pentru a fi perfectă pentru noul său rol, cu acreditări de sustenabilitate maximă, îmbunătățind profilul său verde.

„La astfel de proiecte de renovare, flexibilitatea este esențială pentru a transforma utilizarea clădirii: de la o locuință rezidențială la una comercială. Tehnologia avansată oferită de seria VRV 5-S de la Daikin a oferit versatilitatea necesară pentru a satisface toate nevoile funcționale și, în același timp, pentru a oferi performanțe energetice ridicate într-o soluție foarte sustenabilă.”

Flexibilitate maximă din start

Cea mai recentă completare a portofoliului de sisteme mini VRV Daikin, designul complet nou al VRV-5-S de la Daikin oferă o serie de funcții inovatoare, care au oferit proprietarului flexibilitatea necesară pentru noile birouri.

Cheia proiectului de renovare de la Madrid a fost dimensiunea compactă și înălțimea redusă a unității exterioare, cu posibilitatea de a conecta o gamă de unități interioare necarcasate de plafon fals pentru a crea o soluție „invizibilă” în interior și în exterior.

O unitate seria VRV 5-S pe acoperișul din Madrid

Unitatea exterioară compactă monofazată a fost instalată pe acoperiș, pentru a minimiza vizibilitatea, iar suprafața redusă ocupată a seriei
VRV 5-S permite poziționarea ușoară sub linia vizuală a clădirilor adiacente pentru a eluda problemele cu proprietățile învecinate și pentru a satisface restricțiile de planificare locală.

Noile moduri de sunet redus și un design inovator al ventilatoarelor asimetrice au redus emisiile de zgomot până la un nivel minim de presiune sonoră de 39 db(A), oferind o funcționare silențioasă în birouri, evitând în același timp deranjul vecinilor din zona rezidențială.

Unitățile interioare de mici dimensiuni ascunse în spatele grilelor discrete și în tavanele false permit un finisaj fără protuberanțe, oferind în mod eficient încălzire și răcire în întreaga clădire, în funcție de necesități. Rezultatul este un mediu de lucru confortabil, în care sistemul se îmbină perfect cu estetica clădirii.

Unică pentru Daikin, tehnologia Shîrudo încorporată a permis instalatorilor să deservească o gamă de dimensiuni de camere și funcționează bine în spații mai mici, cu o suprafață de până la 10 m2. Acest lucru este posibil prin măsuri integrate din fabrică care permit conformitatea cu cel mai recent standard specific IEC60335-2-40 al pompei de căldură: Ed.6. Alte sisteme VRF cu R-32 și fără această tehnologie pot fi utilizate numai în încăperi cu o suprafață de cel puțin 28,6 m2 .

Daikin Intelligent Touch Manager

Convenabil și confortabil

Seria VRV 5-S de la Daikin include tehnologiile VRV comune familiei Daikin VRV, cum ar fi tehnologia temperaturii variabile a agentului frigorific, care previne curenții de aer, oferind un confort optim pe tot parcursul anului.

Noile birouri vor beneficia de sisteme de control inteligente cu control centralizat prin Intelligent Touch Manager, care poate fi operat rapid și ușor de la un computer sau ecran tactil.

Eleganta telecomandă cu fir Madoka permite ajustarea la setările de confort pentru fiecare cameră distinctă, în funcție de preferințele individuale.

Proiectat cu gândul la instalatori

Noul sistem VRV 5 a fost special conceput pentru instalare și configurare rapide. Mânerele ergonomice împreună cu dimensiunea sa compactă și carcasa ușoară facilitează transportul și poziționarea la fața locului, în timp ce un afișaj digital cu șapte segmente și PCB răcit cu agent frigorific și cu selector de căldură/răcire integrat simplifică configurarea.

Noul sistem încorporează agentul frigorific R-32 cu GWP scăzut, cu un GWP de o treime din predecesorii săi și o cantitate mai mică de agent frigorific, permițând manevrarea mai ușoară a sistemului. În plus, o gamă de noi tehnologii dezvoltate pentru seria VRV 5-S - inclusiv un schimbător de căldură unic cu 3 rânduri - contribuie la o eficiență sezonieră ridicată pe parcursul întregului ciclu de viață al sistemului și reduce nevoia de verificări anuale de scurgeri.

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe